Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πόσοι σχιζοφρενείς «Νορβηγοί» υπάρχουν στην Ελλάδα ;



Η απάντηση είναι ζοφερή :

Πολλοί !

   Επειδή τα άκρα στη σχιζοφρένεια συναντιούνται, ας αναλογιστούμε τα ανθρώπινα θύματα της εδώ τρομοκρατίας. Η τρομοκρατία δεν έχει λογική, τελικά. ταυτότητα. Εισβάλλει σε μια κοινωνία και σφάζει αθώα θύματα, στο όνομα και στη πίστη μιας ακραίας ιδεοληψίας. Ας το δούμε ξεκάθαρα δίχως παρωπίδες :

   Σε μια Δημοκρατία το ένοπλο και θανατηφόρο αντάρτικο πόλεων από όπου κι αν προέρχεται είναι καθαρή τρομοκρατία. Εάν το χωρίσουμε σε τάξεις , ήτοι Α) Άκρα αναρχοαριστερά ή β) Άκρα ακροδεξιά, θα είναι το πρώτο λάθος, εναντίον της δημοκρατίας. Το δεύτερο μεγάλο λάθος είναι πως ο κάθε χώρος αποποιείται αυτόματα, ως ανακλαστικό πολιτικής επικοινωνιακής σωτηρίας, τον ή τους δράστες ενός μακελειού.

Η Νορβηγία υποφέρει τούτη τη στιγμή, από έναν σχιζοφρενή που είχε ρατσιστικές «απόψεις».
Ταυτόχρονα όμως…
Η Ελλάδα υποφέρει τούτη τη στιγμή ακόμα χειρότερα , από πολλούς σχιζοφρενείς που έχουν (δήθεν) άκρως «αντίθετες απόψεις» από τον σχιζοφρενή Νορβηγό.

   Το δράμα της Ελλάδας από αυτούς είναι μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς ότι 30 χρόνια τώρα είμαστε έρμαιο μιας αντίστοιχης δολοφονικής τρομοκρατίας της αναρχοαριστεράς. Συνολικά μάλιστα τα θύματα είναι περισσότερα (έχει όμως νόημα ;).
Συμπεριλαμβανομένου ότι τα προβλήματα μας ως κράτος είναι μεγαλύτερα από το Νορβηγικό, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Ελλάδα ήδη θρηνεί περισσότερο από την Νορβηγία στο θέμα της τρομοκρατίας και άσχετο είναι αν τα χτυπήματα είναι από άλλο ιδεολογικό άκρο.
Το μήνυμα εδώ είναι πολύ σοβαρό :

Πρέπει να σοβαρευτούμε. Ειδάλλως θα έχουμε πολύ κακά ξεμπερδέματα.
Έχουμε ήδη ένα μοντέλο ετοιμοκατάρευστο :

1) Υφιστάμεθα ισλαμική εισβολή. Η Νορβηγία δεν έχει αυτό το «δώρο». Εμείς το έχουμε και με τη βοήθεια των φίλων Τούρκων μας. Αυτά που ισχυρίζεται ο Νορβηγός μακελάρης για τη χώρα του είναι παρανοϊκά. Αναλογιστείτε όμως τι αντικειμενική υπόσταση μπορεί να έχουν, για τη δική μας χώρα ή όχι…
2) Έχουμε γίνει έρμαιο αναρχοαριστερής προπαγάνδας, έχουμε γίνει έρμαιο αναρχοαριστερής τρομοκρατίας, έχουμε γίνει έρμαιο αναρχοαριστερού προβοκατόρικου πολυπολιτισμικού κουμφούζιου…
3) Τι μας απομένει ; Επειδή το κράτος αδυνατεί να εφαρμόσει δικαιοσύνη και συνάμα δηλαδή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, να εμφανιστούν τελικά σχιζοειδείς «Νορβηγοί» και ΕΔΩ !

Πρόβλεψη ;

Είναι θέμα χρόνου εάν δεν σοβαρευτούμε –λογικευτούμε επιτέλους.

Προσοχή λοιπόν !


   Η περίπτωση του λοβοτομημένου ιδεολογικά Νορβηγού, μέσα στο Ελληνικό μπάχαλο που επικρατεί, με τους κουκουλοφόρους, την εν γένει ανομία και την πεμπτοφαλαγγίτικη αριστερή προπαγάνδα, μπορεί να βρει πολλούς απαίσιους μιμητές από τούτη την άλλη «άκρα πλευρά» .

Άλλωστε η Ελλάδα μιμείται τέτοιες νέες ανώμαλες μόδες.

   Χρέος της Ελληνικής πολιτείας είναι η μηδενική ανοχή σε πάσης φύσεως αποσταθεροποιητικούς παράγοντες.
Δυστυχώς η παρούσα κυβέρνηση κάνει το αντίθετο, λες και επιδιώκει εμφύλιο (το επισημάναμε στην περίπτωση Υπατίας, αλλά, άκαρπη φωνή βοούσα στο έρημο κρανίο πολλών ταγών πολιτικών !).

Έως τώρα ακόμα και τώρα ο καθένας διαλύει το κράτος μας, όπως θέλει, είτε για να υπερασπιστεί τα ανέντιμα οικονομικά συμφέροντα του ή τις σχιζοφρενικές ιδεοληψίες του.

Πρέπει επιτέλους οι όποιοι πολιτικοί μας να θέσουν άτεγκτα τις απαραίτητες φραγές που διασφαλίζουν την ύπαρξη αλλά και αξιοπιστία της αληθινής δημοκρατίας… Επιτέλους, αμήν και πότε και εάν.


Μη νομίζετε πως ο κ.Κουφοντίνας και ο Νορβηγός έχουν διαφορετική ψυχοσύνθεση. Αυτό είναι το μέγα λάθος που δεν θα μας οδηγήσει στη λύση του τεράστιου τούτου προβλήματος.

Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.