Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

«Τσάμπα μάγκας στο καφενείο της Βουλής των Ελλήνων» ο κ. Παπουτσής. Αποκλειστική ερμηνεία του ρόλου του και των πράξεων του.

Σοβαρή πολιτική και νομική απλή ανάλυση που μόνο εδώ θα δείτε. Ξεκαθαρίζουμε το ψέμα από την αλήθεια και την Πολιτική απάτη, λόγω αδυναμίας του κ. Παπουτσή να σκεφτεί και να πράξει κάτι το καλύτερο για τη χώρα μας.
Ο κ. Παπουτσής έχει κατά τη άποψη μας τις καλύτερες των προθέσεων. Βλέπουμε όμως όπως στο παρακάτω βίντεο ουσιαστικά να ομολογεί την αδυναμία του να βελτιώσει ή να σταματήσει την καλπάζουσα προς την καταστροφή, κατάσταση. Δεν αμφισβητούμε ότι έχει και αντίληψη της σοβαρότητας της καταστάσεως και τις καλύτερες προθέσεις. Λύση ουσιαστική δεν έχει, και χρονοτριβεί με τη ελπίδα ίσως ότι ο επόμενος Υπουργός να παραλάβει την καυτή πατάτα της εποικιστικής Λαθρομετανάστευσης.

(Ι)

Λύση ειλικρινά δεν είναι εύκολο να βρεθεί. Η Ελλάδα ήδη ουσιαστικά εξισλαμίζεται, συνεχίζει και είναι ξέφραγο αμπέλι (προ των Δημοτικών ισχυριζόταν ότι θα το σταματήσει αυτό, τίποτε δεν κάνει ακόμη και σήμερα, και τουλάχιστον έτσι όπως το πάει τίποτα δεν πρόκειται να πράξει και στο μέλλον).

Ομολογεί έμμεσα αλλά σαφώς πως ο νόμος δεν του δίδει την ευχέρεια να πράξει τα αναγκαία και στρουθοκαμηλίζει με ωραίες κουβέντες ενώ η συνεχής επέλαση συμβαίνει κάθε ώρα και στιγμή. Κάνει και κάτι χειρότερο μάλιστα. Ακόμα και όταν του δίνει ο νόμος το δικαίωμα να πράξει σκαρφίζεται αυθαίρετες ερμηνείες δήθεν συγγενών νομοθετημάτων και πάλι δεν κάνει τίποτα ! Αυτό το αποδεικνύουμε παρακάτω.

Κύριε Παπουτσή…

Εάν έχετε έστω και την παραμικρή υποψία ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με Ισλαμικό εποικισμό έστω κι αν η λύση ή οι λύσεις είναι δυσκολότατες, είστε ένοχος και θα είστε κάθε μέρα που περνάει ακόμα περισσότερο ένοχος.

Φύγετε αν δεν μπορείτε να σηκώσετε αυτό το βάρος, ή απαιτήστε οι φρουροί των συνόρων μας να πράξουν το καθήκον τους. Είναι σκληρή απόφαση είναι τραγική απόφαση αλλά είναι μοναδική απόφαση για να μην «πέσει» κυριολεκτικά το Ελληνικό κράτος. Είναι μια απόφαση που θα χυθεί ανθρώπινο αίμα, είναι δράμα, αλλά και στο έπος του 21 ή της Αλβανίας το ίδιο έγινε. Εμείς δεχόμαστε την επίθεση άλλωστε, και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό.

Φύγετε και καταγγείλετε το, αν αδυνατείτε να προβείτε σε νόμιμες μαζικές συλλήψεις παρανόμων εποικιστών.

Δεν είναι καθόλου εύκολο και το γνωρίζετε, αλλά αυτό ουσιαστικά έχετε ορκισθεί στο Ελληνικό κράτος να επιχειρήσετε να πράξετε.

Θα πέσουν πάνω σας σαν τα κοράκια να σας φάνε, από φιλοζωικές οργανώσεις μέχρι και διεθνή παρατήρια Ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Θα δοκιμάστε την ασυνεννοησία ή και την άρνηση συνάδελφων σας συναρμόδιων υπουργών ή και προϊστάμενων σας.

ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΕΤΕ κύριε ούτε κι εδώ ! Πρέπει να απαιτήσετε να πράξουν και αυτοί το χρέος τους. Αν δεν το πράξουν φύγετε και ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ την αλήθεια και το δικαιο που σας πνίγει. Θα είστε ο πρώτος θα βρεθεί και δεύτερος και κατι θα γίνει. Θα είστε και καθαρός τότε κύριε.

Δεν θα είστε καθαρός κύριε αν σκύψετε το κεφάλι και συνεχίσετε την απραξία σας ισχυρίζόμενος ότι εγώ το πρότεινα αλλά ο ένας συμφώνησε ο άλλος διαφώνησε ο τρίτος επιφυλάχθηκε κ.ο.κ.

Αυτό το παιγνίδι της πολιτικής κολοκυθιάς κύριε Υπουργέ σφάζει κυριολεκτικά την Ελλάδα.

Είναι αξιοθρήνητο καταρχάς για την δική σας προσωπικότητα να λέτε ότι το πρόβλημα είναι και της frontex π.χ. και εσείς να μη κάνετε παθητικά τελείως τίποτα στην ουσία.

Και ταυτόχρονα ένα κράτος συνεχίζει να δολοφονείται… Το δικό σας κράτος κ. Υπουργέ, όχι του ομόλογου σας του Λουξεμβούργου…

(ΙΙ)

Ιδού τώρα και το τελείως εικονικό νομικό πλαίσιο που επικαλείται ο κ. Παπουτσής για την αδυναμία σύλληψης της συμμορίας των παρανόμων καταληψιών και συναυτουργών των.

Εάν θέλετε να το εξετάσετε σοβαρά και να αντιπαραβάλλετε τα επιχειρήματα δείτε τι λέει στο Βίντεο που παραθέτουμε παρακάτω ο κύριος με το λειτούργημα του Υπουργού παρακαλώ.

Ισχυρίζεται ότι δεν συνέλαβε τους 237 λαθραίους εξαιτίας του Π.Δ. 119 /141/91

Δεν υπάρχει περιθώριο εφαρμογής της διάταξης του συγκεκριμένου Π.Δ. που επικαλέστηκε ο κ. Παπουτσής , καθότι δεν υπήρχαν τα πραγματικά περιστατικά που επικαλείται.

Ήτοι ύπαρξη διαδήλωσης και τα λοιπά. Οι ίδιοι οι παράνομοι είχαν δημιουργήσει θέμα και αποτελούσαν μπουλούκι. Άρα δεν νοείται κάτι τέτοιο. Εξ ετέρου αν εφάρμοζαν την διάταξη ως την εννοεί ,ερμηνεύει ο κ. Παπουτσής , τότε :

ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΟΤΙ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ και αλλά τινά .
Αυτά για την εφαρμογή του νόμου.

Απλά ο άνθρωπος, ήτοι Υπουργός, ήθελε να δώσει «νομιμοφάνεια» στην κυβερνητική πρακτική, έψαξε πιθανώς η νομική υπηρεσία του κράτους τις πλησιέστερες προς την πραγματικότητα διατάξεις και στην βουλή κατά την επερώτηση, και είπε ότι ντε και καλά εφαρμόστηκε η διάταξη αυτή. Τι Λαμπρή έμπνευση που είχαν !!!

Αυτό που ισχυρίζεται ο κ. Παπουτσής είναι περισσότερο για λόγους ανωτέρας βίας, ήτοι αστυνομικός μόνος ή ανίκανος για οποιονδήποτε λόγο να προβεί στην σύλληψη κλπ

Όταν όμως είναι συντεταγμένη όλη η Αστυνομική δύναμη είναι δυνατόν να ισχύει το διάταγμα που μας διάβασε ο κ. Παπουτσής ;

Έτσι κ. Παπουτσή εκείνη τη στιγμή του λόγου σας και με αυτά που επίσημα πλέον ισχυριστήκατε κάνατε τη Βουλή των Ελλήνων καφενείο.

(ΙΙΙ)

Κύριε Παπουτσή πριν από 5 περίπου χρόνια είχατε χαρακτηρίσει τον τότε Πρωθυπουργό κ. Καραμανλή «Τσάμπα μάγκα στο σουβλατζίδικο», και δικαιωθήκατε ίσως Ιστορικά.

Εμείς εδώ σας κατηγορούμε ότι αφενός καταντήσατε την Βουλή των Ελλήνων με τον εμφανώς ψευδο - νομικίστικο λόγο σας καφενείο τη στιγμή του λόγου σας και ότι αφετέρου είστε και εσείς εξίσου ή και χειρότερα «τσάμπα μάγκας» με την ολιγωρία σας σε κρίσιμα θέματα που κάθε μέρα υποτροπιάζουν, δίδοντας μόνο υποσχέσεις με ωραίες κουβέντες ενώ στη πράξη δεν κάνετε σχεδόν τίποτα.

Τσάμπα μάγκας κ. Παπουτσή του καφενείου σας και εσείς , αλλά και κάτι χειρότερο : Η καθημερινή σας ολιγωρία δυσχεραίνει το πρόβλημα. Αν συνεχίσετε έτσι με τις καθημερινές ουσιαστικές παραλείψεις σας οδεύετε την Ελλάδα σε Εθνική τραγωδία.

Κ. Παπουτσή … Δεν μας ενδιαφέρει η κομματική σας ταυτότητα. Σας εκλιπαρούμε αλλά και σας προκαλούμε να γίνετε παλικάρι και να πολεμήσετε για την επιβίωση του Ελληνικού κράτους.

Δεν μας ενδιαφέρει το τίμημα που μπορεί να έχει η πολιτική σας καριέρα. Αν σας ενδιαφέρει εσάς, και ολίγιστος είστε, και παραιτηθείτε όσο το δυνατόν συντομότερα γιατί ήδη στη θέση που είστε και με τις εγκληματικές σας παραλείψεις κάθε μέρα η Ιστορία θα προσθέτει και ένα κατάμαυρο στοιχείο σε τούτη την αγαπημένη σας καριέρα.

Ήδη κ. Παπουτσή από αυτό και μόνο το άρθρο και ιδιαίτερα την νομική του ανάλυση, εάν συνεχίσετε έτσι είστε αποδεδειγμένα υπόλογος. Όσο περισσότερο δίκαια είναι η Ιστορία απέναντι σας τόσες περισσότερες αρνητικές κυρώσεις θα σας υποβάλλει.


Θα απαντήσετε κ. Παπουτσή ή είναι δυσκολότερες οι ερωτήσεις ;

Ιδού και το Βίντεο :





Team Apopsis : Ανώνυμος Σκεπτόμενος, Δ.Π.Γ., Ερμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.