Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ λόγοι που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι…


   Διαβάστε μόνο ΕΔΩ ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα των ψηφοφόρων του Σύριζα.

   Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα πολυφωνικό. Ταυτόχρονα όμως είναι παραφωνικό και ενίοτε έως και παρανοϊκό… Πέρα από τα μεγάλα λόγια και τις ανέφικτες υποσχέσεις που τάζει, οι αιτίες που ένα μεγάλο κομμάτι Ελλήνων θα ψηφίσει (το ευκαιριακό κόμμα του μόλις χθες 3%) είναι άλλες και διαφορετικές μάλιστα, και από τις άπειρες ιδεολογίες που προβάλλει ο αχταρμάς των συνιστωσών του.
Η αλήθεια βρίσκεται, όπως σχεδόν πάντα, σε άλλα ντ άλλων κίνητρα των ανθρώπων που θα τον τιμήσουν με τη ψήφο τους.
Ενίοτε μάλιστα, θεωρούν τους εαυτούς τους την εξυπνότερη και πονηρότερη φάρα ατόμων που γέννησε ο πλανήτης αυτός !

Ιδού λοιπόν οι κατηγορίες και με τι σκεπτικό ψηφίζουνε κάποιοι.

1) Κάποιοι δεν έχουν (νομίζουν) τίποτε να χάσουν. Πολλοί από αυτούς είναι καταχρεωμένοι και ποντάρουν σ ένα γενικό χαμό και κομφούζιο για δύο μάλιστα κύριους λόγους. Α) Φιλοδοξούν να χαθούνε, στο χαμό που θα προκύψει πιθανότατα, τα ατομικά τους χρέη και Β) έστω κι αν δεν γίνει αυτό να βρεθούνε κι οι υπόλοιποι Έλληνες στη ίδια μίζερη κατάσταση («Εμού θανόντος γαία πυρί μειχθήτω»)… κάπως έτσι… Βέβαια την επομένη κι αν έχουν πετύχει το στόχο τους θα δούνε πόσο περισσότερα χειρότερα θα είναι και ίδιοι αλλά δυστυχώς και η Ελλάδα όλη… Αυτό είναι ένας εμπαθής αυτοκτονικός στρουθοκαμηλισμός, που για να τηρούμε τα προσχήματα κοτσάρουμε και μια ιδεολογία επαναστατική αναρχοαριστερή για να είμαστε υπερήφανα άτομα και με κουλτούρα.

2) Κάποιοι άλλοι, πιστεύουν ότι είμαστε πολιτικά «εξ αδιαιρέτου» ενωμένοι με την Ευρώπη. Ο Συριζαίος Θεός τους (αν… έχουν τον Θεό τους δηλαδή) μας κόλλησε τόσο καλά πάνω στην Ευρώπη που δεν μας ξεκολλά τίποτα και κανείς. Καταλήγουνε και στο συμπέρασμα τότε, πως ο,τι και να γίνει, εμείς δεν θα παράγουμε τίποτε εκτός από απαιτήσεις, δάνεια και εντολές στους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Νομίζουν ότι έχουν μελετήσει το οικονομικό σύστημα καλύτερα κι από τον ανώτερο νομπελίστα οικονομολόγο κι έχουνε πεισθεί πως … δεν τρέχει τίποτα. Είναι σίγουροι ότι η Ευρώπη τρέμει τη ματιά και μόνο του Τσίπρα. Μπορεί να το θεωρούνε λογικό ή μπορεί να το έχουν δει και ως όραμα. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο…
Θα ξευτελισθούμε (τουλάχιστον) διεθνώς και αργά η γρήγορα θα καταλάβουμε όλοι ότι ο κ. Τσίπρας δεν ήταν η… Ζαν Νταρκ… Η διαφορά μάλιστα θα είναι ότι θα μας έχει κάψει όλους.

3) Πιστεύουν πως για τη κατάντια μας φταίει ο διεθνής Ιμπεριαλισμός και Σια. Όχι βέβαια ότι δεν φταίνε και κάποιοι ξένοι βέβαια, αλλά το τι σημαίνει Ιμπεριαλισμός και Σια θα το καταλάβουμε καλύτερα (θα το νιώσουμε και στο πετσί μας) όταν καταφέρει και μας στείλει και στα μαύρα κατάστιχα του Αντιμπεριαλιστικου χρονοντουλαπου του ο κ. Τσίπρας και Σια (συνιστωσών).
Τότε είναι που θα μας κάνει κάτι σαν τη Βόρεια Κορέα του Κιμ και Σια.
Το στοίχημα εδώ είναι, ΜΟΝΟ, αν θα γίνουμε ένα μόρφωμα τύπου Μπαγκλαντές ή Β. Κορέας. Αυτό εξαρτάται από ποια Σια (συνιστώσα) θα πάρει βασική κατεύθυνση….

4) Κάποιοι άνθρωποι γεννήθηκαν για τη καταστροφή. Μερικοί π.χ. γίνονται εμπρηστές όχι γιατί θέλουνε να χτίσουν βίλες αλλά επειδή πολύ απλά τους αρέσει να βλέπουν δάση σπίτια και μαγαζιά να καίγονται. Ποτέ δεν μάθαμε στο τόπο αυτό ποιοι ήταν οι εμπρηστές δολοφόνοι της Μαρφίν αλλά τουλάχιστον ξέρουμε τι περίπου ψηφίζουν… Κάτι είναι κι αυτό. Αυτές τις μέρες λοιπόν μερικοί άνθρωποι έχουν μια θαυμάσια ευκαιρία. Να ποντάρουν με τη ψήφο τους τη καταστροφή της Ελλάδας.
Θέλει σκέψη να ρωτήσει κανείς τι κόμμα θα ψηφίσουνε, ασχέτως το πώς έχουν επενδύσει μ έναν αναρχοαριστερό ιδεολογικό μανδύα αυτό το …μικρό τους πάθος ;

5) Κάποιοι άλλοι νομίζουν πως είναι καλύτερα να υποστούμε μια παροδική ευθανασία (sic) όπου θα ξεχωρίσουμε την Ήρα από το στάρι… Σου λένε… τι σιγά σιγά ν αργοπεθαίνεις παρά (καλύτερα) μια κι έξω.
Το πρόβλημα όμως του θανάτου είναι σημαντικότερο και από εκείνο της ανάστασης εδώ.
Σ ένα νεκροτομείο οι γιατροί δεν επιχειρούν κατά συντριπτικό κανόνα ανανήψεις…
Το αν θα επανέλθει αυτό το κράτος μετά το σοκ που θέλουν να του δώσουν μερικοί έξυπνοι (ή την παροδική ευθανασία κατά την άποψη τους) δεν είναι καν συζητήσιμο. Η καταστροφή ενδέχεται να είναι χειρότερη από την άλωση του 1453 και όλος ο Ελληνισμός ενδέχεται να μπει σε καθεστώς πλήρους μη επιβίωσης. Πέραν του κακού υπάρχει και Το χειρότερο. Μετά Το χειρότερο είναι και ο θάνατος.
Μετά τον θάνατο ουδέν λάθος οράματος αναγνωρίζεται συνήθως. Απλώς το ρισκάρουν επειδή νομίζουν ότι έχουν δει την κατάσταση σε μεγάλο βάθος (βασικά το μόνο που προκύπτει εδώ είναι 2 μέτρα μόνο βάθος και κάτω από τη Γη κι μ ένα σταυρό από πάνω σε μέρος σιωπηρό και με κυπαρισσάκια)

6) Τέλος και για να μη σας κουράζουμε υπάρχει και η κατηγορία εκείνων που είχανε βολευτεί κυρίως με το Πασοκ αλλά επειδή είναι έξυπνοι και πονηροί σπεύσανε να κάνουνε διαμετακόμιση (τρανζιτ) ήθους και βολέματος στα νέα μεγαλύτερα πολιτικά μαγαζιά ή σαλόνια . Πολλοί καλοί π.χ. συνδικαλιστές μας*  δεν θέλουνε φυσικά να χάσουν τα προνόμια του μη δουλεύειν αλλά να συνεχίσει η βιόλα του μας δουλεύειν κανονικώς και πλήρωνε συνάμα κορόιδο χαμηλοσυνταξιούχε ή και Ευρωπαίε…. Βρήκανε το μαγαζί που υπόσχεται ξεπούλημα και διάλυση σε όλα, και έσπευσαν να πάρουν θέση στο πλιάτσικο. Πάντα βέβαια θα ισχυρίζονται ότι το κάνουνε για το καλό του λαού μας…
   Όλα κι όλα ακόμα και οι (κοινωνικοί) νταβατζήδες στη δημοκρατία αλά Συριζα έχουν λόγο με βάθος… Ασκούν λένε με στόμφο και κουλτούρας γνώση, το λειτούργημα αυτό για την φυσική και υγιή εκτόνωση της κενωνίας και για τον καλό και ώριμο σεξουαλικό προσανατολισμό της εταίρας (ή εταίρων) που βρίσκεται υπό την «προστασία» των…

   Αυτές είναι οι φυλές του Συριζα οι πραγματικές, με τους πραγματικούς τους λόγους. Αυτοί μαζεύτηκαν και στήσανε αυτό το υπέροχο μαγαζάκι που φιλοδοξεί να γίνει και επιβήτωρ εξουσίας…

Τα υπόλοιπα είναι οι ωραιοθετήσεις και λαϊκισμοί όπου μαζί με κάτι επίφοβες αναρχοαριστερες θεωρήσεις ντύνουν τις παραπάνω πραγματικές προθέσεις τους για να επιφέρουν σύγχυση στο λαό και να τσιμπήσουνε έτσι σαν αρπακτικά τη ψήφο του.

Τη Κυριακή το βράδυ θα ξέρουμε αν τελικά κάποιοι κατάφεραν, είτε επειδή είναι εξυπνότεροι είτε επειδή είναι πονηρότεροι είτε επειδή τζογαρουνε καλύτερα να ισοπεδώσουν πλήρως την Ελλάδα.

* Το «μνημόνιο» που τόσο πολύ οικτίρει ο Συριζα αν εφαρμοζότανε σωστά αυτούς βασικά και κυρίως θα έπληττε. Το Πασοκ δεν το εφάρμοσε έτσι, (στη κ. Μέρκελ πουλάς όσο τσάμπα τσαμπουκά θες, στον κ. Φωτόπουλο όχι) και διέλυσε κατά το ήμισυ τουλάχιστον τη χώρα.
Τώρα καλού κακού ας πάμε Συριζα για να είμαστε καλυμμένοι ότι φυσικά ούτε κι αυτός θα μας πειράξει επειδή συμφωνούμε απόλυτα στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…


Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.