Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Έρχονται πολύ εύκολα αλλά φεύγουν πάρα πολύ δύσκολα ....οι λαθρομετανάστες

    Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών στην Πάτρα και την Κέρκυρα - Προσάραξη Ε/Γ - Τ/Ρ «ΚΑΤΡΙΝ» στην Κέα - Θάνατος αλιέα στον Πλαταμώνα - Μεταφορά ασθενούς

      Συνελήφθη, χθες στις 14.15, στο λιμάνι της Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχων από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 60χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος, διότι μετέφερε επιμελώς κρυμμένους μέσα στο χώρο του φορτίου του (παλέτες με καρπούζια), πέντε (05) αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα έγγραφα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

    Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

    ========================

    Επίσης, τέσσερις (04) παράνομοι μετανάστες, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε τέσσερα περιστατικά, στο λιμάνι της Πάτρας, κατά τη διάρκεια ελέγχων από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων για Ιταλία.

    Τρεις από αυτούς βρέθηκαν κρυμμένοι στα ημιαξόνια τριών φορτηγών οχημάτων, ενώ ο τέταρτος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

    Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

    =======================

    Συνελήφθη, χθες στις 23.35, στο λιμάνι της Κέρκυρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

    Στο πλαίσιο της περαιτέρω διερεύνησης του περιστατικού, εντοπίστηκε και συνελήφθη επίσης ένας 33χρονος, ο οποίος είχε εκδώσει εισιτήριο στο όνομα του, προκειμένου διευκολύνει τον ανωτέρω αλλοδαπό να ταξιδέψει.

    Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.