Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

640.000.000 εκατομμύρια (μόνο) ΕΥΡΩ και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα μας !

Θέλετε να μιλήσουμε για τον « φερόμενο ύποπτο » ; Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ δικαιοσύνη τον έχει αφήσει ΕΛΕΥΘΕΡΟ με 100.000 ευρώ εγγύηση !!! Και κάθε μέρα που περνάει ανακαλύπτουν οι ορκωτοί λογιστές συνέχεια και άλλες μαύρες τρύπες. Ο κ. Παύλος Ψωμιάδης ζει ελεύθερος ανάμεσα μας ενώ μέσα σε πολλά άλλα είναι δημιουργός των κάτωθι :

Οι συνολικές υποχρεώσεις ΜΟΝΟ της Commercial Value προς τους ασφαλισμένους της στις 31 Δεκεμβρίου 2009, ανέρχονταν στα 194,5 εκατ. ευρώ.
Στη δεύτερη εταιρεία που έκλεισε, συμφερόντων Π. Ψωμιάδη (η πρώτη ήταν η Ασπίς Πρόνοια), 48.317 άτομα είχαν ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής.

Και δεν είναι οικονομικά μόνο αυτό, αλλά αγανακτισμένοι ασφαλισμένοι, άνθρωποι του μόχθου αναζητούν τα λεφτά τους, τις ασφαλίσεις τους…


Δεν πήγαν στο Καζίνο να τα παίξουν αν και εκ των πραγμάτων θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να τα σώσουν… ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ;

Για τη διαδρομή των χρημάτων από τα ταμεία της Ασπίς και της Commercial Value σε λογαριασμούς της Ελβετίας ενημέρωσε τους ζημιωθέντες των δυο εταιριών ο εκκαθαριστής του χαρτοφυλακίου ζωής Γιάννης Παντελίδης .
Τούς ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον εισαγγελέα στη Βασιλεία της Ελβετίας ώστε να διαπιστώσει, εάν βρίσκονται χρήματα στους λογαριασμούς των εταιριών σε ελβετικές τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελβετός εισαγγελέας τον ενημέρωσε ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν μέσω εμβασμάτων στην Ισπανία και από εκεί στην Κύπρο, ωστόσο οι δικαστικές αρχές της Ελβετίας

δεν είχαν την δυνατότητα να παρέμβουν αφού δεν είχε ζητηθεί από την Ελλάδα δικαστική συνδρομή.


ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ : Ο Ψωμιάδης ελεύθερος και τα λεφτά πέταξαν…


Γεννήθηκε το 1939 θα τον δικάσουν τελεσίδικα νέο και υγιή το 2039 ;

Αυτό είναι ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ναι ή όχι ;


Καταρχάς είναι κατηγορούμενος για «πλαστογραφία με χρήση με σκοπό βλάβη τρίτων και προσπορισμό οφέλους στην εταιρεία ΑΣΠΙΣ», σχετικά με την υπόθεση της εγγυητικής επιστολής των 505 εκατ. ευρώ, που προσκόμισε στην ΕΠΕΙΑ, προκειμένου να γλιτώσει το λουκέτο στην εταιρεία του και ύστερα από έλεγχο η Τράπεζα της Ελλάδος την έκρινε πλαστή.

Και γι αυτό ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 100.000 ΕΥΡΩ…


Όταν η δικαιοσύνη το τελευταίο μετερίζι στην αδικία του πολίτη λειτουργεί έτσι, περιμένετε να σωθούμε ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.