Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Απλή απόδειξη άθλιας και παιδιάστικης πολιτικής ή αν δεν είναι καλός ο τίτλος δείτε ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ πως ο Πρωθυπουργός μας καταστρέφει την Ελλάδα.


Εάν ισχύει ΜΟΝΟ το εξής : «Ο κ. Παπανδρέου άφησε να εννοηθεί ότι μόνο εάν λήξουν οι σχετικές εκκρεμότητες μεταξύ του ελληνικού κράτους και της γερμανικής εταιρίας θα μπορεί η Siemens να συμμετάσχει και να αναλαμβάνει έργα από το δημόσιο.» (το γράφει όλος ο τύπος σήμερα)

Απλούστατα διαβάστε τις ΑΜΕΣΕΣ επιπλοκές της καθαρά ανόητης και επικίνδυνης αυτής δήλωσης :
1) Απλά και ωραία. Αν ΑΥΡΙΟ η Siemens σε ένα διαγωνισμό προσφέρει τη καλύτερη τιμή και το καλύτερο προϊόν θα προτιμήσει άλλο για το Ελληνικό κράτος ;

Τι πάει να κάνει βρε Συννέληνες ; Να μας φέρει μαϊμούδες από τη Κίνα και σε χειρότερη τιμή ;


Και μόνο από αυτό :

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΟΝ !


2) Τα όσα ψάλει ο κύριος πρωθυπουργός είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ λόγια του αέρα διότι :
(και μη νομίζετε πως η Siemens και οι επιτελείς τους δεν καταλαβαίνουν τα παρακάτω)

α/ Η Ελληνική δικαιοσύνη θα καταλήξει ,εκ νέου ,σε παραγραφή αδικημάτων με Siemens = δεν δωροδοκήθηκε ουδείς και δεν το ξέρουμε αν και τα λοιπά .

β/ Η Γερμανική δικαιοσύνη έχει ονόματα και διευθύνσεις ,μια δικογραφία 17.000 σελίδων που η Ελληνική δικαιοσύνη δεν ήθελε να πάρει και η εξεταστική δεν πήρε, στο σύνολο της, για ευνόητους λόγους [μην βρουν στοιχεία εις βάρος πολιτικών προσώπων ]

Άρα , διότι ακόμα και στα νομικά κάπου καταλήγουμε .

Πώς θα τους αποκλείσεις, ρε πολιτικό χαϊβάνι, αφού δεν έχεις απόφαση ελληνικού δικαστηρίου περί δωροδοκίας ? Δωροληψίας ? Ε ;

Άρα θα πάει όπως του Χριστοφοράκου περί της μη έκδοσης του. Αφού εμείς εδώ λέμε ότι ΔΕΝ λαδωθήκαμε, άρα τι τον ζητάμε για να τον δικάσουμε ?

Τελικό συμπέρασμα .


Θα μας ζητάει και αποζημιώσεις η Siemens αν τολμήσει ο βλάκας, ΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ, (και ας μας μηνύσει) και τους αποκλείσει από διαγωνισμούς .Team Apopsis (Άτη & Ανώνυμος σκεπτόμενος)

Υ.γ. Θα υπάρξει ποτέ απάντηση σοβαρή σε αυτά από έναν υπεύθυνο ;
Γιατί δεν τα ρωτάνε οι καλοί μας ρεπόρτερ αυτά έστω στον Κυβερνητικό μας εκπρόσωπο ;

ΜΟΝΟ ΕΔΩ, το διαβάσατε, και αφού μπήκατε στον κόπο έως εδώ, ευχαριστούμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.