Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Αποκλειστική Αποκάλυψη : Οι πραγματικοί λόγοι που ώθησαν τον πρωθυπουργό να «βγει η είδηση» ότι πλήρωσε με 700 ευρώ τον κουρέα τουΤο επιτελείο του πρωθυπουργού δεν είναι αφελές. Επειδή η παρακάτω Ιστορία θα γινόταν γνωστή αργά ή γρήγορα τον συμβούλευσαν να σπεύσει με την οικογένεια του σε ένα μάλλον ακριβό κομμωτήριο και να σπαταλήσει όσο περισσότερα γίνεται. Η παρακάτω Ιστορία δικαιώνει τελικά τον πρωθυπουργό μας αλλά και την γνώμη των επικοινωνιολόγων του που τον έβαλαν να στερηθεί και να δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από το μισθό του (περίπου λένε 700 ευρω), για την διατήρηση του άψογου πολιτικού προφίλ του…


Ιδού η Ιστορία :


Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε σε ένα κουρείο για κούρεμα. Μετά το κούρεμα, ρώτησε για τον λογαριασμό του και ο κουρέας απάντησε, "δεν μπορώ να δεχτώ τα χρήματα από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα." Ο ανθοπώλης ευχαρίστησε και έφυγε από το κατάστημα.

Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το κατάστημά του το επόμενο πρωί, στην πόρτα του βρήκε να τον περιμένει μια κάρτα με «ευχαριστώ» και μια ντουζίνα τριαντάφυλλα.

Σε λίγο ένας φούρναρης μπήκε για κούρεμα, και όταν πήγε να πληρώσει, ο κουρέας και πάλι απάντησε: «Δεν μπορώ να δεχθώ τα χρήματα από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα." Ο φούρναρης ήταν ευτυχής και έφυγε από το κατάστημα.

Το πρωί, όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει, στην πόρτα του υπήρχε μια κάρτα με «ευχαριστώ» και μια ντουζίνα τσουρέκια.

Στη συνέχεια, ένας βουλευτής ήρθε για κούρεμα, και όταν πήγε να πληρώσει το λογαριασμό του, ο κουρέας και πάλι απάντησε, "δεν μπορώ να δεχτώ τα χρήματα από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα."

Ο βουλευτής ήταν πολύ χαρούμενος και έφυγε από το κατάστημα.

Το επόμενο πρωί, όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει, υπήρχαν μια ντουζίνα βουλευτές που περίμεναν στην ουρά για ένα δωρεάν κούρεμα.

Και αυτό καταδεικνύει τη θεμελιώδη διαφορά μεταξύ των πολιτών της χώρας μας και των πολιτικών που την κυβερνούν.


Αφιερωμένο Ιδιαίτερα στον κ. Αντιπρόεδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.