Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Δεύτερη Αποκλειστική καταγγελία : Ο κ. Βενιζέλος μόλις τα έκανε σαλάτα, θυμήθηκε τον σωστό δρόμο, που πριν λίγες μέρες δεν πέρασε από την ιδιοφυΐα του. Πολύ αργά Κύριε, και συνεχίζουμε να επιμένουμε : ΘΑΝΑΤΟΣ η πολιτική σας !




Είμαστε οι μόνοι που αναλύσαμε πρώτοι με σαφήνεια και με αποδείξεις τη καταστροφική του κ. Βενιζέλου, πολιτική,

ΕΔΩ.

    Δεν επιδιώκουμε δάφνες για εθνικές ήττες - τραγωδίες που αποκαλύπτουμε. Προτιμάμε να διαψευστούμε ΟΛΟΤΕΛΑ κι ας πάρουν εμάς με τις πέτρες (sic)!
Αρκεί να έχει έστω και μηδαμινά καλύτερη τύχη η Ελλάδα ! Η συγκεκριμένη ανάρτηση "χάθηκε σαν καρφίτσα μες τα άχυρα".
    Είχαμε προβλέψει ακόμα και αυτό. Ότι επειδή δεν ήταν «πιασάρικη» και λίγο μεγάλη σε μέγεθος, θα είχε τούτη τη τύχη. Ήταν το τίμημα. Επειδή είχαμε πει όμως πως δεν γινόταν διαφορετικά αν θες με λεπτομέρεια να αποκαλύψεις κάτι που όλοι οι άλλοι φιλότιμα σε όλο το νετ κομμάτια έχουν του παζλ και δε το συνθέτουν. Εμείς το συνθέσαμε.

Δείτε τι γράψαμε ΕΔΩ :




http://www.eglimatikotita.gr/2011/08/blog-post_19.html

με κλικ οι φωτό μεγαλώνουν κι αλλο...

******

     Τώρα ο κ. Βενιζέλος μετά τη χιονοσφαίρηση που προέκυψε, όπως προβλέψαμε, από τις ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ "ιδιοφυείς πρωτοβουλίες του" πράττει, αυτό που έπρεπε να πράξει πριν υλοποιήσει, λόγω της πολιτικής ιδιότητας του, τις καταστροφικές για την Ελλάδα, πνευματικές εκλάμψεις του :

    Στέλνει πολιτικά ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ επιστολή στις Βρυξέλλες για να εφαρμοστούν άμεσα οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου, δηλώνει δε, ότι χρειάζεται κοινή Ευρωπαϊκή πολιτική λύση στα αιτήματα παροχής εγγυήσεων : Αφού έκανε πρασινη σαλάτα την Ελλάδα στην Ευρώπη εμφανίζει εαυτόν και Πασοκ κάτι σαν σεφ πράσινης ολκής !

   Είδατε τι πράσινα άλογα προσπαθεί να κάνει η προπαγάνδα της πράσινης ανάπτυξης ; Μερικά μηρυκαστικά (της πράσινης ενημέρωσης, και του καταπράσινου τύπου των ΜΜΕ), τα (ανα)μασάνε θριαμβευτικά κιόλας.

Στο νετ σχεδόν όλοι οι αναλυτές ΑΚΟΜΑ ψάχνουν να βρουν τι ακριβώς συμφώνησε με τους Φιλανδούς

   Το αναλύουμε τόσο σαφέστατα στη πάνω και στην παλαιά (δύο ημερών !!!) και «χαμένη στα {άχυρα} του νετ», ανάρτηση που καταλήγει να μη έχει νόημα .
Φαίνεται δηλαδή καθαρά το πώς και το γιατί είναι καταστροφικό σε κάθε περίπτωση.

Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε έστω κι αν από πολλές κακές συγκυρίες καταλήγει η όποια προσπάθεια μας να γίνεται καρφίτσα μες στ άχυρα… Τυχαίο ;

Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.