Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Ιδού η άθλια προπαγάνδα του Πασοκ: Χρυσοχοϊδης: “Υπήρχαν δυνάμεις της Χρυσής Αυγής οι οποίες βοηθούσανε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της” (VIDEO)


ΝΤΡΟΠΗ επιτέλους κύριε Χρυσοχοϊδη ! Η πραγματικότητα είναι μια !


   Από τη μια πλευρά έχουμε αναρχοαριστερούς κουκουλοφόρους να καίνε ανθρώπους, μαγαζιά και σπίτια. Ακροαριστερές δεκάδες ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ οργανώσεις να δολοφονούν και να βάζουν βόμβες όπου τους καπνίσει. Από την άλλη πλευρά ανακαλύπτουμε πάντα φαντάσματα της ακροδεξιάς και το μπάχαλο, η πλήρης αποδόμηση του Ελληνικού κράτους ΕΤΣΙ συνεχίζεται.

  Πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά που ισχυρίζεται ο κύριος από τη στιγμή που όλη η «πολιτική» βάρβαρη εγκληματικότητα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του «ποταμού» ;

Έτσι εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό.

  Από τη μια ο φανταστικός «μπαμπούλας» και από την άλλη η πραγματική βία και το αίμα. Από τη μια πλευρά δολοφονούν και καίνε και από την άλλη, ο κ. Υπουργός δεν λέει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ αλλά γενικά και αόριστα αναφέρεται στον «μπαμπούλα». Πόσοι «ακροδεξιοί» και πόσοι «ακροαριστεροί» τρομοκράτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις φυλακές για αποδεδειγμένα εγκλήματα κύριε προπαγανδιστή ;

Μετά από καιρό, σε λίγα χρόνια, θα λένε τι λάθη κάναμε, πως κοροϊδευόμαστε, πως μας τα φάγανε, πως γίναμε Μπαγκλαντές, πως και ποιοι μας εξαπάτησαν, πως διαλύθηκε η Ελλάδα.

Εμείς τα λέμε από τώρα. Εσείς ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.