Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Tο Κυριακάτικο άσμα του Καραγκιόζη, ή, αλλιώς … πως θα εκποιηθεί το Αιγαίο. Mια νέα μορφή ανάγνωσης της πραγματικότητας !



Αγαπητοί Συνέλληνες …

Στη Βόρεια Ευρώπη και ειδικότερα στην Γερμανία, αντιλήφθηκαν ότι οι Μεσογειακοί λαοί, πρωτοστατούντος του Ελληνικού, ειδικεύονται στην εξαπάτηση των συνεταίρων. Εμφανίζουν απατηλά αριθμητικά μεγέθη στους ισολογισμούς των προκειμένου να μεγεθύνουν την οικονομική των οντότητα ώστε να εισέλθουν στα αριστοκρατικά σαλόνια των πλουσίων.


Τούτο βεβαίως πολλά εισφέρει στους πένητες αλλά όχι ανέστιους νότιους, αφού τους επιτρέπει έστω και επ ολίγον, την [ψευδ]αίσθηση ότι ο πλούτος εδώ εστί .

Αποτέλεσμα της απόπειρας απάτης είναι ότι οι Γερμανόφωνοι βόρειοι, αποφάσισαν τον άτακτο διωγμό ,αλλά με ομοίως απατηλά μέσα, των δραστών αυτών .


Κατ' αρχήν τους στήνουν επί κυβερνομηχανισμού του λεγόμενου στήριξης, κατά δεύτερο τους περιφέρουν στους υπόλοιπους εταίρους, λοιδορώντας τους επιπλέον !!!

Στην συνέχεια τους επιφυλάσσουν λαμπράν έξοδον από την λεγόμενη «ένωση πλουσίων», ήτοι ευρωζώνης μην συγχεόμενη με την ευρυζώνη, γνωστή τηλεφωνική ορολογία .

Η Ελλαδίτσα μας, φτωχή πλην τίμια, παραπλανηθείσα υπό των ανήθικων λογιστών της, προσφέρει γη και ύδωρ προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα. Μάλιστα αντί γη και ύδατος, που δεν σπανίζει στην Ευρώπη,


θα προσφέρει το γνωστό και ευπρόσδεκτο έτερο ορυκτό ,το λεγόμενο ως αργό πετρέλαιο .Αργό διότι ρέει αργά αλλά σταθερά προς τις τράπεζες των όσων των εξορύσσουν .



Οι έτερες χώρες στις οποίες αναφέρομαι είναι βεβαίως η Ιρλανδία και Πορτογαλία. Η Ισπανία θα εξαιρεθεί λόγω Θαπατέρος. Καθότι γνωστού οπισθο - λαϊκο - πανηγύρεως των σοσιαλιστών, που κατά τις κακές γλώσσες, αποτελεί τον τέλειο ηδονιστικό μηχανισμό της ΚΕΡΒΕΡΟ - Μέρκελ .

Ο λαός μας υποφέρει . Άλλα πράττει τούτο σιωπηρώς .Δεν βογκά ως μοσχάριον που λαιμοδέσμιον οδηγείται στην σφαγή αλλά ούτε και «μουγγανίζον» !!!

Αντίθετα αιθεροβατώντας απολαμβάνει το θέαμα. Τον πρωτοκαθισμένο επί του προεδρικού θώκου της κυβερνήσεως, όστις απολαμβάνων δύο ταυτόχρονα υπηκοότητες επιχαίρει τα δέοντα για την ευτράπελη επιτυχία του:

Να παραλάβει χώρα έχουσα λεφτά και αίφνης να ευρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και επαιτούσα για δανεικά .


Οψόμεθα, όχι εις Φιλίππους αλλά επί ίππους. Δηλαδή έχοντας μόνο ως παρηγοριά τα άλλογα [δεν πρόκειται περί λάθους στα διπλό λάμδα] που τρέχουν στην διακαναλική τηλεόραση όπου ο προειρημένος προκαθήμενος, εκτοξεύει απειλές κατά των υπηκόων του...

Ότι αν δεν τον εξελέγξει εμμέσως δια των προτεινομένων υποψηφίων του, θα αποχωρήσει αύθις και ως εκ τούτου θα περιπέσει εις ανηλεή κατάθλιψη ελλείψεως γέλιου, το οποίο ομολογουμένως μας παρέχει άφθονο .


Τούτο αποτελεί κύριοι το Κυριακάτικο άσμα του Καραγκιόζη.


Μια νέα μορφή ανάγνωσης της πραγματικότητας .


Από το team apopsis …


ένας ανώνυμος σκεπτόμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.