Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Οι προσπάθειες του κ. Πάγκαλου αποδίδουν ! Εντοπίστηκε ο πρώτος κοπρίτης Ένορκος ! (Δείτε και το αποκαλυπτικό βίντεο)


Η Ιστορία είναι αληθινή και τα γεγονότα συντριπτικά. Κλήθηκε νόμιμα ως ένορκος ένας αποδεδειγμένος κοπρίτης. Αυτό συνέβη όταν ένας άλλος μάλλον κοπρίτης δημόσιος υπάλληλος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Κατά τη διάρκεια της απογραφής κατέγραψε τον κοπρίτη ως υγιέστατο και με λευκό ποινικό μητρώο. Τι το καλύτερο να διοριστεί ως ένορκος ! Ξέχασαν όμως μια μικρή λεπτομέρεια… Δεν κατέγραψαν το είδος του κοπρίτη που ήταν γάτος !

Ναι γάτος με 4 πόδια !

Η Ιδιοκτήτρια πήρε τον κοπρίτη ένορκο και τον πήγε σε κτηνίατρο. Ο κτηνίατρος δεν γνωρίζουμε εάν του έδωσε συγχαρητήρια για τον διορισμό του, αλλά επιβεβαίωσε την ταυτότητα του ως ζώο ως όφειλε.
Ανέφερε δε πως η μόνη διαδικασία που εκτελεί σωστά είναι να τρώει και να κάνει την ανάγκη του σε συγκεκριμένο μέρος ( από αυτό συνάγεται και ο ορισμός του κοπρίτη )

Παραδόξως το δικαστήριο διέταξε την εμφάνιση του ζώου στην ακροαματική διαδικασία με την ιδιότητα του ενόρκου !

Αντί να απολύσουν δηλαδή τον κοπρίτη από αυτή τη διαδικασία όπως θα έκανε σίγουρα ο κ. Αντιπρόεδρος (πόσο μάλλον… εδώ λέει ότι το έκανε και στο ίδιο του το παιδί), τον κάλεσαν να παραστεί ως ένορκος ! Η αιτιολογία απλή : Δεν χρειάζεται κατά το Αμερικάνικο δίκαιο (η όλη ιστορία εξελίσσεται στη Βοστόνη), ο ένορκος να κατέχει επαρκώς την αγγλική γλώσσα. Ο γάτος όταν το άκουσε ή το είδε αυτό δεν γνωρίζουμε εάν γουργούρισε ή νιαούρισε…

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Πρέπει να πάει να τους βάλει σε τάξη εκεί ο κ. Αντιπρόεδρος αυτούς εκεί τους κοπρίτες. Δίποδους και τετράποδους.




Για περισσότερες πληροφορίες εάν θέλει να επέμβει και ο κ. Αντιπρόεδρος, για να γίνει γνωστός και παγκοσμίως :


http://www.dailymail.co.uk/news/article-1347894/Jury-duty-cat-Sal-Cat-summoned-service-US-court-rules-attend.html


* Να μας συγχωρήσετε για τον μειωτικό χαρακτηρισμό που αποδίδουμε στο τετράποδο, αλλά προσπαθούμε να καταλάβουμε το πνεύμα του κ. Αντιπροέδρου μας.

Team Apopsis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.