Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ένας απολογισμός για τις καλύτερες μέρες και τη πράσινη ανάπτυξη ένα χρόνο μετα…


«Γιατί τα γράφω όλα αυτά ? Μα ίσως για να θυμάμαι ότι εν έτει 2010 δύο πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα ,πατρίδα μου .Πρώτον κάποιοι την σκότωσαν και δεύτερον κάποιοι άλλοι ούτε νεκροψία δεν μπορούν να κάνουν αλλά προτίμησαν κατ'ευθείαν το μνημόσυνο» ….


Κύριε πρωθυπουργέ . [ τι να μας πουν οι γιατροί ?]

Ένας χρόνος γεμάτος παρήλθε από την ανάληψη της εξουσίας εκ μέρους σας . Δεν θα ασχοληθώ στην επιστολή αυτή με την υπαιτιότητα σας στην προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης .

Θα εισέλθω όμως σε κατάσταση απολογισμού διαβάζοντας και καταγράφοντας την πραγματικότητα ως αυτή εκτυλίσσεται καθημερινά .Αυτό που λέμε και είναι η μόνη αλήθεια ,η καθημερινότητα των πολιτών .

Η παιδεία παραμένει σε κατάσταση ημιθανή. Εισέτι οι θεράποντες ιατροί δεν διέγνωσαν την ασθένεια. Τα τελευταία συμβούλια των ιατρών ομιλούν περί της οικογενειοκρατίας ως μερικού αιτίου της ανικανότητας της να παράγει πολιτισμό και μορφωμένους πολίτες. Ασφαλώς όμως απέχουν ,οι ιατροί και τα συμβούλια των ,από την πρόγνωση. Τούτο ενδιαφέρει τους πολίτες.

Το πότε επιτέλους θα εξέρχονται των ιδρυμάτων μόρφωσης ,μορφωμένοι πολίτες και όχι παραμορφωμένα λαμόγια.

Ήτοι απολογιστικά μηδέν .

Ως παρανυχίδα του ανωτέρω ,σας παραθέτω σημερινά δημοσιεύματα επαρχιακού τοπικού τύπου [Ροδιακή της Κυριακής ] σύμφωνα με το οποίο στα σχολεία εισέρχονται ακατάλληλα τρόφιμα και είδη .

Ήτοι ανικανότητα ελέγχου .Επιβεβαίωση του μηδενός .

Αφού ασχοληθήκαμε με τα εισερχόμενα, ας ασχοληθούμε και με τους εισερχόμενους στα σωφρονιστικά ιδρύματα. Βέβαια καλώς γνωρίζετε ότι ο χαρακτηρισμός είναι χάριν ευγενείας και επιείκειας καθότι μόνο σωφρονιστικά δεν είναι. Εντός αυτών, στοιβάζονται κατά πλειοψηφία 87% (αναλογικώς) αλλοδαποί παρανόμως εισερχόμενοι στην [επικράτεια] Ελλάδα και κακώς αναλώνοντας υλικό ,χώρο και δυνάμεις από τους φρουρούς για την φύλαξη των.

Το κακό είναι ,όχι το μόνο ,ότι τα άτομα αυτά αλληλοεξυπηρετούνται εκουσίως και ακουσίως στις βιολογικές τους ανάγκες, προάγοντας την βία και παρανομία .


Κατ'επέκταση, για να δοθεί ενιαία βαθμολόγηση και στα δυο, η δικαιοσύνη, με τα λόγια του προέδρου της ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων ευρίσκεται σε δεινή θέση. Σχεδόν αναπηρία .Ανικανότητα διαχείρισης .Μάλιστα προτείνεται η σιγή ασυρμάτου, ως μέσο αποφυγής διάδοσης της κατάντιας μας .

Αποτέλεσμα και για τα δυο .: Πλήρη απογοήτευση .


Η οικονομία δεν χρειάζεται να πω ιδιαίτερα κάτι ,ευρίσκεται στην εντατική με αβέβαιη την πορεία. Μάλλον θα πάμε για μεταμόσχευση του συνόλου των ζωτικών οργάνων καθότι τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί .Αν θα πετύχει η επέμβαση ,αν θα βρεθούν δότες και τα συναφή ,αποτελούν θέμα τυχαίο και όχι συλλογισμού. Αποτέλεσμα ευκόλως αντιληπτό .


Γιατί τα γράφω όλα αυτά ? Μα ίσως για να θυμάμαι ότι εν έτει 2010 δύο πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα ,πατρίδα μου .Πρώτον κάποιοι την σκότωσαν και δεύτερον κάποιοι άλλοι ούτε νεκροψία δεν μπορούν να κάνουν αλλά προτίμησαν κατ'ευθείαν το μνημόσυνο .


Καλή ψυχή κύριε Πρόεδρε. Αυτό να πείτε στους Έλληνες .Τα υπόλοιπα ,μπορούμε να τα διαβάσουμε και από τις ειδήσεις .


Ενας ανώνυμος σκεπτόμενος .



Από το team apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.