Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Μέγα Σκάνδαλο : Ο κατ’ επάγγελμα «αιματολόγος» της ΔΕΗ (!!!) που τώρα τον θυμήθηκαν οι κατ’ «επάγγελμα» δημοσιογράφοι!

Τώρα τον θυμηθήκανε ; Όταν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ γράφαμε αποκλειστικά εμείς ΕΔΩ : «Σε όλα υπάρχουν όρια. Ο αγώνας δεν είναι για μας, είναι για τον καταναλωτή "Γι’ αυτό θα φτάσουμε στα άκρα. Θα ματώσουμε. Και αυτό που σας λέω εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων και πρωτίστως των συντρόφων μας"». (όλα τα ζώα είναι ίσα, πρωτίστως όμως των συντρόφων μας… σχόλιο «σφήνα» δικό μας)

… ή όταν 2 Σεπτεμβρίου γράφαμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ :

Θυμάστε τον Κύριο Φωτόπουλο ; Αρχισυνδικαλιστή της ΔΕΗ ; Αυτό το έστειλε με φαξ παρακαλώ στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ξέρετε τι θα λέει τώρα για τις υψηλότερες αμοιβές από αυτές του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων, που θα παίρνουν 44 διευθυντές της ΔΕΗ, οι οποίοι προήχθησαν με ειδική απόφαση, αν και έχουν λίγα χρόνια εργασίας στην επιχείρηση ; Να σας πω: Καταρχάς αν βγει τώρα και φωνάξει και στείλει φαξ ξανά δεν το ήξερε από πριν ;

Σε ανακοίνωση της η ΔΕΗ αναφέρει ότι...όλα έγιναν αξιοκρατικά και με βάση τα όσα ορίζει η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και οι αποφάσεις του διευθύνοντος σύμβουλου, Αρθούρου Ζερβού.

Κάτι περίπου τέτοιο θα λέει μάλλον . Τώρα θα ματώσει όχι για τον καταναλωτή αλλά για την «αξιοκρατία» , τους νόμους, τη θέση του, το πορτοφόλι του. Ακατάσχετη αιμορραγία έχει πάθει ο άνθρωπος. Προτείνω να τον μετατάξουν νοσηλευτή στο ΕΚΑΒ… Για το καλό του…

Και να σας πω και κάτι άλλο; ΔΕΝ γνωρίζουμε το όλο σκηνικό. Δεν ξέρουμε επακριβώς πόσοι και ποιοι παίρνουν παρανοϊκές αμοιβές με τις περίφημες αυτές συλλογικές συμβάσεις : Οι εργαζόμενοι 700 ευρώ οι παραεργαζόμενοι εργαζόμενοι 6000 ευρώ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ …. Μα ΗΔΗ το έχει κάνει. Απλώς ΕΜΕΙΣ θα τον αφήσουμε να μας το ξανακάνει.

Συγχαρητήρια μας λοιπόν.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_500.html


Δείτε λοιπόν και θαυμάστε διαχρονικές «ομερτα» :

(Η Κυριακάτικη κύρια ανάρτηση της ζούγκλας παρακαλώ)

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=252403&cid=4
Θαυμάστε και την αυγουστιάτικη λεζάντα μας τότε. Η «ομερτά» τότε της καλοκαιριάτικης δημοσιογραφίας έκανε διακοπές…

Τώρα βέβαια θα μας πουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική πριν από τους Ινδιάνους. Όσο για τον κύριο αιματολόγο της Δεη τον κύριο «θα ματώσουμε», ας μας αποδείξει πως πριν λίγα χρόνια το σύνθημα του ήταν θα τσεπώσουμε (άκοπα ακούραστα και αναίμακτα) και όχι ματώσουμε. Το οφείλει πλέον Ο κύριος αυτός αιματολόγος Συνδικαλιστής του Πασοκ, δηλαδή ο κύριος του μαζί τα φάγαμε κατα δήλωση προϊσταμένου του, κυκλοφορεί ανάμεσα μας ελεύθερος.

Συγχαρητήρια για την παράσταση.


Team Apopsis
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.