Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

SOS… Ζητείται ΑΜΕΣΑ η βοήθεια σας κυρία Αλ Σαλέχ !

Κυρία Αλ Σαλέχ ΒΟΗΘΕΙΑ !  Τρέξτε γρήγορα εσείς, και οι «απαγκυλωμένοι» και αντιεχθροπαθείς «φίλοι» σας να «θολώσετε» έστω την κατάσταση. Οι Έλληνες αντιδρούν και με τα σχόλια τους στην Κυβερνητική Ιστοσελίδα συνολικά ήδη 200 σχόλια διαμαρτύρονται ΟΛΟΙ έντονα για το Σχέδιο Νόμου «Καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου».

Από αύριο τώρα αν τα σχόλια αλλάξουν ρότα και δίδουν συγχαρητήρια στο νομοσχέδιο είμαστε σίγουροι πως εσείς ή κάποιος «απαγκυλωμένος» κι «αντιεχθροπαθής» φίλος σας έκανε συσπείρωση και άρχισαν τα λιβανίσματα για να θολώσουν τα νερά ! ( Τι σοι άλλωστε «δυναμικές μειοψηφίες» είσαστε ;)

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ όμως είναι τα εξής :

Δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί σε «Σχέδιο Νόμου» να υπάρχει 100% αντίδραση, αντίθεση και τόσο έντονη ΚΑΘΟΛΙΚΗ διαμαρτυρία. Από τον Ελληνικό λαό αλλά και από ειδικούς επιστήμονες πάσης φύσεως.

Κανονικά, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ αυτού του «Σχεδίου Νόμου» ΟΦΕΙΛΟΥΝ να το αποσύρουν πάραυτα, να ζητήσουν συγνώμη από ΟΛΟ τον Ελληνικό λαό και να έχουν την ευθιξία να μην ξανατολμήσουν να επιχειρήσουν να νομοθετήσουν με τις ιδέες τις ρατσιστικές (γιατί τελικά αυτοί τις έχουν) που κουβαλάνε.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ :

Μια ενδεικτική συλλογή των πρώτων σχόλιων για να καταλάβετε επιτέλους κύριοι ότι το ανέκδοτο σας παρατράβηξε. Ανέκδοτο είστε κύριοι. Τίποτα παραπάνω. Απλώς οι καιροί είναι παρά πολύ δύσκολοι και κάπου ξεφύγατε και «βρίσκετε και τα κάνετε»…
Μόνο ανέκδοτο είστε όμως..

Ιδού τα πρώτα και τυχαία σχόλια από την επίσημη κρατική Ιστοσελίδα. Δείτε κύριοι Νομοθέτες πόσο «ανέκδοτο» πλέον γίνατε.

Υπ’ όψιν δεν είμαστε εχθροπαθείς εναντίον σας, απλώς ανεκδοτολάγνοι είμαστε…

- Στη Δημοκρατία υπάρχει η ελευθερία του λόγου.. Μόνο σε φασιστικά καθεστώτα απαγορεύεται η ελευθερία έκφρασης του λόγου..
Τι πολίτευμα έχουμε? Δημοκρατία ή Πασοκική ΧΟΥΝΤΑ?

- Η ερώτησή μου είναι απλή: Στις εκδηλώσεις ρατσισμού συμπεριλαμβάνονται όποιοι εκδηλώνουν ρατσισμό εναντίον των Ελληνων Πατριωτών; Ή ο νόμος σας είναι άλλο ένα μέσο φίμωσης της ελευθερίας λόγου των Ελλήνων πολιτών;


- Κύριε υπουργέ
μιλάτε για πολυπολιτισμική κοινωνία σαν να έχετε τέτοια εντολή από τον Ελληνικό Λαό. Και όμως όλες οι έρευνες δείχνουν ότι οι Ελληνες πολίτες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ την πολυπολιτισμική κοινωνία που βίαια προσπαθείτε να επιβάλετε. Τι είδους ελιτίστικες/ολοκληρωτικές αντιλήψεις σας σπρώχνουν να μας κάνετε δια της βίας πολυπολιτισμικούς; Δεν έχει ο Ελληνικός λαός το δικαίωμα να κρίνει μόνος του τι θέλει; Μήπως μας θεωρείτε «ανώριμους» και θέλετε να μας «σώσετε»;
Πριν από λίγες εβδομάδες με το νομοσχέδιο για την μικροεγκληματικότητα δημιουργήσατε το πλαίσιο για να μη τιμωρούνται όσοι Ελληνες ή αλλοδαποί μας κλέβουν. Με το νέο νομοσχέδιο που προωθείτε εάν κάποιος π.χ. Πακιστανός μου κλέψει το πορτοφόλι και εγώ τον βρίσω, εκείνος θα αφεθεί ελεύθερος (αφου δεν θα έχει και χρήματα να πληρώσει την ποινή του) και εγώ θα βρεθώ στο εδώλιο.


- Θα μπορώ να εκφράσω τη διαφωνία μου αν κάποιος αφροασιάτης με ληστέυει, μου επιτίθεται αγρίως,ή θα συλληφθώ;Το ρατσισμό απέναντι στους Έλληνες στην ίδια τους τη χώρα πως θα τον καταπολεμήσετε;Μήπως είναι το ζητούμενο και δίδετε το σύνθημα;ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ξανά για την πατρίδα μας ότι και να κάνετε.Ο ανθελληνισμός ορισμένων «Ελλήνων» είναι απίστευτος!!!


- Το καθεστώς Παπαδοπούλου, μοιάζει με παιδική χαρά μπροστά στα καμώματά σας.
ΑΙΣΧΟΣ!


- ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ,ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ,ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

- ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ(;) ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 28-30 ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ(!!!) ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ! ΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΘΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ Η ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!


- Πραγματικά έχω μείνει με το στόμα ανοικτό! Αντί ο Καστανίδης να ασχοληθεί με σοβαρότατα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία όπως την οπλοφορία την οποία θα έπρεπε να έχει κάνει από πλημμέλημα κακούργημα τη στιγμή που κάθε μέρα διαπιστώνουμε πως χιλιάδες πολεμικά όπλα υπάρχουν στα χέρια αλλοδαπών κυρίως ληστών και εγκληματιών, αντί αυτού μας φέρνει ένα κατάπτυστο νομοσχέδιο που πραγματικά υποδεικνύει ότι οι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης ζουν σε κάποιον άλλο μακρινό γαλαξία τουλάχιστον. Τι θέλει δηλαδή ο Καστανίδης; Να μην μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, την αγανάκτηση μας, την άποψη μας ρε αδερφέ τελικά; Με το ζόρι να αγαπήσω ή να αποδεχτώ αυτούς που δεν αγαπούν και δεν αποδέχονται εμένα; Να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο δεν μπορώ να πω τον μαύρο μαύρο; Μαύρος δεν είναι; Και γιατί δεν μπορώ να τον πω αράπη; Και αράπη δεν τον λένε; Δηλαδή πως θα πρέπει να τον λέω; Έγχρωμο; Τι είναι, τηλεόραση; Εάν ζητήσω να αγοράσω φιστίκια αράπικα, θα με πάνε μέσα για ρατσισμό; Και μέχρι σήμερα τους γύφτους έτσι τους λέγαμε και έτσι τους μάθαμε. Τώρα θα πρέπει να τους λέμε Ρομά; Τι είναι οι γύφτοι, πίτσα; Και γιατί να μη λέω τον Αλβανό Αλμπανό; Αυτός προφέρει σωστά τη γλώσσα μου την οποία κοντεύω να την ξεχάσω αφού πλέον δεν την ακούω πουθενά; Μήπως θα μας απελάσουν κιόλας εμάς τους Έλληνες, τώρα που έμαθαν ότι το 89.5% των ελλήνων θέλουν να απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες; Προφανώς και ναι. Θέλουν οι πασόκοι να μας απελάσουν αλλά δε θα τους κάνουμε το χατίρι. Εγώ μάλιστα βλέπω κάνοντας σερφ στο διαδίκτυο πως εκατοντάδες αναρχοαριστερά ιστολόγια και ιστοτόποι καταφέρονται κατά της επικρατούσας θρησκείας της Ελλάδος στο όνομα της οποίας είναι και γραμμένο το Σύνταγμα, επίσης βλέπω συχνά πυκνά να διαστρεβλώνεται η ιστορία της πατρίδας μας από τους γνωστούς διεθνιστές και εραστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης, να καίγεται η σημαία μας και να εξυβρίζεται όποιος δηλώσει πατριώτης. Θα ισχύει και σε αυτές τις περιπτώσεις το «αντιρατσιστικό» έκτρωμα του Καστανίδη;
Μα με τέτοιες γελοιότητες κύριοι νομίζετε ότι θα κυβερνήσετε το λίγο που σας απομένει;


- Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού και μιλάμε για το 97% του λαού, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, θέλει τη χώρα του όπως ήταν, απαλλαγμένη από όλα αυτά τα αποβράσματα της γης που κουβαλήθηκαν και δρουν παράνομα.
Και εσείς κάνετε νόμο να τους προστατεύσετε??? Τι είστε τελος πάντων? Οι μεγαλύτερες δικτατορίες του κόσμου ωχριούν μπροστά σας!


- Πότε γίναμε πολυπολιτισμική κοινωνία και γιατί πρέπει να προωθούμε ένα τέτοιο μοντέλο όταν οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη έχει αποτύχει και δεν φοβούνται να το διατυπώνουν δεν το έχω καταλάβει.Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα θα διώκονται ποινικά κι όσοι αντιμετωπίζουν ρατσιστικά και ξενοφοβικά τους ίδιους τους Έλληνες;Η αλλοίωση της ιστορίας και της εθνικής μας ταυτότητας με έναν κοινωνικό ιστό από λαθραίους μετανάστες που διεκδικούν νομιμότητα όταν ο τρόπος που παρεισφρούν στην χώρα δεν διέπεται σε κανένα σημείο από την νομιμότητα που επικαλούνται,δεν μας κάνει και δεν τον θέλουμε!!!Πως προστατέυετε τα σύμβολα μας όταν μπροστά από το πρώτο πανεπιστήμιο της χώρας συγκεντρώνονται χιλιάδες μουσουλμάνοι και σε όλη την πόλη ακούγονται ιμάμηδες και μουσουλμανικές προσευχές??Πως θα διαφυλάξετε την ακεραιότητα αυτού του έθνους όταν δεν το υπερασπίζεστε πουθενά παρά μόνο το πολεμάτε?Δεν είστε Έλληνες εσείς τελικά αναρωτιέμαι και θλίβομαι πως γίναμε έτσι επιτρέποντας σε εκάστοτε «πολιτικούς» να διαχειρίζονται ένα τόπο με τέτοια καταγωγή να ξεφτιλίζεται διεθνώς και κανείς να μην κάνει τίποτα γι’αυτό?
Πας μη Έλλην βάρβαρος έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ενώ ο Αριστοτέλης λέει πως οι Έλληνες είναι πλασμένοι να άρχουν και οι Ασιάτες να άρχονται.Θα τον συλλάβετε κι αυτόν?


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Κυρία ΑΛ Σαλέχ βοηθήστε τους να μη γίνουν γνήσιο Ιστορικό ανέκδοτο. Γράφτε τους εσείς και η παρέα σας μια καλή κουβέντα… Δώστε λίγο έλεος και βοήθεια στους ναυαγούς αξιοπρέπειας ομοϊδεάτες σας…


Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.