Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα Εθνικά μας συμφέροντα ;




   Τον τελευταίο καιρό, όλοι οι λογικά σκεπτόμενοι Έλληνες ακούν για τη «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» και κυριολεκτικά ανατριχιάζουν οι άνθρωποι. Αναλογικά είναι σα να ακούγανε οι παππούδες μας ότι οι «Ναζήδες ξανάρχονται». Δυστυχώς, όπως πράγματι εξελίσσονται τα πράγματα το πιθανότερο είναι να ζήσουμε ακόμα και χειρότερα από την κατοχή, στο άμεσο μάλιστα μέλλον. Αν ήταν να ποντάρει κάποιος, δεν θα μας έδινε και πολλές ελπίδες. Άρα εκ των πραγμάτων η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» που πάει να δημιουργηθεί είναι εξαιρετικά εις βάρος (θάνατος) μας και ως Έθνος και ως Κράτος.

Υπάρχει όμως ένα ελάττωμα στον ορισμό της «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» : 
Δεν υπάρχει σαφής ορισμός.
Μερικοί ισχυρίζονται ότι υπαίτιοι είναι οι Α οι Β οι Γ κ.ο.κ. Από πλήρως ανυπόστατες θεωρίες εξωγήινων έως και σοβαρότατες αναλύσεις με αντικειμενικότατες προσεγγίσεις.
Φυσικά όλα αυτά είναι αδύνατο να συντρέχουν, από τη στιγμή που η «σκακιέρα» – πραγματικότητα είναι μόνο μία.

Παράδειγμα : Δεν μπορούν να συνωμοτούν συνεταιρικά, μαζί, οι Μπίλτεμπεργκ με τους Αμερικάνους, τους Εβραίους, τους Γάλλους τους Γερμανούς, τους Ρώσους, τους Κινέζους ή και ο Ισλαμικός φονταμενταλισμός ακόμα μαζί τους. Είναι γεγονός βέβαια πως όλες αυτές οι παραπάνω δυνάμεις επιζητούν μια «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» επικυριαρχίας του κόσμου, αλλά η κάθε μία μόνο για τον εαυτόν της. Άρα το ασφαλέστερο συμπέρασμα εδώ είναι πως αντιμάχονται μεταξύ τους παρά συνωμοτούν.
    Άλλωστε αν συνωμοτούσαν όλοι αυτοί οι παραπάνω όχι μόνο εναντίον μας αλλά και όλου του υπόλοιπου κόσμου ήδη θα είχαν πετύχει το όποιο αποτέλεσμα τους αυτοστιγμεί.

Άρα η κρατούσα θεωρία εδώ είναι μάλλον :

Η όποια «εξέλιξη» του ανθρώπινου πολιτισμού είναι τρόπον τινά «οργανικά ζωντανή» και πολλές αντίρροπες δυνάμεις στη μοναδική τούτη (παγκόσμια) σκακιέρα – πραγματικότητα προσπαθούν αφενός να αποκτήσουν Δεσπόζουσα θέση πλήρους ισχύος ή έστω πλεονεκτική, (στη διεθνή πραγματικότητα), ενώ, αφετέρου, ο οικονομικός πόλεμος – μάχη καταρχάς είναι ανελέητος όπου κράτη ολόκληρα ενδέχεται να θυσιαστούν σε ένα νέο μοίρασμα του κόσμου από παραδοσιακές ή και νεοταξικές (νέα διεθνή «τζάκια») υπερδυνάμεις που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον.

Εμάς ΕΔΩ μας ενδιαφέρει η Ελλάδα.
Και θα πούμε και κάτι φαινομενικά σκληρό :

Εάν η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» ωφελεί την Ελλάδα καλώς να γίνει !

Εάν όχι ; Ή να βρούμε τρόπο να μας ωφελεί πάση θυσία, ή, να προσπαθήσουμε να ανακόψουμε αυτή τη δυσμενή εξέλιξη για το κράτος μας. Το πρώτο θα μπορούσε να είναι εφικτό, ενώ το δεύτερο φαντάζει ανέφικτο.

Δύο (2) σημαντικές επισημάνσεις εδώ :

1) Εδώ μπορούμε να κάνουμε ένα τίμιο διαχωρισμό μεταξύ (α) τίμιων Πατριωτών που προσεταιρίζονται το όποιο όφελος της Ελλάδας όπως κι’ αν προκύψει, έστω και από την όποια «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» και (β) τίμιων διεθνιστών κατά συντριπτικό κανόνα αναρχοαριστεριστών που δεν τους ενδιαφέρει η τύχη της Ελλάδας αλλά η επιτυχία των διεθνιστικών πολιτικών τους ουτοπικών ιδεολογιών, ιδεοληψιών, φαντασιώσεων ή και ψυχολογικών συνδρόμων τους. Πείτε τα και βαφτίστε όπως θέλετε. Ουσιαστικά η νοοτροπία αυτή έναν αντικειμενικότερο ορισμό έχει τώρα για την πατρίδα μας : Πέμπτη φάλαγγα.

2) Δυστυχώς η μέχρι τώρα εξέλιξη των καταστάσεων καταδεικνύει σαφέστατα πως η όποια παριστάμενη, προϊστάμενη και Δεσπόζουσα «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» που ρέπει – τείνει να υπερισχύσει και να εφαρμοστεί όχι απλώς δεν συμφέρει το Ελληνικό Έθνος και Κράτος αλλά πάει και να το αφανίσει, σφάξει στη χειρότερη περίπτωση ή στην καλύτερη να το αποδομήσει – διαλύσει. Πλήρης καταστροφή έτσι ή αλλιώς δηλαδή ! Ποια είναι αυτή ; Ο ΑμερικανοΕγγλέζικος * βασικά παράγοντας που θέλει να διαλύσει την Ευρώπη:

«Λίγο» η επέμβαση στη Σερβία, «λίγο» το Κόσσοβο και κατόπιν σύντομα Μπαγκλαντές η Ελλάδα διαμέσω χρεοκοπίας και εποικισμού. Άρα η Ελλάδα εδώ αποτελεί στρατηγικό παράγοντα αποδόμησης γι’ αυτούς μια ενωμένης ισχυρής Ευρώπης.

Για την οικονομία του άρθρου θα αναλύσουμε συνοπτικότερα το ΓΙΑΤΙ ισχύει αυτό.

   Οι λόγοι της «αποτυχίας» της Ελλάδας να εκμεταλλευτεί την «εξέλιξη», την αναδιαμόρφωση εξουσιών του πλανήτη («ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» ) και να ισχυροποιήσει –θετικοποιήσει τη δική της θέση είναι οι εξής :

1) Η «άτυχη» Ιστορικά την παρούσα περίοδο Γεωπολιτική της θέση. Κάποτε ήταν προνόμιο. Τώρα αποτελεί το «μήλον της έριδος», όπου "θωρηκτά" οικονομικών Υπερδυνάμεων τη βαράνε επειδή έχει ΤΩΡΑ την ατυχία να βρίσκεται στο κέντρο - θέρετρο των οικονομικών πολεμικών εξελίξεων – διενέξεων- συμφερόντων  τους. Εδώ σαν Έλληνες δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά, ας μην αυτό απατόμεθα. Σε αντίθεση βέβαια με τα παρακάτω δύο.

2) Η ανυπαρξία σοβαρής και ουσιώδους εξωτερικής πολιτικής. Οι πολιτικοί στον τομέα αυτό είναι ανεπαρκείς ή ακόμα πολλοί από αυτούς δειλοί και προδότες, όχι απλώς και μόνο ολίγιστοι. Ειδικά, η διαχείριση της εξωτερικής πολιτικής ενός κράτος είναι κάτι σαν πολυγαμική πόρνη. Δεν υπάρχουν (κατά κανόνα αλλά και με εξαίρεση σίγουρα την Τουρκία) σταθεροί εχθροί ή φίλοι. Υπάρχει το όσο είναι δυνατόν σίγουρο τουλάχιστον μακροπρόθεσμο συμφέρον για όποιον θέλει να την ασκήσει (την εξ. Πολιτική) σωστά, πατριωτικά.

Απλούστερα ;

   Συμφέρει αυτή η χ ενέργεια, ή χ συμφωνία, η χ συναίνεση το κράτος που υπερασπίζει ο κάθε εκάστοτε πολιτικός τα συμφέροντα του χθες σήμερα και αύριο ; Εάν ναι ο,τι και να είναι αυτό και με όποιους και να είναι, την πράττει – υλοποιεί με οποιοδήποτε τίμημα ατομικό ή γενικό… Ο κύβος ερίφθει, η ζυγαριά έκλινε προς τα εκεί.

Αλλά και το αντίστροφο :

ΔΕΝ Συμφέρει αυτή η χ ενέργεια, ή χ συμφωνία, η χ συναίνεση το κράτος που υπερασπίζει ο κάθε εκάστοτε πολιτικός τα συμφέροντα του χθες σήμερα και αύριο ; Εάν ΔΕΝ συμφέρει ο,τι και να είναι αυτό και με όποιους και να είναι ΔΕΝ την πράττει – υλοποιεί με οποιοδήποτε τίμημα ατομικό ή γενικό…

Κανείς σχεδόν από τους σύγχρονους πολιτικούς μας δεν εφαρμόζουν αυτές τις αυτονόητες αρχές ! Και αυτή είναι ουσιαστικά η βασική ζημιογόνος πολιτική της Ελλάδας και για το δράμα που περνά, αλλά και τη χειρότερη αυριανή τραγωδία που θα βιώσουμε, και δεν έίναι πρωτογενώς, η αυτή καθ’ αυτή, η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»!!!


3) Η νοοτροπία όλων μας. Κοντολογίς ο σύγχρονος Έλληνας δεν αλλάζει άποψη, δεν παραδέχεται επουδενί το τυχόν λάθος του, πόσο μάλλον που μπορεί να γίνει και «Τούρκος» να υπερασπιστεί ακόμα και με κάθε μέσον, το τυχόν λάθος του. Μας καλλιέργησαν σαν Λαό μια άναρχη αποδομητική ασυνεννοησία, και μας έκαναν πύργο της Βαβέλ. Τα ατομικά κίνητρα εδώ είναι ενίοτε οικονομικά αλλά ταυτόχρονα ισχύουν και κάποιες προπαγανδιστικές αγκυλώσεις. Είναι από δύσκολο έως αδύνατο να πείσεις άλλωστε έναν κάπως μεγάλο σε ηλικία ή πνεύμα άνθρωπο που έχει γαλουχηθεί με το αξίωμα πως 3+4 = 10, ότι είναι λάθος και ότι κάνει επτά. Θα τον τρελάνεις και θα γίνει επί παντός επιστητού επιθετικός και ασυνεννόητος.

Το φαινόμενο αυτό ναι μεν ισχύει καθολικά στους ακροαριστερούς ιδιαίτερα, αλλά όχι μόνο σε εκείνους . Κατισχύει και στο ευρύτερο φάσμα των συννελλήνων μάλλον σε ανησυχητικό μεγάλο ποσοστό.
Αυτός είναι ο «κακός» εθνικός αλλά και ατομικός μας εαυτός.

Άρα πρακτικά τώρα, η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» είναι μεν ο πραγματικός δαίμονας αλλά και η «εξελικτική ;» όμως σίγουρη ανυπέρβλητη δύναμη που θα μας διαλύσει, αν δεν καταφέρουμε εμείς οι Έλληνες να ξεπεράσουμε τον κακό μας εαυτό.

   Δημιουργήσαμε ένα κράτος τραγικών ανισοτήτων, μεταξύ μας, και ταυτόχρονα εάν δεν βρούμε πραγματικούς ηγέτες να πράξουν τα αυτονόητα θα μας λιανίσουν άνετα και σίγουρα.

Η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ», δίκαιη ή άδικη, άθλια ή τίμια, πρόστυχη ή ηθική, με όποια μορφή μεταλλαχθεί ή εξελιχθεί, θα έρθει και θα επικρατήσει, το θέλουμε δε το θέλουμε.
Αυτό μας έχει διδάξει η Ιστορία και η κοινή λογική. Χρέος των όποιων συνειδητών πατριωτών ταγών της εξουσίας που μας απέμειναν, εάν και εφόσον μας απέμειναν, είναι να προσπαθήσουν να την τρέψουν για να την εκμεταλλευτούμε επ ωφελεία μας.
Το να ακαδημαικολογούμε εάν είναι σωστή ή όχι, νόημα ουσιαστικό δεν έχει, πόσο μάλλον που εξυπηρετεί την προπαγάνδα των αναρχοκουμουνιστών πεμπτοφαλαγγιτών. .
Η πραγματικότητα ήταν είναι και θα είναι πως μερικοί Λαοί θα βρεθούν αποδεκατισμένοι και κάποιοι άλλοι ωφελημένοι.

Εμείς, οι Έλληνες, εάν ακαδημαϊκά – ιδεολογικά, αρνητικά αντιδρούμε και είμαστε ολοκληρωτικά εναντίον της όποιας «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ», και παθητικά πουθενά αλλου  δεν αντιδράμε, ωσάν να βλέπουμε τον Ιμπραήμ να θέλει να μας κόψει το κεφάλι, τελικά το μόνο που κάνουμε είναι πως αυτοκτονούμε διαμαρτυρόμενοι, σα να του καθόμαστε και προσοχή.

Από την άλλη πλευρά όμως, εάν και εφόσον υπάρχει έστω και ένα παραθυράκι** να εκμεταλλευτούμε ΝΑΙ ! να εκμεταλλευτούμε την «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» άμεσα πρέπει από αντιμαχόμενοι να γίνουμε συνεργοί της και επωφελούμενοι ούτως αυτής..

Προς το παρόν βέβαια καλά κάνουμε και την αντιμαχόμαστε γιατί το σχέδιο της είναι να μας αφανίσει, ενώ αντίθετα αν είχαμε σοβαρή και ουσιαστική πολιτική και πολιτικούς, αλλά και εθνική ομοψυχία, πιθανόν θα την εκμεταλλευόμαστε και θα είμαστε ακόμα και υπέρμαχοι της, προς όφελος πάντα του Ελληνικού κράτους.

Τώρα όμως, ας τη θεωρήσουμε (και «τυπικά» αλλά και "ουσιαστικά" είναι) μια μεταφυσική ή υπερφυσική δύναμη πολιτικής μετουσίωσης – μετάλλαξης όπου η Ελλάδα λόγω της πολιτικής ανύπαρκτης προσωπικότητας της, τις τελευταίες δεκαετίες είναι το αρχικό πειραματικό θύμα αλλά και έρμαιο της. Είμαστε, εδώ, σαν Λαός άτυχοι σίγουρα. Αλλά περισσότερο εμείς φταίμε.

Το «ΟΧΙ» του Μεταξά ήταν μια επιβεβλημένη Ιστορική πατριωτική αντίδραση. Το όποιο τώρα ακόμα και δίκαιο και επιβεβλημένο «ΟΧΙ» σε όποια «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» θα είναι ίσως ακόμα και απόλυτα αναγκαίο επειδή εμείς σαν Έλληνες αποτύχαμε, εξαιτίας ενός μεγάλου τμήματος του λαού μας απατεώνων, πολιτών και πολιτικών, που βρεθήκαμε έτσι, σε εξαιρετικά δυσχερή θέση να μην ενσωματωθούμε στην ελίτ των προνομιούχων κρατών αλλά στην αλίτ των δεινοπαθούντων λαών της όποιας μη αναστρέψιμης δύναμης παγκόσμιας διαφοροποίησης που καλείται «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ».

Είναι μια τρικυμία που έρχεται σίγουρα. Κάποια καράβια θα την αντέξουν. Το Ελληνικό καράβι….

Τουλάχιστον έτσι περιγράφεται ή θα γραφτεί στο μέλλον η Ιστορία.


* Χρέος της Αγγλίας τόνισε ο Τσόρτσιλ είναι να την κρατά πάντα υπό διαίρεση για να την κυβερνάμε λίγο μετά τη λήξη του παγκοσμίου πολέμου, Σήμερα κάνουν δηλώσεις, θριαμβευτικές ότι καλά κάνανε πως δεν μπήκαν στο Ευρώ και πως δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσουν την Ελλάδα. Συνυπολογίστε πως αυτοί πίεσαν τον Κλίντον να επέμβει στα Βαλκάνια, το μωσαϊκό είναι ήδη συμπληρωμένο.

**  Κι ας πούμε κι ένα δεύτερο «σκληρό» : Έχουμε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο εργατικό δυναμικό, λαθρομετανάστες, άνεργους.
   Αντί να τραπούν στην εγκληματικότητα και εάν ήταν εφικτό*** και νομοθετικά να τους βάλουμε οικειοθελώς (ειδάλλως απέλαση) να καλλιεργούν επ ωφελεία του όποιου κρατικού «κεφαλαίου» τον Θεσσαλικό κάμπο, ως παράδειγμα, με 10 ευρώ μεροκάματο, έτσι να παράγουν, θα βλέπατε πως ανορθώνεται η οικονομία. Έτσι ήδη στην Ελλάδα ανθούν πολλές ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ επιχειρήσεις : Ο κανόνας είναι πως 5 ευρω σε σένα και 5 στον τόπο σου στην οικογένεια σου. Το σκληρότερο ακόμα ; Αν τραυματιστείς η ΙΔΙΩΤΙΚΗ επιχείρηση αυτή αναλαμβάνει με τον «τρόπο» της τη στρατηγική θεραπείας του προβλήματος…
Μην εκνευρίζεστε και μας κατακρίνετε, αν είστε πατριώτες, διότι, οι φθηνότερες καλούτσικες ηλεκτρικές συσκευές που έχετε σπίτι σας όλοι με αυτό το τρόπο έχουν παραχθεί από Κινά Ταϊβάν κλπ.

Έτσι πλούτισε Ιστορικά η Δύση. Αυτή είναι η αλήθεια.

Και καλό θα ήταν να μη πουν τίποτα εδώ οι κομουνιστές γιατί εφάρμοσαν στη πράξη ακόμα σκληρότερα μέτρα και παρ ολ αυτά κατέρρευσαν οικονομικά, ιδεολογικά, πολιτικά, ηθικά και πρακτικά εξαιτίας του συστήματος τους.

*** Γιατί δεν είναι εφικτό ; Η πέμπτη φάλαγγα, της Ελλάδας αλλά και όλης της Ευρώπης καταρχάς. Τα δικαιώματα του προλετάριου κλπ, όπου όταν οι υπερμαχητές των, κυβέρνησαν τα έσφαξαν, πραγματικά και κυριολεκτικά απ’ ότι οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλον Ιστορικά.

Η υποκρισία τελικά είναι
ο μεγάλος
νικητής, δολοφόνος και νεκροθάφτης μας.

Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.