Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Αποκάλυψη Τώρα ! Οι αγανακτισμένοι X-MEN εναντίον των βολευτών X-MEN της βουλής των Yesmen.



   Ο Αγώνας είναι αδυσώπητος. Ποιος θα πίστευε ποτέ όμως πως οι βουλευτές μας είναι στην πραγματικότητα μεταλλαγμένοι X-MEN με υπερφυσικές δυνατότητες ! Οι αγανακτισμένοι όμως έχουν και τις δικές τους υπερφυσικές δυνάμεις. Δείτε τις κρυφές υπερφυσικές δυνατότητες και των δύο αντίπαλων παρατάξεων.

Οι X-MEN ηγέτες των yesmen

  Ο Idiota.

 Ο Ισχυρότερος master από όλους γι αυτό τον αποκαλούν και πρόεδρο. Με μια ματιά του αποβλακώνει ακόμα και τον ευφυέστερο όν στον πλανήτη (εκτός από το ανθρώπινο είδος, με εξαίρεση όταν ο ίδιος θαυμάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη). Φημολογείται πως κάποιοι αρχαίοι Γαλάτες τον ονόμαζαν και βλακοφωνίξ.
Ταυτόχρονα έχει και εξαιρετικές μαντικές ικανότητες. Ιδού η απόδειξη :



Ο Falenamento και Ο Falimento.


Ο Πρώτος (δεξιά : Φαλαιναμέντο) με ένα μόνο τίναγμα της ουράς του επαναφέρει χαμένες δημοκρατίες από το 81 και εντεύθεν αρκεί να μη του πάρουν τα (μαζί τα φάγω μόνος) ψάρια –πλαγκτόν από το τραπέζι του.
Ο Δεύτερος (αριστερά : Φαλιμέντο) αν ανοίξει το στόμα του φαλιρίζει οικονομικά ακόμα και ολόκληρα κράτη.



Ο PaPOUTSOmat.


Εκπληκτικές τηλεπαθητικές ικανότητες.

Κάνει ανθρώπους να φαντάζονται φράκτες.

Ανακαλύπτει πέμπτη υποπερίπτωση νόμου που δήθεν τον δικαιώνει εκεί που απλώς έπρεπε να πράξει το καθήκον του.

Διατάζει τηλεπαθητικά από το κοινοβούλιο μια στρατιά ένστολων να προστατεύουν τον πολίτη με τη βοήθεια των κλομπ και εξελιγμένων του περασμένου αιώνα ληγμένων χημικών.

Εξαιρετικά επικίνδυνος τσάμπα μάγκας X-MAN εξ μαν 5ης Υποπεριπτώσεως..





Ο Αθαναψηφοκωλοτουμπέτο.



Φοβερές μαγικές ικανότητες. Όταν ψηφίζει φανερά κανείς δεν καταλαβαίνει τι ψήφισε. Όταν ψηφίζει κρυφά δεν το καταλαβαίνει κι ο ίδιος. Γενικά όταν ψηφίζει δέχεται ένας Λαός ηλεκτροσόκ από όλες τις γεννήτριες της ΔΕΗ. Η μόνη σίγουρη ψήφος είναι όταν στις εκλογές ψηφίζει τον εαυτό του.




Ο Tsipromagneto.


Δυνατός στη τηλεπαθητική σύγκλιση πολλών συνιστωσών δυνάμεων. Μερικοί φίλοι του λέγεται πως φοράνε κουκούλα για να μην επηρεάζονται τηλεπαθητικά από άλλους X – MEN.





 
Οι ισχυρότεροι X-MEN των αγανακτισμένων

Οι Moutzerin.


Συγκεντρώνουν μαζί ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο όταν τεντώνουν όλοι μαζί τις παλάμες τους στη φορά του κοινοβουλίου όπου και επηρεάζει εγκεφαλικά και ζαλίζει τους βουλευτές.

Οι Giaourtostorm (Γιαουρτοστόρμ).



Υπεύθυνοι της καλοκαιρινής
δροσιάς των βουλευτών μας.






Η Loukonemesis (Λουκονέμεσις).


 Εξαιρετικές υπερφυσικές μεταθανάτιες του υπερπέραν ικανότητες. Ανακαλύπτει αμαρτωλούς και επικοινωνεί άμεσα με το “θείον” για να τους ποινολογήσει μετά θάνατον. Φημολογείται πως στη Β παρουσία θα ορισθεί ως πρόεδρος στο ανώτατο μονομελές δικαστήριο των κρίσεων ψυχών.

Ο Λάθροκλώνος X-MEN

Εκπληκτικές ικανότητες κλωνοποίησης. Κάθε μέρα κλωνοποιεί εαυτόν 500 φορές συνήθως στον Έβρο. Κάθε μέρα που περνά θα τον βλέπετε όλο και συχνότερα έτσι.




Ο Τζακ Νόρις.



Αυτός έχει αγανακτήσει από τα ανέκδοτα εναντίον του. Σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα να παλέψει για τα «προσωπικά δεδομένα» του.

Ο Αγώνας Συνεχίζεται …

Team Apopsis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.