Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Αποκλειστικό: Η Τραγωδία στον Λαγανά έτσι όπως παρουσιάζεται ΠΑΝΤΟΥ είναι μια κακοστημένη άθλια προβοκατόρικη προπαγάνδα ΒΑΣΙΚΑ εναντίον της Ελλάδας !




ΕΔΩ και ΜΟΝΟ ΕΔΩ θα διαβάσετε την αλήθεια, όπου κανείς άλλος,
για άγνωστους(;)  λόγους δεν τολμά να πει !

    Τα θύματα είναι τρία (3) : Ο Εγγλέζος , ο Ταξιτζής και η Ελλάδα. Θα το πούμε αντίστροφα :

   Ακόμα και τα θύματα έχουν ευθύνες πολλές φορές. Δεν σας τα γράφουμε εδώ ακροεθνικιστικά ή πάμε να διασκεδάσουμε τις θλιβερές εντυπώσεις του περιστατικού ή νομικίστικα να δικηγορήσουμε υπερ του ενός ή του άλλου.

   Το βασικότερο στοιχείο σε ένα περιστατικό είναι ή όσο δυνατόν καλύτερη, αντικειμενική, ουσιαστική περιγραφή του. Με άλλα λόγια τα αληθινά περιστατικά, κοντολογίς, η ΑΛΗΘΕΙΑ.

   Ο Ταξιτζής κατά τις μαρτυρίες (και δεν λαμβάνουμε υπόψιν την απολογία του, όλοι οι άλλοι αυτό κάνουν,) ήταν μέσα στο ταξί όταν μετά από πολλές οχλήσεις που δεν έδωσε σημασία, είδε μια συμμορία πολλών ατόμων να σκαρφαλώνουν στο αμάξι του και να πηδάνε πάνω του. Αντέδρασε και συνεπλάκη. Ο σουγιάς που είχε ήταν πέντε (5) εκατοστά ! Στην συμπλοκή επήλθε και το μοιραίο χτύπημα.

Αθώος ο Ταξιτζής ; Όχι βέβαια !
Αθώο το θύμα ; Όχι βέβαια !
Αθώα η πολιτεία με την ελλιπή αστυνόμευση ; Όχι βέβαια !


   Άρα πρέπει να γίνει επιμερισμός ευθυνών: Η πολιτεία με την ελλιπή αστυνόμευση φέρει ευθύνες. Παρ ολ αυτά περιστατικά τέτοια μπορούν να συμβούν και με την καλύτερη δυνατή φύλαξη. Η μεγάλη ευθύνη εδώ της πολιτείας είναι η συνεχής ποιοτική υποβάθμιση του τουρισμού μας. Άλλο όμως μεγάλο θέμα, όχι του παρόντος.

Εδώ τώρα, αφενός μας παρουσιάζουν τον ταξιτζή σαν εγκληματική προσωπικότητα κάτι μεταξύ Τζακ Αντεροβγάλτη και Κοεμτζή : 
(… «Ο αυτοκινητιστής άρπαξε ένα σουγιά που έκρυβε στο όχημα και με αυτό κατάφερε ένα φονικό χτύπημα στη καρδιά του νεαρού με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ενώ από το αμόκ του δράστη δεν γλίτωσαν ούτε οι φίλοι του βρετανού οι οποίοι τραυματίστηκαν στη κοιλιά και στα πόδια.»).

Όλοι για το αμόκ του εγκληματία γράφουν και δεν ψάχνουν να δουν ποιες ήταν οι πραγματικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη τη στιγμή που έλαβε χώρα το γεγονός!

Αφετέρου, μας ήρθε εδώ κάποιος χουλιγκάνος που κάποτε είχε 15 λεπτά δημοσιότητας επειδή είχε φωτογραφηθεί με τον Μπέκαμ, όπου στο περιστατικό, έκανε ως γνήσιο αφιονισμένο – μεθυσμένο ον προκλητική επικίνδυνη φασαρία και καβγά ανούσιο, και τότε κάποιος ¨αυτικινητιστής" για να προστατέψει και την περιουσία του υπερέβην τα όρια αμύνης και είχαμε την κατάληξη που γνωρίζουμε.

Μας παρουσιάζουν μάλιστα τη φωτογραφία την αγνή του 15χρονου δίπλα στον Μπέκαμ ( ο νεος "αλέξης" ;) όλοι (και εμείς επίτηδες για να σας υπενθυμίσουμε την προπαγάνδα) !
Ο Ταξιτζής δεν ήταν κανένας μπράβος νυχτερινού κέντρου όπου για ασήμαντη αφορμή με ένα λοστό έλιωσε το κεφάλι ενός Αγγλόφωνου τουρίστα (δεν είναι τυχαίο το παράδειγμα).

Οι Εγγλέζοι μας δυσφημούν για τρεις λόγους βασικά :

1) Έχουνε αμάχητο επιχείρημα όταν τους στέλνουμε νεκρό εγγλέζο από ατύχημα και αμφισβητούμενη Ιατρική μεταχείριση του, που του λείπει αναίτια το ένα νεφρό!!! Στην παρατήρηση τους, τους στέλνουμε νεφρό άλλου ανθρώπου !!! Είναι λογικό έκτοτε να μας βλέπουν αρνητικότερα (πρόσφατο γεγονός).
2) Ο Εγγλέζος πολίτης έχει μεγαλύτερη αξία από τον Έλληνα πολίτη (όποτε θέλετε σας το αποδεικνύουμε). Και ναι! Η ανθρώπινη ζωή έχει και χρηματική αξία. Διαφωνούμε, αλλά δεν φταίμε εμείς για την πραγματικότητα αυτή.
3) Είναι μιας πρώτης τάξεως ΕΥΚΑΙΡΙΑ να εκμεταλλευτούν προπαγανδιστικά το γεγονός για να βάλουν ένα ακόμη λιθαράκι στην οικονομική καταστροφή της Ελλάδας.

Οι καλοί μας ΕΔΩ Έλληνες δημοσιογράφοι, συμπλέουν, γιατί όπως και να το κάνουμε, ένα διεθνές μαχαίρωμα μιας εγγλέζικης χουλιγκανοσελέμπριτι είναι περισσότερο πιασσάρικη είδηση από μια σφαγή 5 αθώων Ελλήνων μεροκαματιάρηδων από λαθροεισβολείς τις τελευταίες μόνο μέρες (ούτε αυτό το παράδειγμα είναι τυχαίο). 

Είδατε πως μια Εγγλέζικη ζωή αξίζει απείρως παραπάνω από μια «μίζερη» Ελληνική ;

Με αυτά το ολίγα θέλουμε να σας καταδείξουμε πως έχει αλλοιωθεί σε όλους τους τομείς ακόμα και η τίμια και δίκαια Εθνική μας συνείδηση.

Αντί να περάσουμε σε μια τίμια μονομερή επιθετική άμυνα διεθνώς, να περιγράψουμε επακριβώς τα πραγματικά περιστατικά και τις βάρβαρες προκλήσεις των χουλιγκάνων τους, συνάμα με την εγγύηση ότι ο θύτης θα δικαστεί δίκαια, γινόμαστε διεθνές προπαγανδιστικό έρμαιο μιας φωτογραφίας του… Μπέκαμ για ένα έγκλημα... της Αθώας (;;;) της μασκότ του!

Τελικά ο ταξιτζής (και αυτό μπορεί να είναι πρόβλεψη) είναι περισσότερο ένοχος και άτυχος επειδή το θύμα του ήταν Εγγλέζικη μασκότ παρά για την αυτ καθ’ αυτή (την όποια) εγκληματική πράξη του !

Το ίδιο θύμα και η Ελλάδα : Αφήνουμε αμαχητί να συμβάλλει (άθελα του) και ο Μπέκαμ στην χρεοκοπία μας ; Και όχι μόνο βέβαια στην οικονομική.

Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.