Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΡΡΗΤΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ αποκάλυψη : Η ταυτότητα του ανθρώπου «κλειδί» για το εναλλακτικό σχέδιο μεταφοράς των λαθρομεταναστών σε περίπτωση αποτυχίας των «διαπραγματεύσεων».

Σήμερα το βράδυ έντονες φήμες διέρρευσαν πως κατέφθασε μυστικά τα μεσάνυκτα με το προσωπικό του λίαρ τζέτ ο άνθρωπος κλειδί για την εναλλακτική λύση του προβλήματος. Με τις ενέργειες του και τη τεχνογνωσία του θα καταφέρει καταρχάς να δώσει λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς των λαθρομεταναστών εάν δεν συμφωνήσουν οι καθοδηγητές τους τρομοκράτες του Σύριζα. Η τεχνική που θα ακολουθηθεί θα είναι αναίμακτη, δοκιμασμένη και το κυριότερο : ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ούτε καν από τους καταληψίες. Το ποσό που ζητά είναι βέβαια αστρονομικό και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ελληνική πολιτική ηγεσία. Εάν το πρόβλημα «λυθεί» σίγουρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα διαψεύσει την παρουσία του. Οι συνομιλίες όμως ήδη βρίσκονται σε καλό δρόμο…


Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος ; Ο μεγαλύτερος «επιστήμων» θαυματοποιός εν ζωή David Copperfield !




Ιδού και το ήδη κατασκευασμένο poster που έχουν σχεδιάσει για το τυχόν εγχείρημα !





Συνέχεια αποκλειστικών…

Ο κύριος Yuri Geler αποκλείστηκε επειδή είπε στον κυριότερο συνεργάτη του την υποτιμητική φράση : “don’t do it Fedon” Έκτοτε κρίθηκε ανεπαρκής για την μεταφορά.




Ο δε mr Spok αρνήθηκε να μας δώσει πληροφορίες για την τηλεμεταφορά, αλλά χαιρέτισε την πολιτική μας ηγεσία με τον χαρακτηριστικό του τρόπο αλλά και με τον τρόπο που της αρμόζει. (φωτό και με τα πέντε –5- του δάχτυλα)



Αν τώρα κύριοι αυτή την Ιστορία σας την παρουσιάζαμε και σαν πλήρως σοβαρή είδηση θα είμαστε ένα «Κίτρινο» blog.


Φανταστείτε τώρα όμως πόσο «κίτρινοι» είναι οι πολιτικοί ταγοί μας με τα καραγκιοζιλίκια - ναι τα καραγκιοζιλίκια - που κάνουν ευτελίζοντας κάθε θεσμό και έννοια δικαίου :


Να δίνουν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ νέο «άσυλο» με πούλμαν μεταφοράς σε πολιτικούς τρομοκράτες…


Τι άραγε θα γράψει η Ιστορία μετά από χρόνια γι αυτούς ;

μόνο αυτό…


Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.