Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ !


Έχουμε κάνει πολλές αναρτήσεις ήδη για ΤΟ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ IBRAHIM και τι «συμβολίζει» . Μη το αναλύετε τόσο πολύ… «… Διώξτε τους από το φως από όπου σας έδιωξαν. Ο Κίνδυνος να αλλάξετε θρησκεία είναι χειρότερος από το φόνο….» … «… Αν σας επιτεθούν, κολυμπήστε μέσα στο αίμα τους. Αυτή είναι η ανταμοιβή που χρωστιέται στους απίστους.»




ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ! Το «Ιερό κοράνι» ΚΥΡΙΟΙ τα λεει αυτά !

Έχει αρχίσει η ΗΔΗ η «άλωση - εποικισμός του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού». Οι Πολυπολιτισμικοί «φίλοι» μας κατά το μάλλον ή ήττον μας έτσι θα μας δουν ή βλέπουν.

Τι περιμένατε λοιπόν να προσκυνήσουν για ειρήνη ;


Τι περιμένατε λοιπόν να σας που από τώρα ότι θα μας σφάξουν ;

 ΟΧΙ. Απλώς συσπείρωση πειραματική κάνουν, για την ανεκτικότητα μας αφενός και αφετέρου ολημερίς που πολλαπλασιάζονται πρόβα για τη συνέχεια όταν αυξηθούν περισσότερο με σύμβολα τύπου ΙμπραΧίμ για το τι σχεδιάζουν να μας κάνουν.


Έχει νόημα να πούμε περισσότερα ;

Εμεις τα είπαμε :

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/10/blog-post_3354.html




Ακολουθεί βίντεο (χωρίς περικοπές) όπου δύο αδέρφια γνώρισαν την πακιστανική αγάπη. Η «Δυτική» προπαγάνδα κάλυψε τον αγνό αυτόν Ισλαμικό λαό ότι δήθεν “τους σκότωσε κατά λάθος” γιατί ούτε βιαστές ήταν ούτε κλέφτες, όπως αποδείχτηκε ΤΕΛΙΚΑ. Αλλά δείτε τις μεθοδολογίες τους…









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.