Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Αγαπάμε την Πατρίδα μας ή τις εμμονές μας ;


Ο Β. Μαρκεζίνης έχει πει πως θα συμμαχούσα και με τον ίδιο τον σατανά προκειμένου να σώσω την πατρίδα μου !
   Στην πολιτική ακόμα και οι σωστότερες λύσεις κατά κανόνα είναι οδυνηρές. Ενίοτε οι σωτήριες λύσεις είναι και ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ !


Η σωστή πολιτική δεν εμμένει σε αγκυλώσεις και δογματικά πρότυπα. Αναλύει την πραγματικότητα χρονικών συγκυριών και τάσσεται με το πιθανότερο θετικό σενάριο.

Πάντα θα υπάρχουν διαφωνούντες, ίσως και με σοβαρά επιχειρήματα. Εάν όμως ο δρόμος της σωστής λύσης είναι μοναδικός ακόμα και οι πατριώτες που διαφωνούν πρέπει συνειδητά να συμβιβαστούν και να συμφωνήσουν. Περισσότερο συνειδητά να συμφωνήσουν παρά να συμβιβαστούν.

Το Ισραήλ είναι ένα μόρφωμα κράτους που καλώς ή κακώς κύριο μέλημα του είναι ένα :

Να μη αφανιστεί από τον Ισλαμικό παράγοντα.

Όλα τα άλλα γι αυτό είναι ασήμαντες λεπτομέρειες.

Μαζί με την Τουρκία αποτελούν εκ των πραγμάτων της ισχυρότερες δυνάμεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Έχει παντού πλήρη στήριξη των Η.Π.Α., γιατί οι Εβραίοι κατάφεραν κάτι που δεν κατάφεραν οι δικοί μας Έλληνες της διασποράς τόσο καλά : Έχουν Ισχυρό λόγο και επηρεάζουν κατά το δοκούν τα εσωτερικά τουλάχιστον πολιτικά δρώμενα των Η.Π.Α.

Το πρώτο μεγάλο λάθος που κάνουν μερικοί, είναι να συγχέουν – μπερδεύουν - τους Αμερικάνους Εβραίους πολιτικούς με την εξωτερική πολιτική του κράτους του Ισραήλ. Ο Κίσινγκερ ως παράδειγμα ήταν Εβραίος Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Δίχως βεβαίως να βλάψει το κράτος του Ισραήλ κοιτούσε επ ωφελεία των ΗΠΑ να βλάψει οτιδήποτε άλλο. Στη σφαίρα αυτού του «άλλου» ήταν και η Ελλάδα, και το κατάφερε άριστα.

Το ίδιο συμβαίνει και με πολλούς Εβραίους όπου κοιτάνε ιδιωτικά συμφέροντα τα οποία ενίοτε βλάπτουν και την Ελλάδα.

Τούτο όμως δεν έχει να κάνει με τα συμφέροντα του κράτους του Ισραήλ και ειδικότερα στις περιοχές που ενδιαφέρουν τον Ελληνισμό.

Το ότι δεν είμαστε ΗΔΗ στενοί σύμμαχοι με το Ισραήλ εκείνο είναι που κατά κανόνα που δεν τους αποτρέπει να είναι λιγότεροι φειδωλοί μερικοί, μερικοί στις πάσης φύσεως επιθετικές ενέργειες εναντίον μας…

Και κοντολογίς ας τα πούμε έξω από τα δόντια : Η Εβραϊκή θρησκεία αποδέχεται συνύπαρξη με τη Χριστιανική. Το Ισλάμ όμως, η μουσουλμανική θρησκεία θέλει στη τελική μορφή του να σφάξει όλους τους υπόλοιπους !

Μα καλά θα πείτε εγώ π.χ. είμαι Άθεος τι σχέση έχω με αυτά ; Καμιά, αλλά αν έχεις δίπλα σου Ισλαμιστές διακυβεύεται το κεφάλι σου. Με τους άλλους ΑΠΛΩΣ όχι, μόνο η τσέπη σου διακυβεύεται που είναι όμως ήσσονος σημασίας από το κεφάλι.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά υψίστης σημασίας που δεν έχει ακόμα καταλάβει η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ δυτική συμπεριφορά αλλά και πολιτισμός εν γένει !

Μόλις 2% των Τούρκων δηλώνουν ότι βλέπουν σήμερα την Ελλάδα ως απειλή, σύμφωνα με δημοσκόπηση για την εξωτερική πολιτική. Αντιθέτως οι γείτονες αναγνωρίζουν ως νέους «εχθρούς» τις ΗΠΑ και το Ισραήλ !!!

Από τη στιγμή που το Ισραήλ επιθυμεί συνεργασία στη Μεσόγειο και η Ελλάδα δεν δύναται να καταφέρει και πολλά πράγματα από μόνη της σε σχέση με τη γεωπολιτική θέση που έχουμε, με τους φίλους μας Τούρκους δίπλα, φαντάζει ως μοναδική ευκαιρία.

Είναι συμβιβασμός, αλλά ταυτόχρονα ενδυναμώνεται η θέση της Ελλάδας στην περιοχή και θα αποκτήσει ρυθμιστική οντότητα από το ρόλο του κομπάρσου που ουσιαστικά έχουμε μεταπολεμικά αλλά και προπολεμικά.

Για τους Τούρκους μόνο το 2% γι αυτούς αποτελούμε απειλή όπως προείπαμε. Μάλλον το αντίθετο μας βλέπουν, κάτι σαν γεύμα.

Οι διεθνιστές προοδευτικοί μας εδώ θέλουν να είναι τα γκαρσόνια αυτού του γεύματος.

Και τους βολεύει πάρα πολύ η ασαφής προπαγάνδα εναντίον των Εβραίων. Άλλο που δεν θέλουν για το σχέδιο της προόδου που έχουν καρφωμένο στο μυαλό τους να πέσει η Ελλάδα στις ωδές των βαρβάρων αμαχητί.

Πότε λοιπόν θα καταλάβουμε πως ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου;

Άλλωστε η διεθνής πολιτική είναι κάτι σαν τη ζούγκλα. Δεν σου επιτρέπει να έχεις τους φίλους που επιθυμείς, αλλά καλό θα ήταν να έχεις φίλους «θηρία» που μπορούν να σε προφυλάξουν από τα κοντινότερα σου δήθεν «φιλικά θηρία»…




TEAM APOPSIS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.