Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Απλά μαθήματα Εθνικής Κυριαρχίας : Το Ισραήλ έχει γραμμένα στα… (παλιά του τα παπούτσια), τις διεθνείς διαμαρτυρίες των Τούρκων.


Δείτε ένα απλό παράδειγμα για το πώς Η Ελλάδα μας παραδίδεται στο χάος επειδή οι πολιτικοί μας φοβούνται να πράξουν το χρέος τους, επειδή η προπαγάνδα ιδιαίτερα της αριστεράς, το έχει κάνει «καυτή πατάτα»…

   Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξασκήσει ένα κράτος σωστή Εξωτερική πολιτική. Όπως υπάρχουν και περισσότεροι να ακολουθήσει κακή εξωτερική πολιτική. Η Ελλάδα επιλέγει πάντα τον δεύτερο δρόμο. Ας δούμε ένα παράδειγμα όμως του πρώτου δρόμου.

Η Τουρκία εξέφρασε "φρίκη και απογοήτευση" για το πόρισμα ισραηλινής ερευνητικής επιτροπής το οποίο απαλλάσσει από τις ευθύνες την ισραηλινή κυβέρνηση και τον ισραηλινό στρατό για την επίθεση κατά του διεθνούς στολίσκου για τη Γάζα.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέρριψε την έκθεση της ισραηλινής εξεταστικής επιτροπής η οποία αθώωσε σήμερα το Ισραήλ για την αιματηρή επιδρομή του σε μια νηοπομπή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια, και από την οποία έχασαν τη ζωή τους εννέα Τούρκοι, το Μάιο του 2010 στα ανοικτά των ακτών της Γάζας, λέγοντας ότι δεν έχει "καμία αξιοπιστία ".

Το επιχείρημα τους ;

"Τι αξία μπορεί να έχει μια έκθεση που ανατέθηκε και εκπονήθηκε από την ίδια χώρα (το Ισραήλ). Λένε.

Το ίδιο ομως απαντά και το Ισραήλ.

"Τι αξία μπορεί να έχει μια έκθεση που εκπονήθηκε από την ίδια χώρα (τη Τουρκία).

Και οι δύο εκθέσεις στον ΟΗΕ. Άντε να βγάλει μια καταδικαστική απόφαση ο ΟΗΕ που θα μπει αμέσως στο αρχείο. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Σε εμάς εδώ 500 αγνώστοι επακριβώς προελεύσεως ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ έποικοι μπουκάρουν κάθε μέρα από τα σύνορα μας και καρφί που τους κάηκε των καλών πολιτικών μας.

Καυτή πατάτα  το πρόβλημα αυτό.

Κανονική πατάτα η αντίδραση τους, να το μεταθέσουν ουσιαστικά στον επόμενο αρμόδιο, το πρόβλημα με κατασκευή εικονικών μέτρων (π.χ. αναποτελεσματικοί φράχτες).

Που να πάρει πολιτικός άνδρας απόφαση να υπερασπιστούμε δυναμικά τα σύνορα μας ; ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ οι καλοί μας οι προδότες,…

Πολλά τα κόμπλεξ μερικών Νεοελλήνων αυτήν την εποχή στη Ελλάδα…

Έτσι ακριβώς χτίζουμε για το αύριο τον αφανισμό του κράτους της Ελλάδας.

Έτσι απλά….


Team Apopsis









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.