Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Αποκλειστική καταγγελία. Στη Βουλή οι δικογραφίες για τα F-16 : Ε και ; Η μόνη δικογραφία ΤΕΛΙΚΑ που πρέπει να γίνει είναι εναντίον κάποιων Άθλιων που νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν



ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ «ΕΙΔΗΣΗ» ΤΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΙΣΩΣ ΜΗΝΑ.




     Αναλύσαμε κάποτε ΕΔΩ και νομικά επακριβώς πως θα βγει ¨λάδι¨ - Αθώος ο κ. Τσοχατζόπουλος. Τώρα σχεδιάζουν ακριβώς το ίδιο θέατρο :
   Έκατσε λοιπόν ο κ. Υπουργός Δικαιοσύνης, ο «Υπουργός προστασίας του νόμου» με πράσινη διάλεκτο δηλαδή, και διαβίβασε στη Βουλή δικογραφίες κατά πρώην πρωθυπουργών και υπουργών, που αφορούν την προμήθεια του συστήματος αυτοπροστασίας των μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Γέρνουν πιθανόν και τ αεροπλάνα ; Αυτο ειναι καλό σε σχέση με τα υποβρύχια, ως ένα σημείο βέβαια...

Ονόματα ;

    Πρώην πρωθυπουργών Κ.Σημίτη και Κ.Καραμανλή, των πρώην υπουργών πρωτοστατούντος φυσικά και του κ. Τσοχατζόπουλου, «ατραξιόν» πλέον, των εξεταστικών, αλλά πάντα μόνιμα αθώου. Οικονομικών Γιάννου Παπαντωνίου, Νίκου Χριστοδουλάκη, Γιώργου Αλογοσκούφη και των πρώην υπουργών Μεταφορών Ευρ. Στυλιανίδη, Μιχάλη Λιάπη και Κωστή Χατζηδάκη.

******

    Ο Θίασος του ίδιου έργου μεγάλωσε και απέκτησε μεγαλύτερους αστέρες. Η παράσταση όμως η ίδια κι απαράλλαχτη. Βάσει του νόμου περί ευθύνης Υπουργών, και επειδή μεσολαβεί και η βουλή του 2007, ό,τι στοιχεία και να προκύψουν για τα όποια αδικήματα ΗΔΗ έχουν παραγραφεί.
Δηλαδή ξαναρχίζουν μια υπόθεση σαν παράφραση του έργου :
«Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος τζίφου».
Το εξοργιστικό, το αίσχος και η τραγωδία είναι πως τα γνωρίζουνε όλα αυτά !

    Θα πει κανείς πως το κάνουν για να τους αποκαλύψουν έστω και ηθικά. Όμως και αυτό το είχαμε προβλέψει, που όπως στην περίπτωση του κ. Τσοχατζόπουλου που βρέθηκαν ΕΝΤΕΧΝΩΣ (έχουμε εξηγήσει τον τρόπο) μόνο ισχνά στοιχεία (αλλά ακόμα κι αυτά ενοχοποιητικότατα θα ήταν γι έναν απλό πολίτη), πόσο μάλλον εδώ, που θα επαναληφθεί η ίδια πράξις του Θιάσου…

Το κάνουν για να εισπράττουν οι επιτροπές υπερωρίες ;
Το κάνουν για να μας εμπαίζουν διαρκώς ότι κάτι πάνε να κάνουν ;
Το κάνουν για να δηλώνουν πως αυτοί είναι τίμιοι και τα ονόματα των (δήθεν ή μη δήθεν) εμπλεκομένων δεν είναι ;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάνε πάλι με το ίδιο σενάριο για πολλοστή φορά να μας κοροϊδέψουν.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ
ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ !
Να δώσει συντελεστή 1000 προς 1 πως καμιά δίωξη με καταδικαστικό αποτέλεσμα τελεσίδικο δεν θα γίνει ! Δηλαδή όποιος ποντάρει ένα (1) ευρώ ότι θα καταδικαστεί έστω κι ένας από τους παραπάνω θα εισπράξει 1000 ευρω.


Δεν πρόκειται να γίνει αυτό...

ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ !

(τολμάνε ;)

Τόσο φανερό είναι το δούλεμα πλέον !!!


Αντί να σοβαρευτούν και ομόφωνα να αλλάξουν το άθλιο αυτό νόμο, άθλια, οι άθλιοι, μας εξαπατούν ή νομίζουν ότι μας εξαπατούν.

   Ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών δεν έχει σχέση με τη βουλευτική ασυλία. Είναι μορφή Υπερασυλίας που στη πράξη ούτε και ο Καντάφι τελικά δεν την είχε.

  Αυτοί το ρύθμισαν έτσι για να την έχουν !!! Τόσο ωραία και λαμπρά.

Team Apopsis και 40 ανώνυμοι σκεπτόμενοι άνευ του Αλή Μπαμπά, αυτός πήγε με μεγαλύτερη συμορία 300 κλεφτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.