Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Αποκλειστική καταγγελία : Η Λαθρομετανάστευση είναι αυτή που επιβάλλει την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών !


Εδώ θα διαβάσετε όλη την αλήθεια με στοιχεία.
Αυτά που σας κρύβουν τα μεγάλα ΜΜΕ.




     Ακόμα και σε ένα άθλιο κράτος όπου η κυβέρνηση του αντιδρά αθλιότερα και των αθλίων, ακόμα και σ’ αυτό, θα περίμενε κανείς μια σοβαρότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων. ΟΧΙ ! Δεν συνέβηκε αυτό. Συνέβη κάτι χειρότερο. Μεθοδεύεται η πλήρης διάλυση του. Το συμπέρασμα που θα αποδείξουμε παρακάτω είναι :


   Επειδή έχει χαθεί κάθε έλεγχος. Επειδή έχουν γεμίσει ασφυκτικά οι φυλακές. Επειδή οι «νέοι» πολιτισμοί και πρότυπα που πάνε να μας επιβάλλουν, πιέζουν πλέον ασφυκτικά την κοινωνία… Επειδή συμβαίνουν όλα αυτά, αντί να παρθούν γενναίες λύσεις σωτηρίας του κράτους προτίμησαν … να μας ναρκώσουν πριν τον (θανατηφόρο) ακρωτηριασμό που θα υποστούμε ως λαός.

Ας αφήσουμε τα γενικόλογα και ας πάμε στα γεγονότα.

1) Το εμπόριο ναρκωτικών, στις μέρες μας, είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την λαθρομετανάστευση, ειδικά ΕΔΩ στην Ελλάδα.
Το Αφγανιστάν και το Πακιστάν σύμφωνα με τις διεθνείς εκθέσεις παράγουν το 90% του οπίου παγκοσμίως. Μετά δε την επέμβαση των Αμερικανών στο Αφγανιστάν έγινε μια θεαματική αύξηση του εμπορίου !

 Τα ναρκωτικά αυτά διακινούνται μέσω των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι προέρχονται από τις χώρες αυτές. Και που φυσικά καταλήγουν ;

Ας το πάρουμε από την αρχή :
Αφγανοί και Πακιστανοί προωθούνται κυρίως στο Ιράν και την Συρία φορτωμένοι με ικανές ποσότητες ναρκωτικών προς την Νοτιοανατολική Τουρκία όπου με την απόλυτη συνεργασία του τουρκικού κράτους και των υπηρεσιών του λειτουργούν «συνεργεία υποδοχής». Τα «συνεργεία υποδοχής» παραλαμβάνουν τα ναρκωτικά και τα προωθούν στους Τούρκους μεγαλέμπορους ναρκωτικών. Ο κάθε λαθρομετανάστης λαμβάνει ως αμοιβή ένα μεγάλο ποσό που συνήθως ανταποκρίνεται στα έξοδα μεταφοράς του στις ακτές του Αιγαίου και στη «διαπεραίωσή απέναντι», δηλ. στην Ελλάδα. *


2) Με το νέο νόμο θα είναι πταίσμα να συλλαμβάνεται κάθε λαθρομετανάστης με μικροποσότητες. Το θέμα όμως εδώ είναι πως οι Λαθρομετανάστες είναι εκατομμύρια βαποράκια ναρκωτικών ! Εάν λοιπόν αποποινικοποιήσεις το μικρό αυτό μεμονωμένο έγκλημα, αυτόματα μπαίνουν στο απυρόβλητο και οι όποιοι Μεγαλέμποροι ! Αυτό το πρόβλημα υπήρχε και σήμερα.

Τώρα με την αποποινικοποίηση προσφέρουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
και "άσυλο" στους Μεγαλέμπορους !

Μας μιλάνε για τρεις κατηγορίες εμπόρων κλπ. Το παιγνίδι είναι σικέ. Οι μεγαλέμποροι ήδη πανηγυρίζουν με τα νομοθετικά κατορθώματα μας ! Έτσι εκτός από τις τραγικές συνέπειες που θα περιγράψουμε παρακάτω, ουσιαστικά ενθαρρύνουν έμμεσα και την Λαθρομετανάστευση και δη βαπορακιών πρεζέμπορων, με το νέο Νομοσχέδιο !

Ως συμπέρασμα εδώ απλώς θα τονίσουμε πως οι πραγματικοί έμποροι ναρκωτικών τεχνικά θα είναι ανέφικτο να τους ακουμπήσει κανείς επειδή θα έχουν έναν ολόκληρο στρατό αλυσιδωτής δοσοληψίας που θα καταλήγει σε πλήρη σύγχυση απόδοσης ευθυνών δηλαδή στο ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ !

3) Συνοπτικά, οι κίνδυνοι από τα ναρκωτικά είναι πολύ μεγαλύτεροι απ όσο νομίζει ο μέσος νέος. Θα αρχίσουμε ανατρεπτικά :
Α) Δύο μικρές δόσεις μαριχουάνας την εβδομάδα ενδέχεται να κάνουν και καλό στον οργανισμό! Που είναι τότε το πρόβλημα ; Η συνήθεια, αλλά το χειρότερο, με επιβεβαιωμένο 100% είναι πως ο χρήστης ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ θα αυξήσει τη ποσότητα και φροντίσει να βρει και κάτι το ισχυρότερο, και θα πάρει την κάτω βόλτα.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ !

Β) Δείτε τώρα τι πάνε να κάνουν σε ένα ξέφραγο αμπέλι συνόρων ** : Από τη μια πλευρά έχουμε άφθονη ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ διακίνηση λόγω λαθρομετανάστευσης και από την άλλη καταλύουν τον υπάρχοντα νόμο.


Γιατί ;


Γιατί μια μεγάλη πλειοψηφία Λαθρομεταναστών ζει και με το εμπόριο αυτό εντός της Ελλάδας. Άρα έμμεσα επιχειρούν να κάνουν ένα μεγάλο τμήμα του Ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της νεολαίας ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ! Γιατί εδώ η διαφήμιση τους δεν θα γίνεται μέσω τηλεοράσεως αλλά Πόρτα - πόρτα : Με τα εκατομμύρια βαποράκια σε κάθε γωνία σε κάθε σχολείο. Και όλα αυτά σχεδόν ΝΟΜΙΜΑ !

Όπως κυνηγά ο ασφαλιστής τον πελάτη για μια νέα ευκαιρία, τώρα εισάγαμε και ανοίξαμε και το επάγγελμα του διακινητή, ουσιαστικά, να κυνηγά το κατά κανόνα λαθρομεταναστευτικό βαποράκι εμάς ή τα παιδιά μας για μια «νέα» εμπειρία !



Ε ΟΧΙ !



Δεν βλέπετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως μας στραγγαλίζουν ;

Μία απορία απλώς έχουμε.

Γιατί τα γράφουμε και τα καταγγέλλουμε μόνο εμείς εδώ στα blogs (δεν διεκδικούμε καμιά αναγνώριση) ;

Που είναι επιτέλους αυτοί οι πνευματικοί άνθρωποι αυτού του τόπου ;

Που είναι οι έντιμοι γνωρίζοντες ;

Μήπως ήδη μας έχουν ναρκώσει με άλλους τρόπους και απλώς τώρα το νομιμοποιούν κιόλας ; ***


* http://www.kalymniansvoice.gr/el/component/content/article/71-2009-06-24-11-45-09/1110-2010-03-13-11-34-50 (διαβάστε αυτό το άρθρο)


** Ακόμα και στην Ολλανδία το μέτρο δεν πέτυχε. Φανταστείτε την καταστροφή εδώ στο ξέφραγο αμπέλι.


*** Το άρθρο είναι συνοπτικότατο. Περιγράφει μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Η ουσία πάντως είναι πως αυτό που πάει να γίνει ΕΔΩ είναι μια κυριολεκτική χρεοκοπία όχι μόνο οικονομική, αλλά ηθική, εθνική, κρατική, ειδάλλως μια εξόντωση όλων μας και των πάντων εδώ ****. Μια «νέα τάξη» ουσιαστικά και πρωταρχικά γενοκτονίας μας, ως λαός , έθνος αλλά και κράτος.


**** Όλα τα κόμματα εδώ στην Ελλάδα διαφώνησαν με το νομοσχέδιο. Όλα ; Όχι και όλα… Οι ηρωικοί Γαλάτες του Συριζα, τα λαλίστατα αυτά παλικάρια ξέχασαν (;;;) να εκδώσουν ανακοίνωση… Τυχαίο ;

Team Apopsis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.