Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Αποκλειστικό : Από τη MASA στη NASA : Βρήκαμε που θα στείλουμε τους 300 ήρωες μας !


Είναι ήρωες και το αξίζουν ! Τι το πλέον μεγαλειώδες , να δίνει όλη την ενέργεια του, τις γνώσεις του, ακόμη και να θυσιάζεται κάποιος, όχι μόνο για την Πατρίδα του αλλά και Ολόκληρη την Ανθρωπότητα ! Αυτή η υπέρτατη τιμή ανήκει πρωταρχικά στους ήρωες 300 μας. Είναι καθήκον τους να θέσουν υποψηφιότητα πρώτοι απ’ όλους σε αυτό το μεγαλειώδες εγχείρημα :


Να γίνουν… Διαπλανητικοί μετανάστες !!!


Ταξίδι στον Άρη χωρίς επιστροφή προτείνουν Αμερικανοί επιστήμονες

Οι άνθρωποι μπορούν να φτάσουν στον Άρη νωρίτερα και ταχύτερα αν παραιτηθούν από την προοπτική να επιστρέψουν στον μητρικό τους πλανήτη, προτείνουν δύο Αμερικανοί επιστήμονες, ανήσυχοι για το μέλλον της ανθρωπότητας σε περίπτωση μαζικής καταστροφής.

Η αποστολή άνευ επιστροφής δεν θα διέφερε πολύ από τα ταξίδια των πρώτων αποίκων στην Αμερική, οι οποίοι γνώριζαν ότι δεν θα ξανάβλεπαν ποτέ στον Παλαιό Κόσμο, υποστηρίζουν ο Πολ Ντέβις, φυσικός στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, και ο Ντιρκ Σούλτζε-Μάκουτς, γεωλόγος του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον.



Μια παρατήρηση μόνο. Την Κορδέλα των εγκαινίων του Διαστημοπλοίου που θα τους στείλει σε αυτό το μακρινό ταξίδι να μην τη κόψει ο κ. Επίτιμος !!!
Οι άνθρωποι θέλουμε να πάνε στον Άρη για την επιστήμη, Δεν θέλουμε ατυχήματα τύπου Τσάλεντζερ ….

Μια αρχική ιδέα του «Mητσάρα του Ασυμβίβαστου» από το το Team apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.