Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Αποκαλύπτουμε ΟΛΗ την κοροϊδία που ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ σε έναν Λαό : Τον Ελληνικό. Με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ απλά, συγκεκριμένα και κατανοητά, ποιοι πως και γιατί !




Αυτά που θα διαβάσετε είναι αληθινά και τεκμηριωμένα. Απορούμε πως κανένας δεν έχει μπει στο κόπο να τα εξηγήσει απλά και κατανοητά, ή έστω σύνθετα.

    Δεν είναι ότι ανακαλύψαμε την «ειδησάρα» και θριαμβολογούμε. Μάλλον πενθούμε για το χάλι της ενημέρωσης που κυριαρχεί στην Ελλάδα. Απόδειξη και τα παρακάτω.

   Συνέλληνες μας δουλεύουν. Αντί να αλλάξουν, νόμους άθλιους, μηχανεύονται ατελέσφορα σενάρια που ούτε Θεατρικά μπουλούκια ή Θίασοι 5ης υποπεριπτώσεως π.χ. Παπουτσή δεν θα «ανέβαζαν» αυτές τις φαρσοκωμωδίες.
Και γνωρίζουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και την κατάληξη τους !

   Διαβάστε:   

Περίπτωση κ. Τσοχατζόπουλου.

    ΟΛΟΙ οι Έλληνες υποπτεύονται αν δεν είναι ΗΔΗ πεπεισμένοι ότι δεν πρόκειται να γίνει ΤΙΠΟΤΑ όσον αφορά το πρόσωπο του εν λόγω κυρίου.           
    Καταρχάς, ΚΑΝΕΙΣ δε μπαίνει ΚΑΝ στο κόπο να το γράψει ΕΥΘΕΩΣ ΕΣΤΩ κι έτσι.
Εκ δευτέρου εμείς θα σας ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ και με απλοϊκά νομικά ΚΑΙ το γιατί !


Θα σας το πούμε πρώτα λίγο «ακατάληπτα» νομικά και μετά θα το απλοποιήσουμε :

Ο κ. Τσοχατζόπουλος παραπέμπεται για Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ειδάλλως, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το έγκλημα αυτό δεν είναι (νομικά αλλά και λογικά) αυθύπαρκτο.
Δεν ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να υπάρχει ΔΗΛΑΔΗ από μόνο του.
(δηλαδή από ποια παράνομη δραστηριότητα προήλθε το χρήμα -κέρδος)

   Αυθύπαρκτο, συντρέχει εκ της τελέσεως και χάριν αποτροπής τελέσεως, πληθώρα έτερων εγκλημάτων. Η φαινόμενη συρροή εν προκειμένω βρίσκει έρεισμα εφαρμογής και κυρίως της απορρόφησης του ενός από το άλλο.

Αφού, λοιπόν, το κυρίως έγκλημα παραγράφηκε, πως είναι δυνατόν να νοείται δίωξη για το έτερο μη αυθύπαρκτο; (δηλαδή αφού η παράνομη δραστηριότητα, ΝΟΜΙΚΑ, δεν υπάρχει –ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ --νομικά - - : «απορροφήθηκε», ποιο είναι το έγκλημα ;)

Μας δουλεύουν κανονικά επειδή Αυτά ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ !!!

   Η "νομιμοποίηση" ισχύει επί των εγκλημάτων ,ναρκωτικών, απάτης υπεξαίρεσης, φοροδιαφυγής (αλλά μόνο πρόσφατα, πριν δεν είχε εφαρμογή, εκεί) λαθρεμπόριο, πώληση ανθρώπινων μελών, λαθρομετανάστευσης και μερικές ακόμη δεκάδες εγκλήματα.

ΕΔΩ όμως ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ έχουμε …

    Παραγραφή, (εξαφάνιση, ανυπαρξία), για το κύριο έγκλημα, τότε πως μπορούμε να έχουμε νομιμοποίηση για το άλλο, το παρεπόμενο - παρελκόμενο και μη αυθύπαρκτο ;

Και για απλούστευση θα επαναλάβουμε την παραπάνω νομική ερώτηση :

Αφού το κυρίως έγκλημα παραγράφηκε, πως είναι δυνατόν να νοείται δίωξη για το έτερο μη αυθύπαρκτο;

Αυτό καταρχάς το γνωρίζουμε όλοι οι νομικοί. Και όμως … ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ συνεχίζουν και κυνηγάνε ένα έγκλημα (που βάσει του άθλιου νόμου περί ευθύνης Υπουργών) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (πλέον νομικά), έχει παραγραφεί !

Παράδειγμα περαιτέρω Υπεραπλούστευσης :


Το να είμαι Υπουργός και να κλέψω τη μισή ή όλη την Ελλάδα αν περάσουν 5 χρόνια, ΜΕΤΑ, δεν μπορεί να με κυνηγήσει ΚΑΝΕΙΣ. Τώρα ΛΕΤΕ ΟΤΙ με κυνηγάτε για την μετέπειτα νόμιμη οικονομική διαχείριση που έκανα στα (δήθεν) κλεμμένα ;

Ξαναδιαβάστε τη ερώτηση τώρα ΞΑΝΑ και δείτε πως μας δουλεύουν :

Αφού το κυρίως έγκλημα παραγράφηκε, πως είναι δυνατόν να νοείται δίωξη για το έτερο μη αυθύπαρκτο;

Δηλαδή, ΥπερΥπεραπλουστευμένα :

Είμαι Υπουργός, και έβγαλα κάποια χρήματα (με ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΒΟΥΤΗΞΑ – ΕΒΓΑΛΑ).
Τα έχω ακόμα και μετά από 5 χρόνια, τότε… ΤΑ ΕΧΩ ΝΟΜΙΜΑ !

Μετά από 5 χρόνια ΔΕΝ υπάρχει (νομικά, αλλά και πρακτικά) ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ επειδή ο,τι έχω κάνει πριν (έστω και παράνομα) έχει παραγραφεί.

Από τη στιγμή που έχει ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ και δεν θα ΔΙΚΑΣΤΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ για την παράνομη η δραστηριότητα,

με τι στοιχεία θα με δικάσετε αν είχα ή όχι ΠΑΡΑΝΟΜΗ δραστηριότητα

ΜΕΤΑ ;


Ιδού η απορία (sic).
(γι' αυτο ΕΤΡΕΞΕ ως σπρίντερ ήδη ο κ. Τσοχατζόπουλος στα διεθνη Δικαστήρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Σκεπτικο; Αφου με απαλασσετε λογω παραγραφής οτι δεν λαδώθηκα γιατί με διώκετε για ξέπλυμα ;)
Οι καλοί μας πολιτικοί εμπλέκουν και το δικαστικό σώμα σε τούτη την ανούσια πολιτική φαρσοκωμωδία.

Εδώ στη περίπτωση αυτή οι δικαστές δεν φταίνε πουθενά. Και έως τώρα δεν έχουν κάνει τίποτα το νομικά επιλήψιμο στην υπόθεση αυτή. Απλώς τους εμπλέκουν για να χρονοτριβήσουν στη τελεσίδικη απόφαση αθώωσης του κ. Τσοχατζόπουλου.

Γιατί η «μαγική» και σίγουρη πρόβλεψη μας ήταν, είναι και θα είναι πως ο κ. Τσοχατζόπουλος ή ο κ. Μαντέλης δεν θα τιμωρηθούν, επειδή ο άθλιος νόμος παρέγραψε τα αδικήματα τους (είτε απώλεσαν το τεκμήριο αθωότητας είτε όχι).
Θα «δικαιωθούν» δε, καταρχάς από τα Ελληνικά Δικαστήρια.

Αλλά ακόμα κι αν έχουμε (πράγμα που δεν μπορεί να γίνει με την ανεξάρτητη δικαιοσύνη που έχουμε –sic-) καταδικαστικές αποφάσεις θα ανατραπούν από Διεθνή δικαστήρια επειδή εκεί οι συνήγοροι τους θα επικαλεστούν το νόμο περί παραγραφής Υπουργικών αδικημάτων. (εξηγήσαμε παραπάνω στο τι δίλλημα θα βρεθούν οι διεθνείς Δικαστές)

Θα σηκωθούν βέβαια τα μαλλιά των τριχών των Διεθνών Δικαστών με αυτά (που επίσης περιγράφουμε παραπάνω) που θα διαβάσουν,
αλλά θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ από το νόμο, ή καλύτερα από τη λογική αυτή που επιβάλλει όμως ο νόμος περί ευθύνης, ΤΕΛΙΚΑ και τελεσίδικα να τους αθωώσουν !

Τι θα φταίει ;

Μα φυσικά ο συγκεκριμένος Ελληνικός Συνταγματικός νόμος που ρητά περιγράφει ότι είναι «παραγεγραμένοι Αθώοι» !


ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΑΤΡΟ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Για το σκάνδαλο τούτο γράψαμε ακόμα και «προφητικές λεπτομέρειες» όπως …


… Άρα, το πιθανότερο είναι, να δούμε πως όλο και κάποιο "τυχαίο" νομικό λάθος θα υπάρχει στα εντάλματα με αποτέλεσμα να … - πως το είπανε παραπάνω - ; «ενδεχομένως να μπλοκάρουν τον έλεγχο ή και να τον ακυρώσουν»…..
Συνάμα θα φανεί και στην εξέλιξη της Ιστορίας στο πόσο «λάθος» κάναμε ή όχι.»

Εδώ :
http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/blog-post_2714.html
και επαληθεύτηκε :
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=402836&h1=true

Δεν είμαστε γκουρού ούτε θέλουμε καμία αναγνώριση.

Γράφουμε απλώς τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ τεκμηριωμένα.

Γιατί όμως σχεδόν μόνο εμείς ;

Που είναι οι επώνυμοι πνευματικοί άνθρωποι αυτού του τόπου να κάνουν τέτοιου είδους ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ - ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ καταγγελίες ;


Α! και μη φοβάστε.. 

Θα χαθεί με τον «τρόπο» της και αυτή η είδηση. Θα πέσουν από πάνω της άλλες χιλιάδες «ειδήσεις», π.χ. για τις χαμένες τρίχες της Σκλεναρίκοβα και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά :
Με την όλη σύγχυση περί χαμένων ή παραγεγραμένων τριχών Σκλεναρικοβας ή Πολιτικών ή Δικαστών, θα υπερισχύσει η τρίχα - τρίχες της Σκλεναρίκοβα σίγουρα.

Και έτσι μέσα σε μια μέρα θα είναι εκείνη η καρφίτσα στ’ άχυρα που ψάχνουν μερικοί φιλότιμοι. Θα την βρούνε ; Θέλετε και την απάντηση ;

ΤΡΙΧΕΣ (το είπαμε ήδη).

Ιδού λοιπόν το πως ποιοι και γιατί.
Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.