Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Όλοι οι στρατιωτικοί πρέπει να έχουν στύση για να πράξουν το καθήκον τους όποτε και εάν προκύψει εκείνη ώρα !



Πληρώνει άραγε ο λαός τα προβλήματα στύσης απόστρατων του Στρατού και της Αστυνομίας ;

   Οι φήμες οργιάζουν και άμεση διενέργεια ΕΔΕ διέταξε ο κ. Μπεγλίτης (ο Υπουργός Άμυνας όχι ο Υπουργός Υγείας).

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πώς :

Α) Την τελευταία 3ετία έχουν γίνει εκατοντάδες τέτοιες επεμβάσεις με το κόστος να επιβαρύνει το νοσοκομείο
Β Όλα γίνονταν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο
Γ) Η κάθε επέμβαση κόστιζε στο νοσοκομείο το ποσό των 8.000 ευρώ τουλάχιστον
Δ) Στρατιωτικός ουρολόγος διαφημιζόταν και μέσω ίντερνετ για τις επεμβάσεις

Από την άλλη πλευρά το ΓΕΣ σχεδόν το διαψεύδει :

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι "σύμφωνα με τα τηρούμενα στοιχεία από το 401 ΓΣΝΑ, τα τελευταία 3 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 4 επεμβάσεις τέτοιου τύπου, σε ασθενείς οι οποίοι έπασχαν από σοβαρές επιπλοκές μεταβολικών νοσημάτων και προηγηθείσες βαρείες ογκολογικές επεμβάσεις.

   Το ζήτημα μπορεί να εξελιχθεί σε μέγα σκάνδαλο ή σε ράδιο Αρβύλα. Ασχέτως του φροϋδικού υποσυνείδητου που μας προξενεί γέλιο αυτή η Ιστορία υπάρχουν άνθρωποι όπου έχουν μεγάλο (πρόβλημα) υγείας εξαιτίας της σεξουαλικής δυσλειτουργίας τους. Οι ειδικοί επιστήμονες γνωρίζουν ποιο είναι το μέτρο (όχι το μήκος) του σκανδάλου ή όχι. Υπάρχουν εδω 2 EAN…

Εάν το είχαν κάνει μόδα να γίνουν μερικοί πρίαποι ή ότι δήθεν είχαν πρόβλημα επειδή η επέμβαση κοστίζει και καρπούντο παρανόμως χρήματα με τέτοιου είδους επεμβάσεις εικονικές ή μη. Τότε είναι έγκλημα και σκάνδαλο.
Εάν όμως το ταμείο αναγνωρίζει το πρόβλημα και η Ιατρική επέμβαση ήταν η δέουσα τότε δεν έχουμε σκάνδαλο.

Εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς, εκτός του ότι θα γίνει ανέκδοτο, δεν έχουμε την ικανότητα για 2 πράγματα (κανένα από τα δύο όπως θα δείτε δεν αφορά την καλή ή κακή ή ανύπαρκτη στύση).

Α) Να δούμε το γεγονός ώριμα και να έχουμε υπόψιν μας και τα 2 παραπάνω «εάν». Αντιθέτως θα χωριστούμε σε 2 στρατόπεδα όπου το ένα θα υποστηρίζει στύσεις και γιατρούς δίχως μέτρο (όχι μήκος), και το άλλο κατα κάποιο τρόπο το αντίθετο.
Β) Ουδέποτε θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια για τα υποτιθέμενα (ή μη) πάσχοντα γεννητικά όργανα των ένστολων ασθενών. Γιατί ; Ποιος θα πίστευε πως έχουμε την ικανότητα (την πνευματική και όχι εκείνη της στύσης) να συστήσουμε (και όχι «στήσουμε») μια τόσο έντιμη και επιστημονική επιτροπή που δίχως πιέσεις θα απαντούσε στα εξής ερωτήματα:
1) Πόσο μεγάλο (πρόβλημα) είχαν οι ασθενείς ; 2) Το ασφαλιστικό ταμείο δικαιολογεί την επέμβαση ; 3) Δικαιολογείται τόσος μεγάλος αριθμός προβληματικών γεννητικών οργάνων στατιστικά ;

Αυτό είναι και το πρόβλημα με τη στύση. Δεν γνωρίζουμε αν η επιτροπή της ΕΔΕ θα το «στήσει» ή όχι.

Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.