Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Χρόνια πολλά κ. Πρωθυπουργέ να ζήσετε στη Πατρίδα σας

Εκ μέρους του team apopsis ενός ταπεινού –μηδαμινού στην αναγνωσιμότητα ιστολογίου, που έχει τη τιμή όμως να έχει βήμα έκφρασης στην εγκληματικότητα, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις ευχές της πρωτοχρονιάς και να σας αντευχηθούμε μόνο τα εξής.

Είθε η νέα χρονιά να αποτελέσει έρεισμα για αλλαγή πλεύσης της πολιτικής σας, μοναδικού κυρίως αιτίου που η χώρα μας υποφέρει. Λέγουμε τούτο διότι η προηγούμενη κυβέρνηση πράγματι επέδειξε μνημειώδη αδράνεια και απάθεια στα προβλήματα της χώρας, κακοδιαχείριση .

Όμως δεν είχε λάθος στόχευση. Δηλαδή η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε διόλου στόχευση απλά έμεινε στην εξουσία λόγω έλλειψης ικανής αντιπολίτευσης. Ακολούθως μας προκύψατε εσείς ως κυβερνήτης επειδή ο προηγούμενος κυβερνήτης αίφνης φάνηκε να ξυπνάει και απείλησε τον κόσμο και ψηφοφόρους με επώδυνα μέτρα. Ενώ εσείς απατηλά υποσχεθήκατε το αντίθετο. Με την εκλογή σας βέβαια αντιληφθήκατε ότι το ταμείο είναι μείον και αναλάβατε να εκτελέσετε προφανώς πολύ χειρότερα, το πρόγραμμα του προηγούμενου κυβερνήτη που υποσχέθηκε σκληρά και επώδυνα μέτρα. Αντιφατικό αλλά έτσι είναι .

Όμως η ευχή μας έχει να κάνει με κάτι πιο ουσιαστικό . Λέμε αλλάξτε άμεσα πορεία, διότι ο Ελληνικός λαός δεν θα δεχθεί να ανταλλάξει άλλο ή και άλλο την εθνική του κυριαρχία με οικονομικά οφέλη.


Δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη.


Η εθνική κυριαρχία είναι εκτός συναλλαγής και εκτός διαπραγμάτευσης .


Ας πούμε στους δανειστές μας ότι μέχρι τώρα ουδείς έχασε από Έλληνα .Θα δουλέψουμε και θα τα πάρετε.

Όμως δεν θα ξεπουλήσουμε ότι καλύτερο έχουμε για να τους τα δώσουμε. Έχουμε και επόμενες γενεές Ελλήνων για να ζήσουν στα εδάφη αυτά. Δεν θα τους δώσουμε ούτε πέτρα ,ούτε ορυκτό πλούτο. Αυτό να το ξέρετε.

Αν υπάρχει τέτοια προοπτική στην πολιτική σας ,τότε να την διαγράψετε .


Θα μας βρείτε απέναντι όχι ως ευχή αλλά ως κατάρα .


Συγνώμη ας σας εκφράζουμε τόσο ωμά τις θέσεις μας αλλά μόνο έτσι γίνονται αντιληπτές.

Κάντε ότι είναι να κάνετε για να πείτε ότι περάσατε και εσείς ως Παπανδρέου από την κυβέρνηση της χώρας ,όπως μην έχετε κατά νου ,το «Παπακωνσταντίνου δώστα όλα στους δανειστές μας» επειδή ο πατέρας είπε κάποτε

«Τσοβόλα δώστα όλα».

Στο ζήτημα αυτό ταυτιζόμαστε με τους μουσουλμάνους .Δεν αναγνωρίζουμε τόκους στο κεφάλαιο πολλώ μάλλον τοκογλυφία στα εδάφη κα υπεδάφη μας .


Καλή χρονιά και είμαστε κοντά για να σας βλέπουμε .


από το team apopsis


Υ.Γ. Εάν ο προσωπικός σας κουρέας κ. Πρόεδρε βρεθεί σε δεινή επαγγελματική θέση οφείλετε κάπου να τον διορίσετε ως κηπουρό στο δημόσιο. Έχει ως καλλιτέχνης πρωτίστως αποδείξει πως άψογα επί της κρανιοεγκεφαλικής σας χώρας να διαχειρίζεται τη χλωρίδα της άγονης αλλά και ζωντανής συνάμα φύσης στο νέο του λειτούργημα. Άρα δεν θα είναι καν προνομιακός διορισμός.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.