Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Η μάχη της Ελλάδας. 2) Η πέμπτη φάλαγγα – οι προδότες.


Στην Ελλάδα σήμερα η 5η φάλαγγα είναι κάτι σαν την Λερναία Ύδρα. Ο συνηθισμένος πάντως ορισμός της 5ης φάλαγγας είναι ο εξής :

  5η φάλαγγα ονομάζεται Ιστορικά, η εντός μιας εμπόλεμης χώρας εκδηλωθείσα προπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού. Το είδος αυτό της προπαγάνδας μπορεί να είναι είτε εγχώριο (εσωτερική – ΠΡΟΔΟΤΕΣ -), είτε εξωτερική (αυτούσια από τον ίδιο τον εχθρό) και εκδηλώνεται με διασπορά ψευδών ειδήσεων ή μέχρι και δολιοφθορές.

Ο όρος, (κακώς) τέθηκε σε χρήση για πρώτη φορά κατά τον Ισπανικό εμφύλιο πόλεμο όταν στη πολιορκία της Μαδρίτης εκτός από τις τέσσερις φάλαγγες του στρατού που έκαναν την επίθεση κατά της πόλης, υπήρχε και εντός αυτής σημαντική μερίδα πληθυσμού υπέρ των πολιορκητών η οποία και υπέσκαπτε τη θέση των υπερασπιστών.

Η 5η φάλαγγα σήμερα έχει εξελιχθεί.

5η φάλαγγα μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και ένας προδότης, ιδιαίτερα αν η συμβολή του στη μάχη ήταν καθοριστική. Παράδειγμα : Ο εφιάλτης στις Θερμοπύλες ή ο υποθετικός αντίστοιχος Εφιάλτης που άνοιξε την κερκόπορτα στην άλωση.

5η φάλαγγα όμως είναι και μια συντονισμένη προσπάθεια ομάδας ή ομάδων να δημιουργήσουν πάσης φύσεως καταστροφικά προβλήματα σε ένα κράτος που υφίσταται πόλεμο ή σιωπηρή επίθεση (πάλι πόλεμος είναι και αυτό) με σκοπό την διάλυση – κατάρρευση του.

Πολλοί εδώ θα ισχυριστούν ότι αυτό είναι ο ορισμός της τρομοκρατίας.

Είναι και αυτό, απλώς είναι η εξέλιξη της τρομοκρατίας !

Ο Πόλεμος τους εδώ είναι μια σειρά μελετημένων καταστροφών που σαν τελικό σκοπό έχει την καταστροφή της Ελλάδας.

Οι ανώνυμοι «τρομοκράτες» διαλέγουν μικρές μάχες για να «νικήσουν» ενώ οι «επώνυμες» εξελιγμένες μορφές πεμπτοφαλαγγιτών κάνουν μεγαλύτερη ζημιά εκμεταλλευόμενοι τη «μαύρη τρύπα» του δημοκρατικού συστήματος μας και με μια επίπλαστη μορφή νομιμότητας, βάλλουν εναντίον πάντα της χώρας (μας).

Ο σκοπός τους κοινός, και είναι ΠΑΝΤΑ ο ίδιος. Και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη («μαλακό υπογάστριο» –sic- ) ακόμη χειρότερα.


ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ;

Οι βασικές ομάδες εδώ στην Ελλάδα δεδομένου πάντα του συνεχώς ανεξέλεγκτου Ισλαμικού εποικισμού – επεκτατισμού ασταμάτητων λαθροεισβολέων είναι οι εξής :

Α) Οι πάσης φύσεως Αναρχοαριστερίστικες οργανώσεις και οι «συνιστώσες τους».
Β) Ορισμένες συγκεκριμένες Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις)
Γ) Το ίδιο και αυτούσιο το ΚΚΕ.
Δ) Μεγάλη μερίδα (δήθεν) πληροφοριακών μέσων.

Μεταξύ τους ενίοτε είναι και «συγκοινωνούντα δοχεία».

Ας αναλύσουμε με λίγες λέξεις τη μεθοδολογία τους.

I) Οικειοποιούνται κάθε μέσον ή νόμο και προσπαθούν να το μετουσιώσουν σε μια μορφή πολεμικού εργαλείου εναντίον του κράτους και της διάλυσης του.
Παράδειγμα : Επικαλούνται πλαστά τη καλύτερη (νομική) μορφή ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους τους λαθροεισβολείς. Δηλαδή όλα τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών κατόπιν «φροντιστηρίου» δηλώνουν «Παλαιστίνιοι πρόσφυγες» !

II) Προσπορίζουν κρατικές επιχορηγήσεις με σκοπό δήθεν την πολιτισμική ανάταση της κοινωνίας, αλλά με πραγματικό σκοπό τη καταστροφή – διάλυση της κοινωνίας. Κοντολογίς το κράτος πληρώνει τους υποψήφιους (με –ιδεολογικό- συμβόλαιο κιόλας παρακαλώ) δολοφόνους του.

III) Δεν αναγνωρίζουν Σύνταγμα και κοινοβουλευτική δημοκρατία (ΚΚΕ και ουσιαστικά ο Σύριζα) αλλά μετέχουν, με σκοπό να τα καταλύσουν (Πάλι το κράτος πληρώνει υποψήφιους δολοφόνους του).

IV) Δημιουργούν συνέχεια επεισόδια διοργανώνοντας διαδηλώσεις ή παρεισφρύουν σε πάσης φύσεως διαδηλώσεις με σκοπό να προξενήσουν τις μεγαλύτερες δυνατές υλικές (ή ακόμα και με ανθρώπινες απώλειες) καταστροφές με το πρόσχημα της λαϊκής οργής.
Όσο εκφυλίζεται ή κατάσταση τόσο περισσότερο πρόσφορο έδαφος βρίσκουν και αποκτούν τελικά δεσπόζουσα θέση πλέον ως πολιτικοί «μακελάρηδες»

V) Διαθέτουν πάντα ετοιμοπόλεμη, θωράκιση νομικής υποστήριξης, όπου είναι προσυντεταγμένη και προετοιμασμένη, σε πιθανή περίπτωση σύλληψης των καταστροφέων «εντεταλμένων διαδηλωτών», στα σημεία μεταγωγής των (και μόνο το γεγονός αυτό αποτελεί κατά την άποψη μας «τεκμήριο –τουλάχιστον- τρομοκρατίας»).

Θα μπορούσαμε εδώ να συνεχίσουμε την ανάλυση περισσότερο, αλλά δεν έχει πραγματικά νόημα.


Εάν δεν είναι 5η φάλαγγα τα φαινόμενα αυτά τότε τι είναι ;


Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή δέχεται ένα ακήρυχτο πόλεμο. Είναι μια νέα σύγχρονη μορφή πολέμου, που δεν την μάθαμε στο σχολείο, αλλά αυτό κι αν είναι πόλεμος !

Η ύπαρξη ήδη εκατομμυρίων ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ, συνέχεια προστιθέμενων, ακόμα και τη στιγμή τούτη, λαθρομεταναστών και ιδιαίτερα Ισλαμιστών φονταμενταλιστών επιβεβαιώνει ότι υπάρχει εδώ στην Ελλάδα, αντιστρόφως ανάλογα, αφετέρου 5η φάλαγγα στη χώρα μας που λειτουργεί αμιγώς προδοτικά, ενώ αφενός δέχεται πόλεμο εναντίον της ίδιας της ύπαρξης της με σκοπό την τελική εξαφάνιση της.

Οι πολιτικοί μας το γνωρίζουν.

ΝΑΙ το γνωρίζουν ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΑ !

Μην τους πείτε προδότες όμως. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους δεν τους αρέσει αυτή η κατάσταση.


(αφαιρούμε εδώ τους πολιτικούς του Συριζα και του ΚΚΕ, αν καταφέρει και η Ιστορία να το κάνει αυτό, η Ελλάδα τότε θα έχει ελπίδες να σωθεί)


Άκοπα και υπεύθυνα όμως, πείτε τους όμως δειλούς, στρουθοκαμηλίζοντες, επαγγελματίες αναποφάσιστους, ανεύθυνους ( ούτε καν ανευθυνουπεύθυνους ) και πραγματικά και κυριολεκτικά ολίγιστους, Πόντιους Πιλάτους στην επερχόμενη σταύρωση της Ελλάδας :

ΝΑΙ κύριοι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή περνά την Ιστορική Σαρακοστή της Σταύρωσης της δίχως να υπάρχει υποψία όμως καν ελπίδας ανάστασης…

Κυριολεκτικά Πόντιοι Πιλάτοι, κατώτεροι των περιστάσεων.

Γιατί ;

Αυτό θα το αναλύσουμε στο 3ο μέρος της «μάχης της Ελλάδας» : Οι ολίγιστοι Πολιτικοί μας.


Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.