Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ : ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΦΟΡΟΥΣ !

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Δυστυχώς δεν είναι
Πλάκα….


Διαβάστε τεκμηριωμένα
Γιατί στο άμεσο μέλλον
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ
Πλούσιος Δε θα δίνει φράγκο
Στην Ελλαδίτσα μας


ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ !

International Herald Tribune

Στο Πακιστάν η απουσία λειτουργικού φορολογικού συστήματος καλλιεργεί κάτι πολύ πιο απειλητικό: μια ακραία ανισότητα στην πακιστανική κοινωνία, καθώς ο πλούτος των ισχυρότερων μελών της δεν αναδιανέμεται και δεν χρησιμοποιείται για το δημόσιο συμφέρον.

Η μέση περιουσία των Πακιστανών βουλευτών είναι 900.000 δολάρια, με τους πλουσιοτέρους εξ αυτών να ελέγχουν 37 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Πακιστανικού Ινστιτούτου Νομικής Ανάπτυξης και Διαφάνειας. Ενώ τα φορολογικά έσοδα του Πακιστάν βρέθηκαν πέρυσι στο χαμηλότερο επίπεδο στην ιστορία της χώρας, τα περιουσιακά στοιχεία των βουλευτών έχουν σχεδόν διπλασιαστεί σε σύγκριση με εκείνα της προηγούμενης Βουλής. Υστερα από ένα μήνα αναζήτησης ανάλογων στοιχείων για τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό του Πακισταν, η αρμόδια επιτροπή δεν πήρε καμία απάντηση και οι εκπρόσωποι των δύο πολιτικών δήλωσαν πως δεν διέθεταν τα αναγκαία στοιχεία. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, όποιος κερδίζει περισσότερα από 3.488 δολάρια ετησίως πρέπει να καταβάλλει φόρους. Ελάχιστοι το κάνουν όμως, Από τα 170 εκατ. Πακιστανούς, το ποσοστό εκείνων που καταβάλλουν φόρους εισοδήματος είναι μικρότερο του 2%. Η φοροδιαφυγή είναι σε μεγάλο βαθμό νόμιμη, ιδιαιτέρως για τους πλούσιους. Βάσει νόμου που ψηφίστηκε τη δεκαετία του 1990, οι αρχές δεν δικαιούνται να διεξάγουν έρευνες για χρήματα που έχουν μεταβιβαστεί από το εξωτερικό. Ο νόμος αυτός έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως για τη νομιμοποίηση παράνομου χρήματος.

http://news.kathimerini.gr

Όταν λοιπόν σε λίγο καιρό θα γεμίσουμε με περισσότερους Πακιστανούς, θα δανειστούμε και τους… νόμους τους !
Τυχαίο ;; Δε νομίζω…
Υπερβολικό ;; Δείτε πόσοι Πακιστανοί θα ψηφίζουν σε λίγο καιρό…
Ανέφικτο ;; Το ανέφικτο είναι να διώχνουμε τους λαθρομετανάστες…
Μοιραίο ;; Αν ΔΕΝ ξυπνήσουμε ΝΑΙ.

http://free-apopsis.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά έχω να σου πώ ,ειλικρινά πάντως ότι .Αν ο Δαυρίνος είχε έστω και μερικά δίκαιο ,τότε στον αγώνα της επιβίωσης [μεταξύ ημών των υποτιθέμενων έξυπνων και των αλλόθρησκων ,αλλόφωνων ,αλλόφερτων ,αλλό και δεν μαζεύεται ] αν επιβιώσουν οι Αφγανοί τότε μοιραία ,ήταν οι καλύτεροι ,η φύση τους επέλεξε [τυχαίο ,δεν νομίζω ]
    Ιωάννης Παντελίδης ο ανώνυμος σκεπτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απάντηση στην απορία σου :

    http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/04/blog-post_3444.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.