Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Καλοκαιρινή όψη πτώχευσης




   Φαίνεται ότι οι ηγέτες της χώρας δεν θα λουστούν στα ιαματικά νερά του Αιγαίου φέτος. Θα εργαστούν περαιτέρω για την ανάκαμψη της ημετέρας πορείας ,κυρίως της οικονομικής.
   Ιαματικά νερά του Αιγαίου καθότι από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα τα νερά του Αιγαίου μας έσωσαν από κάθε νόσο και περιδίνηση οικονομίας. Έτσι στην Σαλαμίνα , στην Συμμαχία των Αθηνών , ακολούθως στο Ναβαρόνε , πρωθύστερα δε στο περί Ροδίων ναυτικό δίκαιο και γενικά, διάσπαρτα είναι τα δείγματα, της απόδειξης του ανωτέρω ισχυρισμού.

 Όμως οι κυβερνώντες προτιμούν να το ρίξουν στην μελέτη και ξεσκόνισμα των λογαριασμών ενός εκάστου Υπουργείου ώστε να μην ξεχαστεί κωδικός για κωδικός δίχως περικοπή .

Κόψε κόψε ,σου λέει ,στο τέλος θα σωθούμε .

Ο Ελληνικός λαός αποτελεί υπόδειγμα λαού που πληρώνει τα οικεία λάθη του. Επέλεγε για δεκαετίες φαύλους πολιτικούς και αίφνης ήρθε η ώρα της πληρωμής. Μέχρι τώρα μόνο τους τόκους πληρώσαμε .Σχεδόν πτωχεύσαμε και εισέτι δεν αγγίξαμε κεφάλαιο. Δεν αγγίξαμε δε το κεφάλαιο διότι εισέτι μας κυβερνά το ίδιο το κεφάλαιο της φαυλότητας .

Ποιος άλλος άλλωστε θα αποτολμούσε να ψεκάσει ψεύδη και ιδεολογήματα τον κόσμο την ώρα της πλέον κρίσιμης στιγμής; Μόνο αυτός που πιστεύει ότι κόσμος είναι μόνο μάζα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται .

Ποτέ δεν μίλησαν την γλώσσα της λογικής με τον λαό. Ποτέ βέβαια, δεν τον γαλούχησαν την γλώσσα της αλήθειας, για ν ακούσει σοβαρά και τη γλώσσα αυτή.

Ποτέ δεν είδαν στα μάτια το συμφέρον του. Πάντα διαθλαστικά το αντιμετώπισαν.
Πάντα με σπόντες , πλάγιες, ξεπλάγιες, κόκκινες, κίτρινες, μενεξεδί, φούξια και πράσινες γραμμές.

Δεν είναι η ώρα για αναλύσεις . Άλλωστε τι να αναλύσεις ;  Το πώς ,με ποια γωνία θα προσκρούσει το καράβι πάνω στο παγόβουνο ;  Αφού ούτως ή άλλως θα προσκρούσει. Άστα, θα τα δούμε μετά .

   Ξεκινήσαμε με ΓΑΠ και Μεγίστη , ότε και δόθηκε το σήμα κινδύνου. Μάρτιος ήταν θαρρώ. Τώρα ,ύστερα από δύο τουλάχιστον έτη, καλοκαίρι πλέον και βλέπουμε την πτώχευση επερχόμενη .

Ούτε τα μπάνια του λαού πλέον δεν σώζουν την κατάσταση. Διότι ούτως ή άλλως σε λίγο όλοι οι Έλληνες θα κάνουμε μπάνιο ,ακούσιο , στην θάλασσα του χάους .

 Καλοκαιρινή όψη της πτώχευσης γαρ.

Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος από το Team Apopsis






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.