Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οι Κλουζώ μας, τα γιαούρτια, και οι «Άθλιοι» (Αυστηρώς ακατάλληλες φωτογραφίες)


Στο δίκαιο υπάρχει μια αρχή που έχει και το αντίστοιχο λατινικό ρητό. Επειδή όμως θέλουμε να είμαστε κατανοητοί στον οποιονδήποτε σκεπτόμενο Έλληνα πολίτη που δεν κατέχει γνώση της Λατινικής δεν θα σας την «κοτσάρουμε» ως επιστημονικό επιχείρημα υψηλού επιπέδου, αλλά θα την αναλύσουμε μόνο στα Ελληνικά. Το νόημα της αρχής τούτης κοντολογίς είναι : Δεν είναι επιτρεπτό να μην τιμωρήσομε τον μικρότερης εμβέλειας «εγκληματία» που πιάστηκε στο δόκανο του νόμου επειδή δεν πιάστηκε και ο ανάλογος μεγαλύτερος «εγκληματίας».

Η αρχή αυτή είναι πρακτικά λογική. Ο κάθε κλέφτης των 100 ευρώ θα έλεγε πιάστε πρώτα των 200 και μετά εμένα κλπ.

Το αποτέλεσμα ; Αναρχία ή μάλλον «πρόοδος» κατά τη φιλοσοφία μερικών συνιστωσών εκείνου του υπέροχου και λαμπρού κόμματος του Σύριζα…

Αυτό προκαλούν και τώρα:

Στοχοποιήθηκαν – ταυτοποιήθηκαν έννομα οι δράστες ενός πλημμεληματικού συμβάντος ρίψεως γαλακτοκομικού προϊόντος (γιαούρτι αγνώστου προελεύσεως αλλά συγκεκριμένου παραλήπτη, σε κάποιον κ. Αλαβάνο), και έγινε και είδηση.

Είδηση όμως ποτέ κατά τα φαινόμενα δεν πρόκειται να (ξανα)γίνει η αντίστοιχη Στοχοποιήση – ταυτοποιήση των κακούργων ενόχων για τη στυγνή δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων (η δολοφονία της εγκύου κι αν είναι έγκλημα) στη Marfin.

Αυτό είναι που γνωρίζουμε εκ πείρας εδώ στη Ελλάδα.

Καλή και η ποινική σκέψη αλλά εδώ τα δύο αυτά ζητήματα ταυτίζονται και πολιτικά όσο και για το ποιο ζώο κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια.

Η σωστή δικαιοσύνη αλλά και η ορθή αστυνομική δίωξη ψάχνει δίκαια παντού τους τυχόν ενόχους ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου με το ανάλογο ΟΜΩΣ φυσικά (υποτίθεται) ενδιαφέρον.

Τώρα πως γίνεται να ανακάλυψαν πρώτα το γιαούρτι και μετά θα και εάν ανακαλύψουν την μολότωφ, είναι σαν παιδιά του δημοτικού που μαθαίνουν τώρα γράμματα…

Πειθαρχούμε στους νόμους και θα πειθαρχούμε. Ας πάψουν όμως οι πολιτικοί ταγοί αυτοί του τόπου μας να μας εμπαίζουν !

Είναι ακριβώς σα να κάνουνε το πριν, μετά, και το μετά, πριν αυτού του παρακάτω Ιατρικού επιτεύγματος :




Αυτή είναι και η τραγωδία της Αθλιότητας τους κύριοι.

Όσο υπάρχει αυτή η άθλια εφαρμογή των νόμων έτσι όπως διαδραματίζεται τώρα στην Ελλάδα, τέτοια τραγικά φαινόμενα θα βλέπουμε καθημερινά.

Κύριοι ταγοί της εξουσίας σοβαρευτείτε επιτέλους.

Σταματήστε επιτέλους να ερευνάτε σαν Κλουζώ τα γιαούρτια, επειδή σας πιέζει η «κουλτούρα» κάποιων «συνιστωσών» .

Πάψτε τα τραγικά ανέκδοτα σας. Ναι ανέκδοτο έχει καταντήσει η επιλεκτική και ανήθικη έρευνα σας κατά αυτό τον τρόπο.

Το ελληνικό κράτος και ο λαός του δεν αντέχει πλέον τόση κοροϊδία και εκ των πραγμάτων ανήθικη συμπεριφορά απέναντι του.

Σταματήστε αυτό το άθλιο ανέκδοτο, μην χαρακτηρισθείτε ανεξίτηλα εσείς Ιστορικά ότι είστε και ήσασταν οι «Άθλιοι» της Ιστορίας επειδή γίνεστε συνέχεια οι παρατρεχάμενοι των «συνιστωσών»



Team Apopsis







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.