Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπόθεση Στρος Καν. Πλήρης δικαίωση της «εγκληματικότητας» και των αρθρογράφων της

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ & TEAM APOPSIS   Προβλέψαμε με απόλυτη ακρίβεια και το ΟΛΟ πολιτικό παρασκήνιο της υπόθεσης, αλλά και τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. Ουδείς άλλος στην Ελλάδα δεν μπήκε στο κόπο να δει με κοινή λογική το φαινόμενο και να προβεί σε απλές διαπιστώσεις.

   Δυστυχώς μάλιστα όταν λες με παρρησία λόγου την αλήθεια εδώ στην Ελλάδα, ενίοτε, αυτό σε μερικούς προξενεί μια παράξενη εγκεφαλική αλλεργία.
  Κατηγορηθήκαμε με ακατάσχετες και ακατανόητες χυδαιολογίες που μας κατηγορούσανε ατομικά έως και πρωτεργάτες, ηγέτες , μιας παγκόσμιας συνομωσίας (λες και ένα blog θα κατευθύναμε τη τύχη του κόσμου).
  Το Team Apopsis, αζόρ (προφανώς ο σκύλος), και συγκεκριμένα μέλη γεννητικών οργάνων. Ένας δε λαμπρός Αρθρογράφος εδέχθη τόσο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που καλό θα ήταν να απασχολήσουν την ψυχιατρική επιστήμη για την κατάσταση του υβριστή. 
  Τα links που σας τα παραθέτουμε παρακάτω, τα σχόλια είναι αναλλοίωτα και ακόμα υπάρχουν. Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για το τι παθαίνει κανείς στη σύγχρονη Ελληνική Δημοκρατία, αν επιχειρήσει να εκφραστεί ελευθέρα.

Σχόλια νέα, όμως υβριστικά δεν θα δεχθούμε. Όποιος έχει αντίθετη άποψη με επιχειρήματα, δίχως χυδαιολογίες και ειρωνείες, δεκτή.


(Τα άρθρα είναι ταξινομημένα με αντίστροφη χρονολογική σειρά. Από το παλαιότερο στο νεότερο) :


Αποκλειστικό και μόνο ΕΔΩ : Στρος Καν : Τα πιθανότερα σενάρια που ακόμα κανείς δε δημοσιοποίησε ! (αύριο θα τα διαβάσετε αλλού ως «νέα»)

http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/blog-post_3696.htmlΑπόσπασμα :

Δ) Περίπτωση συναινετικής συνεύρεσης. Μετά άλλαξε γνώμη ή της άλλαξαν γνώμη. Εδώ τώρα άντε να αποδείξει ο Στρος Κάν ότι δεν είναι ελέφαντας. Ή μπορεί να της έδωσε λεφτά αλλά κάποιοι άλλοι να της έδωσαν περισσότερα.

Ε) Περίπτωση να ήταν τελείως βαλτή ή στημένη περίπτωση. Εδώ περίπου κάπως έτσι και πάνω κάτω την πάτησε κι ο Κλίντον.

Αυτό που μας φαίνεται παράλογο συμπαθούμε ή όχι τον εν λόγω κύριο, είναι ότι δεν μπορεί να «τρελάθηκε» τόσο απότομα και ξαφνικά ! Του έκανε «κλικ» μια Αφροαμερικανή καμαριέρα ; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αλλά ασχέτως των μετέπειτα κατηγοριών, (ότι ήταν «επιθετικός γυναικάς»), περίμενε 70 χρόνια για να βιάσει;
Έπαθε ξαφνικό εγκεφαλικό ή απότομο γεροντο – έρωτα ; Εάν είναι εν γένει ασυγκράτητος ο κύριος με 500 δολάρια θα έλυνε καλύτερα το πρόβλημα του (γι αυτόν 500 δολάρια, ένα βήξιμο του, κοστίζει παραπάνω).
Εκ των προτέρων κάτι δεν πάει καλά εδώ..


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ

http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/blog-post_5762.htmlΑπόσπασμα :

Ας εξετάσουμε, όμως, μερικές παραμέτρους του εγκλήματος. Πρώτη παράμετρος: Πώς βρέθηκε μία καμαριέρα, ύποπτη, όπως ανακοινώθηκε από τα δικά τους μέσα, να είναι φορέας του AIDS, να εργάζεται σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, όπου μία σουίτα κοστίζει τρείς χιλιάδες δολάρια; Ακόμα και σε ένα ξενοδοχείο της οδού Αθηνάς, ή όπου αλλού, το προσωπικό των ξενοδοχείων ελέγχεται από την Υγειονομική Υπηρεσία και έχει ειδικό βιβλιάριο Υγείας. Το σύστημα αυτό είναι αντιγραφή από το αμερικανικό. Πώς τώρα δεν έγινε κανένας έλεγχος και στο ξενοδοχείο υπηρετούσε μία ύποπτη φοβερής ασθένειας καμαριέρα;
Παράμετρος δεύτερη: Κατά κανόνα, για λόγους καλαισθησίας και ευχάριστης διαμονής των πελατών, οι οποίοι, μάλιστα, πληρώνουν χοντρούς λογαριασμούς, το προσωπικό των ξενοδοχείων είναι ευπαρουσίαστο και ευγενές. Διέμεινα αρκετές φορές σε ξενοδοχεία της Αμερικής και της Ευρώπης, ακόμα και της Αφρικής και δεν διαπίστωσα ποτέ παρέκκλιση από αυτόν τον κανόνα. Είναι δυνατόν να εργάζεται στο Sofitel ένα σκιάχτρο από την Αφρική, χωρίς υγειονομικό έλεγχο, με επίμεμπτο παρελθόν και τώρα να παριστάνει την παρθένα και να καταγγέλλει τον Στρος-Καν για απόπειρα βιασμού;


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΣΜΟΥ
http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/blog-post_3451.htmlΑπόσπασμα :

 Από αυτή τη χώρα προήλθαν όλα τα στοιχεία της σήψης της σημερινής κοινωνίας και αυτή η χώρα θέλει τον αφανισμό μας. Γιατί, οι πολιτικοί της, το μόνο που γνωρίζουν είναι: όταν οι πρόγονοί μας, οι Έλληνες, ζούσαν στον πολιτισμό, οι δικοί τους πρόγονοι ζούσαν ως ανθρωποφάγοι. Όταν οι Έλληνες διέδιδαν στα πέρατα του κόσμου, τις επιστήμες, τις τέχνες, τον πολιτισμό, την παλικαριά και τον ηθικό βίο, οι δικοί τους πρόγονοι, ζούσαν ως τρωγλοδύτες και ασπάλακες μέσα στο σκοτάδι. Πώς να γίνουν σήμερα πιστευτοί ότι, οι νόμοι τους στοχεύουν στην υποστήριξη των πολιτών αδιακρίτως και η δικαιοσύνη τους αποδίδεται χωρίς καμία σκοπιμότητα;

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ
http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/blog-post_1438.html


Απόσπασμα :

   Πέρα από αυτά, ακόμη, ο Στρος-Καν, στις μακροσκελείς δηλώσεις του, τις οποίες απέφυγαν να καταστήσουν γνωστές με κάθε λεπτομέρεια, τα ΜΜΕ της Ευρώπης, όπως, φυσικά και της Ελλάδος, η οποία παίζει πλέον απροκάλυπτα τον ρόλο ευτελούς αποικίας ή προτεκτοράτου της Αμερικής, έχοντας ως πρωθυπουργό αμερικανό πολίτη, δήλωσε, λοιπόν, ο Στρος-Καν ότι, το στραγγάλισμα των μικρών και φτωχών χωρών, (Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισλανδία κ.λ.π) από τη διεθνή τράπεζα, θα είχε βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα τραγικά αποτελέσματα. Και πρόσθεσε, αυτός ο χαρακτηριζόμενος ως άτεγκτος διεθνής τραπεζίτης, ότι οι λαοί θα υποφέρουν για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι αμερικανικές τράπεζες, που δεν διαθέτουν τίποτε παρά λογιστικές εγγραφές…


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ & TEAM APOPSISΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.