Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τα μαθήματα σωστής εξωτερικής πολιτικής δεν περνάνε από τα σήριαλ των «ηρωικών» δηλώσεων των Πρωθυπουργών που μεταδίδουν τα κανάλια

Προφητική ήταν τελικά η συνέντευξη του Β. Μαρκεζίνη. Ιδιαίτερα δε επίκαιρη με το ταξίδι του Πρωθυπουργού μας.

   Θερμή παράκληση : Μη διαβάσετε τον σχολιασμό μας –περίληψη των δηλώσεων του. Εάν θέλετε δείτε μόνο τα λίγα λεπτά της συνέντευξης.


1) Άλλο οι συμβολικές κινήσεις και οι ηρωικές δηλώσεις, από πλευράς οι Τουρκίας ουσιαστικές κινήσεις είναι μηδέν.

2) Φιλικά μας λένε να μη κάνουμε πολεμικές δαπάνες αλλά εκείνοι ΠΡΟΣΦΑΤΑ αγόρασαν πανάκριβες πολεμικές γέφυρες όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο στη Θράκη ! Καθαρά επιθετική κίνηση.

3) Η πολιτική Νταβούντογλου είναι να επεμβαίνει Η Τουρκία με ενεργό ρόλο συμμετοχής στις μουσουλμανικές μειονότητες των Βαλκανίων (και με νομικό – νόμιμο τρόπο παρακαλώ) με ο,τι συνεπάγεται αυτό (σαφής άκρως επεκτατική και επιθετική πολιτική). Έτσι άρχισε και ο Χίτλερ στη αρχή να τρώει την Ευρώπη σιγά σιγά σαν να έκοβε ένα σαλάμι. Ήτοι Γκεμπελική μέθοδος. Παράδειγμα του ; Η επιτυχημένη στη Κύπρο εισβολή. Τι άλλο θέλετε να μας πει ο Νταβούντογλου ;

4) Εάν φάμε αυτό το χάπι της Ελληνοτουρκικής φιλίας οι συνέπειες θα είναι ολέθριες !

5) Το να μοιραστούμε το Αιγαίο είναι ένα μακροχρόνιο ολέθριο σφάλμα. Με την συνεκμετάλλευση ουσιαστικά βάζουνε χέρι στα κυριαρχικά δικαιώματα που έχουμε ως κράτος στη γη και στη θάλασσα ΜΑΣ !

Δείτε το Βίντεο. Δεν υπάρχει καλύτερη πρόβλεψη για το τι μας ετοιμάζουν πίσω από τις «ηρωικές» δηλώσεις Παπανδρέου…







TEAM APOPSIS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.