Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Αποκλειστική καταγγελία : Η μεγαλύτερη απάτη – παγίδα που έχουν στήσει εναντίον των πάσης φύσεως ΔΙΚΑΙΩΝ Πατριωτικών ιδεών.



    Γιατί δεν αναρωτήθηκε ποτέ κανείς πως πολλές από τις θέσεις του Σύριζα ή του ΚΚΕ συμπίπτουν απόλυτα με απόψεις πατριωτικών μετώπων ; «Αρμενίζει» λάθος ο γιαλός ή στραβά κάποιος προσάραξε ; 
    Ας μπούμε κατευθείαν όμως στο θέμα.

    Κύριο μέλημα της αναρχοαριστεράς είναι να αποδομήσει την όποια έννοια του κράτους και τους θεσμούς του. Αυτό πρέπει να το θυμόμαστε πάντα. Κάθε κίνηση τους – δήλωση τους έχει σαν ασπίδα τον όποιο κατατρεγμένο εργαζόμενο η δεινοπαθούντα άνεργο. Η ουσία όμως είναι πως αυτοί χρησιμοποιούνται ως πιόνια στην Α- πάτριδη διεθνιστική σκακιέρα που έχουν στα σχέδια τους. Δεν τους ενδιαφέρει το Σύνταγμα, ο Έλληνας, η Ελλάδα η Πατρίδα ! Με κάθε ευκαιρία το δηλώνουν άλλωστε προκλητικά. Ενίοτε όμως υποκρίνονται ότι είναι υπερπατριώτες γιατί αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια τους !

Και εδώ είναι που παγιδεύονται οι Έλληνες πατριώτες.

Επικρατεί σύγχυση τότε, και όχι μόνο πολύτιμος χρόνος χάνεται, αλλά κερδίζουν και το παιγνίδι της προπαγάνδας. Έτσι άλλωστε εξηγείται και η δύναμη σε μικρό ποσοστό που έχουν : Έχουν παγιδέψει Ιδεολογικά και πολλούς έντιμους ανθρώπους που φαντάζονται μια δικαιότερη κοινωνία, ωσάν μάγοι, που κρατάν στα χέρια τους το νέκταρ της ολοκληρωτικά τέλειας ουτοπίας.

   Κάπου στον Περισσό, αλλά και στα "Εξαρχειακά άσυλα - άβατα", έχει στηθεί ένας μηχανισμός προπαγάνδας του φαινομένου αυτού. Μπορεί να αντιμάχονται μεταξύ τους, αλλά ο πυρήνας ο ίδιος:
Μια δικαιότερη ουτοπία που θα χτίσουμε διαλύοντας όμως πρώτα το υπάρχον «κατεστημένο».

   Εδώ είναι το πρώτο χτύπημα της προπαγάνδας τους : Όταν εννοούν «κατεστημένο» δεν εννοούν τους ΑΤΟΜΙΚΑ διεφθαρμένους συμπολίτες μας. ΟΧΙ ! Εννοούν με επιχείρημα - αφορμή αυτούς, τη πλήρη διάλυση του κράτους και εφαρμογή – υπερίσχυση των Ιδεοληψιών τους !

   Ένας γνήσιος πατριώτης φυσικά και θέλει να παταχθούν τα φαινόμενα διαφθοράς στη χώρα μας, αλλά δεν θέλει να καταστραφεί η πατρίδα μας με το πρόσχημα τους, ότι … «πονάει κεφάλι κόψουμε όλο το κεφάλι» για να φυτρώσουν Αυτοί, μετά, αυθαίρετα το δικό Τους προκάτ κεφάλι της προσωπικής Τους Ιδεοληψίας!

Παράδειγμα 1 :

Δήλωσε προχθές στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος του σωματείου Θεσσαλονίκης : «Δεν γίνεται», «να μπορεί κάθε άνεργος και κάθε πικραμένος να βγάζει μια άδεια ταξί!»

   Το επίσημο ΚΚΕ εδώ είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του κάθε άνεργου και κάθε πικραμένου επειδή ισχυρίζεται ότι θα δημιουργηθεί trust εναντίων των εργαζομένων. Φυσικά και βέβαια επιλεκτικά ξεχνάνε το υπάρχον trust από το νταβατζιλίκι των μαντράδων που εμπορεύονται (ή εκπορνεύονται ;) έκνομα τις άδειες. Δηλαδή, οι «άνεργοι και πικραμένοι αυτής» της κοινωνίας δεν έχουν τύχη για το ΚΚΕ, επειδή τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ Του, «του οραματιζόμενου» μέλλοντος Τους trust, έχουν προτεραιότητα έναντι των ΗΔΗ υπαρκτών !

Γιατί το κάνουν αυτό όμως ;

α) Προσπορίζει ψήφους από τους ταξιτζήδες (εδώ) για το πολιτικό μαγαζάκι του. β) Ό,τι προκαλεί σύγχυση και κοινωνική ζημιά στο κράτος έστω και από μια συντεχνία πάντα θα υπάρχει, το επιχείρημα από το ΚΚΕ και συνιστώσες, να συνεχίσει να το κάνει.

Σίγουρα η παρούσα άθλια κυβέρνηση δεν κάνει και τους καλύτερους χειρισμούς.

Ο γνήσιος ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Πατριώτης εδώ όμως τι πρέπει να νομίζει :

«Αν έστω και υπάρχουν μεμονωμένες αδικίες, ενώ το μέτρο αυτό ευνοεί εν γένει τον Ελληνικό Λαό θα είναι καλύτερο να γίνει παρά να μη γίνει τηρουμένων πάντα των αναλογιών»
Έτσι επιβίωσε άλλωστε το Ελληνικό Έθνος: Με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ θυσίες, απαλλαγμένες από εθνοπροδοτικές προπαγάνδες χιλιάδες χρόνια τώρα. Οι δυσκολίες και οι ήττες προερχόντουσαν ΠΑΝΤΑ από διχόνοιες και εσωτερικούς ημέτερους Εθνοπροδότες.

Παράδειγμα 2 : 

      Για να γίνει επιτέλους κατανοητό το πόσο ανούσιο και πρόστυχο είναι το επιχείρηµα περί πατριωτικών θέσεων αποδεικνύεται από το αίσχος που ισχύει στον Οργανισµό ∆ιαχειρίσεως Ιπποδροµιών Ελλάδος (Ο∆ΙΕ). Είναι ο οργανισμός που ασχολείται µε τον τζόγο των στοιχηµάτων στις ιπποδροµίες και συνεπώς ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ να συνδέεται µε κανενός είδους εθνικά και λαϊκά συµφέροντα. Αυτό επιτέλους, αν δεν θέλει κάποιος να το καταλάβει…

Τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ όμως κι εδώ :
Δημιούργησαν τεράστια ελλείµµατα, που τα πληρώνει, (ποιος άλλος ;) ο ελληνικός λαός! Έχει εκτραπεί και αυτός ο οργανισμός σε Πανεπιστημιακής μορφής άσυλο - άβατο  όσων βολεύτηκαν -είτε γιατί είχαν μπάρμπα στην Κορώνη, είτε τα «έχωσαν μαύρα» κάτω από το τραπέζι- και… φυσικά βολεύτηκαν. Οι υπόλοιποι δεν έχουν το δικαίωμα, ούτε καν να δοκιμάσουν γιατί:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ , ΗΤΟΙ :

Διορισµένων από τα κόµµατα και τους κάθε χρώµατος συνδικαλιστές ή από την μαφία (Αν υπάρχει αυτή. Αν δεν υπάρχει, την αναπληρώνουν οι άλλοι αναφερόμενοι).

Και μετά ΒΕΒΑΙΑ ο καθένας τους σας λέει ότι μάχεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες.


Τα βασικά Τους επιχειρήματα ;


1) Αν φύγουμε εμείς οι Ελληναράδες αγωνιστές θα έρθουν οι «Τούρκοι» ξένοι.

(Θα αρχίσει να διερωτάται κανείς τι τελικά θα ήταν χειρότερο εδώ, αν ισχύει έστω αυτολεξεί αυτό που λένε. Τόσο καλοί «πατριώτες» είναι. Μας βάζουν δίλημμα – ή εκβιάζουν- δηλαδή εάν το υπουργείο ας πούμε των Εξωτερικών, θέλουμε να το διοικεί ο Ιστορικός, των Θερμοπυλών) Εφιάλτης ή ο Νταβούντογλου)

2) Αρχίστε από τους άλλους «απατεώνες» και μετά πιάστε εμάς !

(Αυτό το λένε όλοι. Αποτέλεσμα ; Με τον φαύλο κύκλο ποτέ δεν βγαίνει νόημα. Φανταστείτε πως αν ο κάθε κλέφτης είχε το εξής επιχείρημα : Εγώ διέρρηξα μόνο 10 σπίτια. Πιάστε πρώτα όλους όσους έχουν διαρρήξει 100 και μετά ΤΟΤΕ ασχοληθείτε με εμένα. Ως τότε άστε με ήσυχο ! Εδώ στην Ελλάδα αυτό το επιχείρημα σε πολλούς παράνομους ΜΕΤΡΑΕΙ –sic- !!!)

3) Είμαστε οι καλύτεροι γιατί προσφέρουμε τις μοναδικές θεμελιώδεις υπηρεσίες, κουραζόμαστε περισσότερο, κινδυνεύουμε περισσότερο άρα δίκαια τα όποια προνόμια μας.

( Εδώ ο κάθε κλάδος – συντεχνία ακολουθεί την φιλοσοφία και τα επιχειρήματα του Υποκειμενικού Υπαρξισμού : Ο Καλυτερότερος, Ο Μοναδικότερος, Ο ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ έναντι των «άλλων» - πολιτικός σολιψισμός ;-).


Και έτσι φτάνουμε στη σύγχυση που διαλύει το κράτος μας :

Α) Οι ακροδεξιοί υπεραμύνονται σε ότι θίγει τα όποια προνόμια του ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, έστω κι αν αυτό (το ξεχνάνε στιγμιαία ή πάντα έχουν «επιχειρήματα») αντικρούεται με το συμφέρον του Έθνους.

Β) Οι Αναρχοαριστεροί –βούτυρο στο ψωμί τους- ψαρεύουν αφενός την παραπάνω θέση και αφετέρου με την κατάλληλη προπαγάνδα την εντάσσουν επικουρικά στο οπλοστάσιο των όποιων κινητοποιήσεων τους ντοπάροντας έτσι τη δυναμική των αποδομητικών για το κράτος καταστροφικών ενεργειών τους !

Έτσι φτάνουμε ταχύτερα και στην ολοκληρωτική καταστροφή !

Οι μεν, ράβουν, οι δε, δένουν, και όλοι μαζί ξηλώνουν αυτό που κάποτε στο παρελθόν του μέλλοντος ονομαζόταν Ελλάδα.


Είναι στημένο από κάποιους συνωμότες της όποιας ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ;


ΟΧΙ !

    Από μαγαζάκια συντεχνιακού ή κομματικού ή κερδοσκοπικού, εν γένει, ενδιαφέροντος, είναι, που εκφράζουν όμως και τη ατομική του καθενός αλλοτρίωση, ειδάλλως, τον κακό νεοΕλληνικό εαυτό μας, σε πλήρη αντίθεση, από το γνήσιο Πατριωτικό συμφέρον είτε το καταλαβαίνει κάποιος ή δεν το καταλαβαίνει ή υποκρίνεται ότι δεν το καταλαβαίνει, ο κάποιος, όποιος εμπλεκόμενος, ήτοι ΟΛΟΙ ΜΑΣ, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΣ είμαστε μέρος ατομικά ο καθένας μέρος του προβλήματος, θετικά ή αρνητικά, περισσότερο ή λιγότερο όπου κι αν εντάσσεται ή δεν εντάσσεται.

Team Apopsis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.