Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…



ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ

    Στις χώρες όπου οι κυβερνώντες κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να λαμβάνουν καθόλου υπ’ όψιν τους τη γνώμη των πολιτών, όπως γίνεται σήμερα στη χώρα μας με την παρούσα παράνομη κυβέρνηση, δεν μπορεί να κρατήσει πολύ η ευταξία και η ευνομία. Αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει η λαϊκή οργή. Και όταν ξεσπάει η λαϊκή οργή, τα πάντα κινούνται σε ανεξέλεγκτη πορεία, μέχρι να αναλάβει κάποιος ισχυρός, που θα ξεπεταχθεί από την επικίνδυνη κατάσταση και θα βάλει τάξη.

Μπορεί η τάξη που θα επιβληθεί, να έχει ως επακόλουθο, το κρέμασμα μερικών χιλιάδων πολιτών στους φανοστάτες των πόλεων. Μπορεί, μέσα στο ξέσπασμα της λαϊκής οργής, να υπάρξουν χιλιάδες θύματα. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, εκείνος που πληρώνει βαρύ τίμημα, είναι ο αθώος λαός. Είναι, όμως, αθώος ο λαός; Εδώ πρέπει να γίνει μακρά και ενδελεχής πολιτική και κοινωνιολογική ανάλυση.

Ο Ελληνικός λαός, ύστερα από την παράδοση της εξουσίας από τη στρατιωτική διακυβέρνηση στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, κινείται σε πεδία μίσους κατά των σφετεριστών της εξουσίας. Οι κυβερνήσεις που ανέλαβαν την άσκηση της εξουσίας από εκεί και ύστερα, με την διαβολική προπαγάνδα που εξάσκησαν στον λαό, ιδίως ο Ανδρέας Παπανδρέου και το κακώς νομιμοποιηθέν κομμουνιστικό Κόμμα, έχει αφιονισθεί εντελώς και νομίζει ότι, αυτό που του σερβίρουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο πολιτικάντηδες του αισχίστου είδους και τυχάρπαστα ανθρωπάκια που προσφέρθηκαν με το αζημίωτο γι’ αυτά να τον κυβερνήσουν, είναι δημοκρατία και νόμιμο πολίτευμα.

Θεωρεί ότι, ζει σε ευταξία και σε δημοκρατικό πολίτευμα. Με την ακατάσχετη προπαγάνδα, τον έχουν καταντήσει τον λαό, άθυρμα στα χέρια τους και τον εκμεταλλεύονται κατά τον χειρότερο τρόπο.

Η Ελλάς ζει την χειρότερη περίοδο της Ιστορίας της.

Ποτέ, ύστερα από την Τουρκοκρατία, δεν ήταν στο επίπεδο που είναι σήμερα.

Δεν είναι μόνο το γεγονός της σκόπιμης καταχρέωσης. Είναι χειρότερο σύμπτωμα η εξάλειψη από τη συνείδηση οιουδήποτε Έλληνα κάθε ίχνους πατριωτισμού, την οποία πάλι σκοπίμως και εντέχνως προκάλεσαν οι διάφοροι τυχάρπαστοι και ξενόφερτοι πολιτικάντηδες, είναι η διαφθορά σε όλους τους τομείς, είναι η αμφισβήτηση των πάντων. Ο λαός σήμερα διέρχεται κρίση ηθικής. Ο λαός σήμερα πάσχει από βαρύτατο δαλτωνισμό, ο οποίος δεν του επιτρέπει να διακρίνει τα στοιχεία της καταστροφής. Αν δεν έπασχε από αυτά τα βαριά νοσήματα, θα μπορούσε να ανεχθεί την παρούσα κυβέρνηση; Και μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσκοπήσεις, έστω και κατά παραγγελία και μη αξιόπιστες, το κυβερνών Κόμμα της συμφοράς, προηγείται ακόμα των άλλων πολιτικών σχηματισμών;

Πού οδηγούν την Ελλάδα οι σημερινοί παράνομοι κυβερνήτες, οι οποίοι, εφήρπασαν την εξουσία ψευδόμενοι κατά τον χειρότερο τρόπο και αποκαλύπτονται τώρα ακόμα και από εκείνους που χαλκεύουν δεσμά για την Ελλάδα; Τι αποκάλυψε ο Πρόεδρος του ΔΝΤ κ. Ντομινίκ Στρός-Κάν; Ότι, ο παράνομος πρωθυπουργός, από την αρχή της ανάληψης της εξουσίας, χωρίς να το αποκαλύψει σε κανέναν, διαπραγματεύονταν την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ. Αυτό τί σημαίνει; Και ποιά ήταν τα συμφέροντα του κ. Παπανδρέου από αυτή την ενέργεια; Ποιός να καταλάβει.

Κοιμάται και ονειρεύεται ο λαός, ενώ άλλοι χτυπούν ήδη τα σίδερα επάνω στο αμόνι, με τα οποία του φτιάχνουν τις βαριές αλυσίδες, με τις οποίες θα τον δέσουν χειροπόδαρα. Και όταν κάποιες στιγμές ξυπνάει από τον βαθύ λήθαργο που του προξένησε ο αφιονισμός, παρακολουθεί με ανοιχτό το στόμα αυτά που του σερβίρουν στην τηλεόραση οι διάφορες ανόητες, αγράμματες, απάτριδες και αργυρώνητες παρουσιάστριες και δεν μπορεί να καταλάβει σε ποιόν δρόμο τον έχουν ήδη βάλει. Πότε θα ξυπνήσει;

Τότε που από τη χώρα του δεν θα έχει μείνει χώρος ελεύθερος ούτε για τον τάφο του;

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.