Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Αποκλειστική Καταγγελία : Γνωρίζουν τους φονιάδες του Σωκράτη και δεν μας το λένε, ή πουλάνε εντυπώσεις πάνω στο πτώμα του ; (Θα σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΕΔΩ έτσι το –κωδικό- όνομα του δολοφόνου)


Εδώ θα σας τα πούμε
«έξω από τα δόντια».


Ειλικρινά και δίχως μισόλογα ! 
Και με τη λογική τους, θα σας
αποκαλύψουμε, έτσι, και το
κωδικό όνομα του δολοφόνου !


    Εδώ στην Ελλάδα η κατάσταση έχει ξεφύγει από οποιοδήποτε όριο παράνοιας. Όλοι ισχυρίζονται πως είναι εναντίον της τρομοκρατίας και καλά κάνουν. Μετά διαπιστώνουμε πως οι έρευνες δεν γίνονται σωστά ή καθόλου.
Μετά διαπιστώνουμε πως νέα στοιχεία πολύ σημαντικά για την έρευνα έχουν αδρανοποιηθεί. Και το κυριότερο ; Βγαίνει μια εκ των γνωστότερων δημοσιογράφων και απευθυνόμενη δηλώνει στον Υπουργό προστασίας του Πολίτη: «Γιατί σου είπα, ξέρω ότι ξέρεις. Σκότωσε το Σωκράτη, αυτός που νομίζω;»

Γιατί το κάνει αυτό ακριβώς ένα χρόνο μετά την δολοφονία του ;

Αναγνώστες: Δυο ΜΟΝΟ είναι οι πιθανότητες !

1) Γνωρίζει τους δολοφόνους αλλά δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες σε ένα πλήρως διεφθαρμένο κράτος που θα της αποδείξει ότι τον Γκιόλια τον δολοφόνησαν εξωγήινοι και μετά πρέπει να αμυνθεί από τις πάσης φύσεως επιθέσεις εναντίον της, γι αυτό κρατά αμυντική μυστικιστική στάση. Αλλά… ΓΝΩΡΙΖΕΙ !

2) Απλώς μπλοφάρει και δημιουργεί εντυπώσεις ακριβώς ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του για να ξαναεμφανιστεί στο όποιο σταρ σίστεμ και να δηλώσει… «παρούσα» !

Γιατί λοιπόν γράφει ;

« Θέλω όμως να ξέρω, θέλω να μου πεις την αλήθεια. Ποιος τον ήθελε νεκρό και γιατί; Ήταν πολιτικός, δημοσιογράφος, επιχειρηματίας, ποιος διάολος ήταν;»
ενώ μια πρόταση παραπάνω :
«Ξέρω ότι ξέρεις. Σχεδόν όλοι ξέρουμε ότι ξέρεις. Ξέρεις και το ποιός έδωσε την εντολή και ποιοί ήταν οι εκτελεστές του. Και ο προκάτοχός σου ήξερε.»

Δηλαδή : «Ξέρω ότι ξέρεις», και αμέσως μετά : αναρωτιέται : «Ήταν πολιτικός, δημοσιογράφος, επιχειρηματίας, ποιός διάολος ήταν;»

Τι παιγνίδια είναι αυτά ; Ξέρω ότι ξέρεις αλλά δεν ξέρω για ποιόν ξέρεις ενώ ξέρω ότι ξέρεις ; και μας κοτσάρει και την εξής επιπλέον πρόταση : Γιατί σου είπα, ξέρω ότι ξέρεις. Σκότωσε το Σωκράτη, αυτός που νομίζω;

Ε τότε με αυτή τη λογική : Νομίζει ποιος τον σκότωσε, αλλά συνάμα και ταυτόχρονα ξέρει ότι ξέρει ότι ο Παπουτσής και Χρυσοχοιδης, ξέρουν σίγουρα ποιος η ποιοι τον σκότωσαν ;

Να το κάνουμε και ποιο σύνθετο ;

Ξέρουμε ότι νομίζετε ότι ξέρετε ότι δεν ξέρετε ότι ξέρουμε αυτό που δεν ξέρετε επειδή ξέρουμε ότι δεν έχει διαρρεύσει τίποτα από αυτά που ξέρουμε και δεν σας τα είπαμε και δεν ξέρετε και ξέρουμε ότι δεν ξέρετε επειδή ξέρουμε ότι ποτέ δεν σας είπαμε.!

Η πρόταση νοηματικά και συντακτικά σωστή είναι, αν και ολίγον πλεονασματική. Κατά τα άλλα ένα εξεζητημένο λογοτεχνικό δούλεμα είναι. Και το ξέρετε και το ξέρουμε ! 

ΞΕΡΑΔΙΑ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

Ένα χρόνο ακριβώς μετά τη δολοφονία ένα πράγμα δείχνει ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ :

Ότι έχουμε μπλέξει με πολλούς ΑΛΗΤΕΣ που σκοπό έχουν να μας αφανίσουν. Όλοι τους ΞΕΡΟΥΝ το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ συμφέρον. Όλοι τους ΚΑΝΟΥΝ πως ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ότι η Ελλάδα με τα καραγκιοζιλίκια τους βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού να αφανιστεί, αλλά αυτοί ή αυτές συνεχίζουν τον επικερδές το χαβά τους …

Να σας το πούμε και αλλιώς ; Ξέρουμε πως τον Γκιόλια τον δολοφόνησε ο πολιτικός, ή δημοσιογράφος, επιχειρηματίας, ή τρομοκράτης που το κωδικό του όνομα στην επιχείρηση ήταν «Σεχτο Πόκεμον» !

Ικανοποιηθήκατε με την αποκάλυψη ; Αν την γράψουν κι άλλοι 10-20 θα είναι και είδηση, αυτός ο Χ δολοφόνος με το όνομα Χεστο Πόκεμον !


Δείτε και την αυτούσια «είδηση» :



http://www.mediasoup.gr/node/37479


Λαμπρή (;) δημοσιογραφική λογοτεχνία.


Σας Υπενθυμίζουμε απλώς, τον Ντοστογιέφσκι στος «Δαιμονισμένους» :


Αν ο Στραβόγκιν πιστεύει, πιστεύει πως πιστεύει
Αν ο Στραβόγκιν δεν πιστεύει, δεν πιστεύει πως δεν πιστεύει.

Αν τώρα ξέρει πως ξέρει…

Θα βγει ποτέ ένα παλικάρι να μας πει τι ξέρει ή ότι νομίζει ότι ξέρει, με ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελία;

Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.