Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Μη Τολμήσετε να σηκώσετε χέρι στον Βόλο Κ. Παπουτσή… Τουλάχιστον σεβαστείτε την ένδοξη Ιστορία του Ολυμπιακού.


   Μη Τολμήσετε Κ. Παπουτσή να επέμβετε. Η νομική σας παιδεία και το ένδοξο σας παρελθόν σας επιβάλλουν να τηρήσετε το νόμο και τη τάξη και να μην τολμήσετε να επέμβετε εναντίων αθώων πολιτών με δίκαια αιτήματα.
Στο παρελθόν έχετε αποδείξει πόσο παλικάρι είσαστε. Στην περίπτωση της Υπατίας το λαμπρό σας πνεύμα εφάρμοσε την 5ην υποπερίπτωση και δεν επενέβη στους τίμιους εκβιαστές της λαθροτρομοκρατίας.
(δείτε το Βίντεο)

   Τώρα που οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, Δήμαρχοι και πιθανόν πολιτευτές θα κλείνουν δρόμους και θα κάνουν επεισόδια σεβαστείτε τη διατάραξη της 5ης Υποπεριπτώσεως και μην προβείτε σε συλλήψεις, γιατί θα παραβιάζετε το νόμο της 5ης Υποπερίπτωσης περί κοινής ησυχίας.


Μην τολμήσετε κύριε να είστε ασυνεπής στην συνέπεια σας των 5ων υποπεριπτώσεων.


Άλλωστε οι άνθρωποι το λένε ξεκάθαρα :


«Στην Ελλάδα δεν πρέπει να την πληρώνουν τα μικρά ψάρια, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου. Η πόλη θα αντιδράσει, διότι η επιτροπή της Σούπερ Λίγκα που αποφάσισε, είναι όργανο αυτών που έφθασαν το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τιμωρηθεί μια ομάδα με ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη και στην δευτεροβάθμια επιτροπή, αλλά μόνο στην τακτική δικαιοσύνη και απ' αυτήν περιμένουμε τις τελεσίδικες αποφάσεις» σχολίασε ο δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στον Βόλο ετοιμάζουν δυναμικές αντιδράσεις για τον υποβιβασμό της ομάδας. Το βράδυ οπαδοί της ομάδας θα αποκλείσουν το λιμάνι της πόλης, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα με 100 (!) πούλμαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις. Είναι έτοιμοι να κλείσουν τους κεντρικούς δρόμους και με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τον υποβιβασμό των ομάδων τους."

ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ -ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,

τότε εμείς είμαστε αυτοί που χρειαζόμαστε ψυχίατρο που βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο…

Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια ανάποδη πρόταση :

Επειδή πιστεύουμε πως με αυτές τις αντιδράσεις καταλύεται κάθε έννοια δικαιοσύνης, δημοκρατίας και προφανούς λογικής, είναι υποχρέωση της κυβέρνησης αλλά και της δικαιοσύνης να δράσει επιτέλους άμεσα !

1) Όποιος πολιτικός ή τοπικός άρχοντας συμπράξει στις παραπάνω έκνομες δραστηριότητες να παραπεμφθεί πάραυτα και άμεσα στα αρμόδια όργανα με το ερώτημα της έκπτωσης του αξιώματος του. Είμαστε κράτος, ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;
2) Όποιοι ακτιβιστές αυτοαποκαλούμενοι εξοργισμένοι φίλαθλοι προβούν σε ποινικού ενδιαφέροντος ενέργειες να υποστούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτά που προβλέπει ο νόμος.


Δεν μπορεί... Η Εμείς είμαστε τρελοί που ζητάμε απλή και προφανή εφαρμογή του νόμου, ή εκείνοι που διαλύουν για ψύλλου πήδημα κιόλας, κράτος, θεσμούς και νόμους.

Για να σωθεί λοιπόν η Ελλάδα κλείστε μας μέσα ή κλείστε τους μέσα. Τρίτη λύση ΔΕΝ υπάρχει !


Το Βίντεο της ντροπής των Υπουργικών μαγκιών 5ης υποπεριπτώσεως, ειδάλλως, γιατί έχουμε καταντήσει έτσι :





Είναι ο Βόλος 5η υποπερίπτωση κύριε «ειδικέ» 5ων υποπεριπτώσεων ;


Τι θα γίνει ; Τίποτα ως συνήθως. Απλώς παιγνίδι εντυπώσεων. Όλοι στο τέλος του έργου θα είναι δικαιωμένα παλικάρια. Όλοι στο τέλος του έργου θα έχουν πάντα δίκιο. Όλοι στο τέλος του έργου θα λένε πως «άλλοι» φταίγανε που διαλύθηκε τελικά η Ελλάδα.

Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.