Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ανοικτή επιστολή απόγνωσης στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Κύριε Πρόεδρε…

Πιστεύουμε πως οι άξιοι και ικανοί συνεργάτες σας θα σας ενημερώσουν για το περιεχόμενο της παρούσης.


Διατηρούμε ακόμη τις ελπίδες μας επειδή πιστεύουμε πως επειδή παρρησία και φιλότιμο σας περισσεύουν, πως θα μπείτε στο κόπο έστω και ολιγόλογα να μας απαντήσετε.
Ειδικά τώρα που σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο όπου δοκιμάζεται ο Ελληνικός λαός και το μέλλον του, ορθώς – και σας τιμά- που αναλαμβάνετε ενεργές πρωτοβουλίες, εύλογα όμως μας δημιουργούνται οι παρακάτω απορίες από τούτες τις ενέργειες σας.

1) Δηλώσατε πως ζητήσατε και από την Τουρκία να ελέγξει τα σύνορά της και να εφαρμόσει άμεσα το ελληνοτουρκικό Πρωτόκολλο Επανεισδοχής. Ποιο ακριβώς Πρωτόκολλο ; Του ενός χωριού των 300 ατόμων που εισέρχονται από τα Τούρκικα σύνορα ανα μέρα παράνομα να τους παραλαμβάνει πίσω ως οφείλει η Τουρκία ; Το ρωτάμε με αγωνία κ. Πρόεδρε αυτό, γιατί δεν έχει κλείσει καν ένας χρόνος όταν ο κ. Ερντογάν περιχαρής ανακοίνωσε, με πολλά χαμόγελα συναρμονιζόμενα τούτα με Πρωθυπουργού και Υπουργών πως θα δέχεται η χώρα του από τη Σμύρνη (!?!?!) χίλιους (1.000) λαθρομετανάστες το χρόνο !

Με απόγνωση λοιπόν σας ρωτάμε :

Α) Αναφέρεστε σε εκείνους τους χίλιους (1.000) ανά το χρόνο ; Αν είναι έτσι αναφέρεστε στο 1% επανεισδοχής ; Ωσάν μάχιμος νομικός, κάποτε, εάν είχατε πάρει προκαταβολή 1% των εξόδων μιας δικαστικής διένεξης στην καριέρα σας δεν θα το θεωρούσατε μειωτικό και απαράδεκτο ; Αν είναι δυνατόν !

Β) Προς τι τα χαμόγελα τότε και ούτε καν η υποψία αντιλόγου στις φειδωλές πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα – Αθήνα ; Το Εθνικό καθήκον σας τι θα σας πρόσταζε εδώ να απαντήσετε για τη μη ανταπάντηση των πολιτικών μας τότε σε τόσο κρίσιμης σημασίας Εθνικά θέματα ;

Κοντολογίς με τη διορατικότητα που σας διακρίνει γιατί δεν επεμβήκατε τότε να στηλιτεύσετε τις παραπλανητικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Τουρκίας εδώ στην Ελλάδα ; Υπάρχει μείζουσας σημασίας απόρρητη αποστομωτική σκοπιμότητα ή αδράνεια της διορατικότητας σας του εμφανούς ;

2) Γιατί η διορατικότητα σας είναι πραγματικά αξιοζήλευτη. Ως παράδειγμα το 2009 «στυγνή δολοφονία» χαρακτηρίσατε το τραγικό περιστατικό του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου κατόπιν πυροβολισμού που εδέχθη από τον κ. Ε. Κορκονέα. Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια, έστω κι αν είχαμε τα παραπλανητικά στοιχεία του εξοστρακισμού, και της γωνίας ως προς την πύλη εισόδου του θύματος 80ο μοιρών του θύματος, το Δικαστήριο επιβεβαίωσε την διορατικότητα σας ότι επρόκειτο περί ανθρωποκτονίας με δόλο Α βαθμού ήτοι ευθεία βολή με στόχο το θύμα


Που ευρίσκετο αυτή η αξιοζήλευτη διορατικότητα στην πρώτη (1 -α & β-) ερώτηση μας κ. Πρόεδρε ;


Κύριε Προέδρε…

Ειλικρινά σας εκλιπαρούμε να μας απαντήσετε. Ανησυχούμε όλοι μας για την Ελλάδα και για αυτό επαναλαμβάνουμε πως εκλιπαρούμε να μας απαντήσετε.

Εάν τυχόν οι υποχρεώσεις σας δεν σας το επιτρέπουν εμείς θα επανέλθουμε.

Τα γραπτά μένουν κ. Πρόεδρε και ως εκ τούτου θεωρούμε τίμια και επιβεβλημένη την συνεχή και επαναλαμβανόμενη όχληση μας στο πρόσωπο σας προς αποκατάσταση της όποιας αλήθειας αλλά και επαναεπιβεβαίωση του μόνιμου αγώνα που δώσατε ως άνθρωπος αλλά και πολιτικός ταγός για τα Εθνικά μας θέματα.


Με Ιδιαίτερο Σεβασμό.


TEAM APOPSIS




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.