Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑΜΠΛΩ : Γκιουλέκας κατ' όνομα Θεσ/νίκη, Γκιουλέκας με τη "χαρη" αλλά και κυριολεκτικά (;) Αθήνα.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ φέρεται να ξεπέρασε τους πολλούς δισταγμούς που είχε εκφράσει και τις παραινέσεις φίλων του να μην είναι υποψήφιος, δεδομένου ότι η συγκυρία και όσα έχουν γίνει στον δήμο από τη «γαλάζια» δημοτική αρχή του Β. Παπαγεωργόπουλου δεν τον ευνοούν, ενώ μια ήττα στις εκλογές του Νοεμβρίου μπορεί να έχει επιπτώσεις στο πολιτικό μέλλον του.

Μετά την εξέλιξη αυτή θολό παραμένει το τοπίο αναφορικά με την υποψηφιότητα του «γαλάζιου» πρώην προέδρου του ΤΕΕ Κ. Μακεδονίας και πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΑΘ Σάκη Τζακόπουλου, ο οποίος έχει επαφές με στελέχη του περιβάλλοντος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η «κίνησή» του έχει βρει ήδη χώρο για να στεγαστεί και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε πρωτοβουλίες δημοσίως.

Στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη δημοσιοποίησε την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια ο νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης, που έχει το «χρίσμα» της ΝΔ.

Παράλληλα, ο «γαλάζιος» νομάρχης Δράμας Κωνσταντίνος Ευμοιρίδης, αντιπρόεδρος της ΕΝΑΕ, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Δράμας κόντρα στον σημερινό «γαλάζιο» δήμαρχο Θωμά Μαργαρίτη.
http://www.ethnos.gr/
ΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΝΔ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΠΛΩ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.