Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ: Αυθεντική Δήλωση Παπανδρέου : «Ξέρω ποια είναι η σωστή οικονοµική πολιτική. Οµως δεν µπορώ να την εφαρµόσω γιατί είµαι σοσιαλιστής»!

 
 
 
Και όμως αυτά τα λόγια ελέχθησαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !

    Όπως μετά ελέγχθει, το λεφτά υπάρχουν, ή το Κυβερνώ ένα κράτος διεφθαρμένων. Προσθέσετε, για να συμπληρωθεί το παζλ και το μαζί τα φάγαμε και θα έχετε την πορεία του Ελληνικού κράτους στα τελευταία 30 χρόνια. Μια καταστροφική πορεία στον όλεθρο.

    Ο σημερινός πρωθυπουργός Γεώργιος Α. Παπανδρέου ακολουθεί τη πολιτική του πατέρα του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου. Η φράση «Ξέρω ποια είναι η σωστή οικονοµική πολιτική. Όµως δεν µπορώ να την εφαρµόσω γιατί είµαι σοσιαλιστής» αποδίδεται στον τελευταίο αναφερόμενο.

Έχει όμως νόημα ;

   Γιατί και το τωρινό ΠΑΣΟΚ του Γεώργιου Α. Παπανδρέου μας εμπαίζει (και διεθνώς πλέον) κάνοντας ακόμα και κλεφτοπόλεμο ΑΚΟΜΑ και με την τρόικα!      
  Κάνει ό,τι περνά από το χέρι του να συντηρήσει το υπάρχον φθοροποιό κατεστημένο Του και ιδιαίτερα τους "τιμημένους" πασοκικους συνδικαλιστές Του.. Μέσα από εκείνο άλλωστε αναδείχθηκαν και οι πρωταγωνιστές πολιτικοί Του είτε στα μεγάλα υπουργικά οφίτσια είτε στην κατά κανόνα συνντεχνιακή ανήθικη Πανεθνική "κονόμα".

   Ελπίζουν μάλιστα (φευ) ότι εξαιτίας του άθλιου αυτού συστήματος που δημιούργησαν ότι θα επιβιώσουν τελικά ακόμα και πολιτικά ! (sic).
Πραγματικά νομίζει κανείς στα σοβαρά τώρα, ότι τους καίγεται καρφί η ουσιαστική έξοδος από τη κρίση ή η ουσιαστική ευημερία της Ελλάδας ; Μπορεί και ναι, να πούμε καλόπιστα.
Ο υπέρτατος αγώνας όμως που δίνουν είναι να κοροϊδέψουν όσο το δυνατόν καλύτερα όλο το σύμπαν πλέον (όχι μόνο τον Ελληνικό λαό), για να διατηρήσουν τα κεκτημένα εξουσίας που έχουν. Ο πατριωτισμός τους εδώ έχει πάει προ πολλού περίπατο, και μάλιστα στον κύριο εν ονόματι αγύριστο :

Νυν και αεί, υπέρ πάντων ο αγών για... την καρέκλα τους (ξεσυγυρισμένα εδώ, και όχι στον κ. αγύριστο και φταίμε και εμεις γι αυτό).

Εμείς εδώ θα σας υπενθυμίσουμε απλά το εξής :

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέφθειρε την ελληνική ψυχή και προσέδωσε στους Έλληνες μια κουλτούρα δικαιωμάτων βασισμένη στο προνόμιο της... φυσικής ύπαρξης και όχι της ικανότητάς τους να δουλέψουν και να αναλάβουν ρίσκα».
( Ιάσων Μανωλόπουλος )

Και ας πάμε τώρα από την Ιστορική αρχή :

«Ξέρω ποια είναι η σωστή οικονοµική πολιτική. Οµως δεν µπορώ να την εφαρµόσω γιατί είµαι σοσιαλιστής» * = Ξέρω πως μπορώ ουσιαστικά να βοηθήσω τον τόπο, δεν το πράττω όμως γιατί είμαι … (;;;;;) Τι ήταν τελικά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ για την Ελλάδα, στην Ιστορική πραγματικότητα ;
Ήταν ένας ηγέτης που όπως ισχυρίζεται ο ίδιος του ο γιος του δημιούργησε ένα διεφθαρμένο κράτος;
Ήταν ένας ηγέτης που όπως ισχυρίζεται ο Πρόεδρος των Αντιπροέδρων δημιούργησε το κράτος του μαζί τα φάγαμε ; … Ενώ μετά σου λέει ότι έτσι έφερε κάπως έτσι και τη δημοκρατία ; Έτσι έρχεται η δημοκρατία ;
Από την προ - μεθοδευμένη διαφθορά ε ;

Φοβερά ερωτήματα.

    Ένα πάντως είναι σίγουρο ως απάντηση. Ο Ελληνικός λαός επέλεξε να έχει αυτή τη περίοδο Πρωθυπουργό τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου. Φτωχές οι επιλογές θα πει κανείς.
Φτωχότερη όμως σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη επιλογή.

    Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε λοιπόν ως Έλληνες πως τα τραγικά αυτά «ανέκδοτα» εις βάρος της πατρίδας μας αλλά και επικίνδυνα πλέον για την ίδια μας την επιβίωση (καθότι π.χ. η λαθροεισβολή στο ξέφραγο αμπέλι είναι ακόμα χειρότερο πρόβλημα) πρέπει να σταματήσουν αμέσως.

Πρέπει ΕΜΕΙΣ να αυτό - συνειδητοποιηθούμε, να αποκτήσουμε αυτογνωσία.

   Το μόνο που μπορούμε εμείς ως απλοί άνθρωποι να πράξουμε είναι να κοιτάξουμε να δουλεύουμε σωστότερα αλλά και να καταγγέλλουμε συνέχεια την όποια φύσεως ληστεία συντελείται μπροστά στα μάτια μας εναντίον της πατρίδας μας (άλλωστε θα μας έρθει πίσω και με τοκογλυφικό τόκο, όρα μνημόνια). Εμείς εδώ στο Team Apopsis σας έχουμε δώσει πολλά στοιχεία για το που, πώς και ποιοι μας λεηλάτησαν. Και προσοχή ! Δεν είναι μόνο οι μίζες των πολιτικών. Άντε νάνε 50 δις (ψίχουλα ε ;) τα υπόλοιπα 350 είναι το τα φάγαμε των ημετέρων υπερδημοκρατών του κ. Προέδρου των αντιπροέδρων με το ιστορικό όνομα Πάγκαλος.

Δεν αρκεί κάποιος να είναι μόνο αγανακτισμένος. Άλλωστε όλοι είμαστε. Πρέπει να έχει και σαφή άποψη γιατί είναι, αυτό που είναι (πλεονασμός ;).

   Εάν λοιπόν οι απόψεις του δεν περνάνε από τη διαφθορά των πολιτικών τη διαφθορά του Δημοσίου και την Λαθροεισβολή που συνεχώς υφιστάμεθα, ας ξεχάσει την αγανάκτηση του και ας αγανακτήσει ΜΟΝΟ με τον εαυτό του επειδή τον αφήσανε στην "απέξω της λαμογιάς" ή του κόψανε κάπως τη λαμογιά και γι αυτό το λόγο μόνο αγανάκτησε.

Γιατί έτσι έχει τη ζωώδη μεν παιδεία να είναι ΠΑΝΤΑ αγανακτισμένος αλλά υπολείπεται παρασάγγες πραγματικής παιδείας να γίνει ανθρώπινα αγανακτισμένος.


  Ιδού ο δρόμος της αρετής ή της κακίας, για το νέο «Ηρακλή Έλληνα», που πρέπει να σηκώσει τη Γη ολάκερη αν θέλουμε να πετύχουμε τον άθλο της επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν άλλοι δρόμοι,

και… κόφτε επιτέλους τη πλάκα στους Συνελληνες αλλά και στον ίδιο τον εαυτό σας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (και εδώ πλεονασμός ;).

Τα κοράκια του εξωτερικού πτώμα θέλουν να φάνε.
Εμεις τι κανουμε ; Μήπως αυτοκανιβαλιζομαστε ;

Ας καταφέρουμε λοιπόν να ζήσουμε για να ψοφήσουν αυτοί.


* Η φράση Παπανδρέου : «Ξέρω ποια είναι η σωστή οικονοµική πολιτική. Οµως δεν µπορώ να την εφαρµόσω γιατί είµαι σοσιαλιστής» ως μαρτυρία βρίσκεται εδώ :


http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=415172&h1=true

Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.