Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Σας ευχαριστούμε που μας σώζετε



Κύριε Πρωθυπουργέ.

   Αντιλαμβάνομαι πλήρως το δύσκολο και επώδυνο έργο που έχετε αναλάβει.
Σας πιστεύω ότι αληθώς λέγατε πριν ένα περίπου χρόνο ότι και εσείς πονάτε για τα τότε μέτρα. Φαντάζομαι ότι έκτοτε ο πόνος σας θα έχει αλματωδώς αυξηθεί, διό και θα αποτρέπει τις δημόσιες εμφανίσεις σας. Ομοίως αντιλαμβάνομαι την έκπληξη των συνομιλητών σας στα διεθνή φόρουμ και συναντήσεις με ξένους ηγέτες όταν σας αντικρίζουν δακρυσμένο από την συμπόνια σας για μας τους πολίτες .

Όμως κύριε Πρωθυπουργέ. Προφητικά τα είχατε σχεδόν ευαγγελικά σχεδιάσει. Δηλαδή με εκείνη την αξεπέραστη ευηκοΐας έκφραση «Λεφτά υπάρχουν» μέχρι σήμερα που κυκλοφορούμε με φωτοτυπίες των χαρτονομισμάτων πράγματι έχετε δαπανήσει τεράστια προσωπική εργασία και επιδείξει αυξημένο φιλότιμο, γνήσια αρετή άλλωστε των γονιδίων σας. Το είχατε αυτό από παππού, πατέρα και τώρα εσείς.

Το φιλότιμο προς την πατρίδα.

   Συνεχίζοντας κύριε Πρωθυπουργέ ,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις ατελείωτες προσπάθειες σας να σώσετε την χώρα μας. Μολονότι την παραλάβατε εντελώς διαφθαρμένη και ανήμπορη να σηκώσει τα βάρη της τα οικονομικά τώρα πια ,ύστερα από δύο χρόνια πράγματι έχει αλλάξει. Από διεφθαρμένη έγινε μόνο ανήμπορη .
Αναγνωρίζω τις δυσκολίες ,ιδίως εκείνες της χαρτογράφησης των υδάτων. Δίχως ραντάρ βυθού θα ήταν αξιοζήλευτα εύστοχο αυτό που καταφέρατε. Να μην μας αναγνωρίζουν ούτε οι σύμμαχοι, εννοώ ότι ούτε οι φίλια κείμενοι πλέον δεν θέλουν επαφές μαζί μας καθότι θυμίζουμε ναρκοπέδιο. Σε αντίθεση με την προηγούμενη κυβέρνηση που τα είχε κάνει μόνο βατοπέδιο.


Κύριε Πρωθυπουργέ.

   Εκφράζω ειλικρινώς και την βαθύτατη έκπληξη μου για τον υιό σας τον Ανδρέα που εντάχθηκε στους αλεξιπτωτιστές. Αντιλαμβάνομαι ότι θα ετοιμάζεται και εκείνος για την δική του επιδρομή σωτηρίας της πατρίδας. Ας κάνει λίγο υπομονή. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι δεν θα χρειαστεί τελικά επέμβαση από αέρος. Ίσως μόνο ξηράς ,ξηράς τροφής και λίγο ελιά.

Θα ήταν μέγα παράλειψη μου να μην μνημονεύσω τον νεοπαγή αλλά όχι νέο στην πολιτική Υπουργό των Οικονομικών .Η προσπάθεια του κρίνεται από Κωλοσιαία [ με συγχωρείτε ενίοτε σφάλω δεινώς στην γραμματική ] έως και μυθική. Είμαι σίγουρος ότι οι ξένοι δανειστές μας έχουν μείνει έκθαμβοι με την τύχη μας να έχουμε τέτοια πολιτικά στελέχη στην υπηρεσία μας. Άλλωστε αν ανατρέξουμε και στο πρόσφατο παρελθόν πάντα είχαμε Υπουργούς που ήταν υπέρ του δέοντος συνεργάσιμοι και γέρνανε με ευκολία στους συμμάχους μας , ιδίως στις υπογραφές για αγορά υποβρυχίων.

   Αφού εκφράσουμε την ένθερμη ευχαριστία μας στο σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν ,φθάνοντας μάλιστα μέχρι του σημείου αυτοθυσίας ,επιστροφής υπηρεσιακών οχημάτων στο δημόσιο, μειώνοντας τις απολαβές τους στο ήμισυ ,νομίζω ότι πρέπει να κλείσω την επιστολή αυτή υπενθυμίζοντας σας ότι εν Ελλάδι για πρώτη φορά άλλωστε όχι τυχαία είχε ειπωθεί το ανείπωτης χάρης ρητό Σφάξε με αγά μου να αγιάσω , [ξέρετε ανόητοι Φαναριώτες διπλωμάτες που επιθυμούσαν την δοκιμή της Τουρκικής κοπής ώστε να παραμείνουν στην ιστορία]. Άρα σήμερα δικαίως πλέον , κατά παραλλαγή αυτού, λέγεται το χαράτσωσε με Βαγγέλη για πάρτι σου. Άλλωστε ο ένδοξος πατήρ σας κάποτε είχε δώσει την εντολή στον Τσοβόλα να τα δώσει όλα και ούτος εκτέλεσε την εντολή και την πατρίδα.

Με πλήρη συναίσθηση της προσπάθειας σας και με την γνώση ότι θα σας ανταποδώσω τα δέοντα.


Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος από το Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.