Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Εν αναμονή




  Ζούμε πλέον με βραχύβια σχέδια και πνοές εβδομάδος .
Η αγορά γέμισε με ανέργους ,ανθρώπους χαμένους στην θλίψη ,στην περιδίνηση της απελπισίας .

   Ουδείς ξέρει , ουδείς μπορεί να πει πότε και πώς και πολλώ μάλλον πόσοι θα ξεφύγουν απο την οδύνη του τοκετού ώστε την επόμενη ημέρα να βαδίσουν προς την νέα Ελλάδα που άλλοι ,όχι εμείς ,ετοιμάζουν .

Κύριε Σαμαρά ...

 Πρωθυπουργός είστε .
Ξέρουμε ότι προσπαθείτε .Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες ,σκέψεις και στεναγμούς σας . Όμως μην ξεχνάτε ότι αυτός που πραγματικά υποφέρει είναι ο ασθενής ,όχι ο θεράπων ιατρός του. Εν αναμονή της δόσης ,άλλης μιας δόσης κύριε Σαμαρά . Δόση για να αποφύγουμε το χάος . Όμως και την επομένη της λήψεως της δόσης εισέτι αντιμέτωποι με τον ίλιγγο του ύψους του δημόσιου χρέους θα είμαστε .

Το πρόβλημα δεν θα έχει λυθεί .Απλά θα κερδίσουμε χρόνο .

Εν αναμονή ...

    Κύριε Σαμαρά πέρα και μετά από την ,τις δόσεις κοιτάξτε στα μάτια τον Ελληνα και πέστε του ειλικρινά και ευθέως τι πρέπει να γίνει ώστε να τελειώσει το μαρτύριο της αναμονής και να εισέλθουμε στο βασίλειο της ελπίδας .
 
Δώστε μας κύριε Πρωθυπουργέ ελπίδα .

   Δώστε προοπτική για κάτι καλύτερο ,κάτι αποδοτικότερο από ξεπερασμένους πολιτικούς ,ξεπεσμένους πολιτευτές, μωροφιλόδοξους βουλευτές που ούτε έργο παράγουν ούτε φέγγουν έστω και ισχνά στην καταχνιά του οικονομικού ολέθρου .

   Κύριε Σαμαρά ,κύριε Πρωθυπουργέ ,στην μάχη ο στρατηγός ξέρει ότι όσοι εκτελούν τις εντολές του δεν θα γυρίσουν πίσω ,δεν θα ξαναμπούν έστω και τραυματισμένοι στο στρατόπεδο .Ξέρει ότι κάποιοι θα μείνουν στο πεδίο της μάχης μάρτυρες της προσπάθειας κτήσης της νίκης .

Το ξέρει ...

Η συνείδηση του το φέρνει στην επιφάνεια κάθε βράδυ .
Κύριε Πρωθυπουργέ ξέρετε ήδη αρκετοί Έλληνες δεν επιστρέφουν .Ξέρετε ότι εισέτι περισσότεροι θα μείνουν στο στίβο της μάχης χαμένοι στην προσπάθεια ,χωρίς αξιοπρέπεια ,γυμνοί από προστασία ,έκθετοι στους κινδύνους του καπιταλισμού .Κάποιοι δε θα προτιμήσουν να φύγουν και εκτός ....γηπέδου .

    Εν αναμονή κύριε Σαμαρά ,εν προσδοκία επίλυσης που εισέτι δεν φαίνεται. Δεν ζητάμε περισσότερα κύριε Σαμαρά από σας .Απλά λέμε ότι θα ήταν λιγότερο επώδυνο να μειώναμε την αναμονή και να αυξάναμε την προσδοκία .

Καλή συνέχεια κύριε Πρωθυπουργέ ,οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν .


Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος από το Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.