Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αποκλειστικό : Τι σχέση έχει ο κύριος αυτός ανάμεσα στο Ζεύγος Βοσκόπουλου Γκερέκου ;


Αποκαλύπτουμε τη σχέση για πρώτη φορά, εδώ και αποδεικνύουμε κιόλας τα… Ιστορικά στοιχεία της !
Η σχέση αυτή είναι κατά τη γνώμη της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού όχι μόνο σκάνδαλο αλλά και πρόκληση που εξελίσσεται εδώ και χρόνια μπροστά στα μάτια μας ! Και απ’ ότι φαίνεται τελικά τη νύφη θα τη πληρώσει ο κύριος αυτός που ούτε καν Έλληνας δεν είναι !!! Φέρεται πως αμάρτησε για πρώτη φορά το 2008 αλλά θα πληρώσει ακόμα και με φυλάκιση την αμαρτία του !


Ιδού λοιπόν η οικονομική τους σχέση :
Ο κ. Βοσκόπουλος λοιπόν. ΑΚΟΜΗ «ταλαιπωρείται» ο φουκαράς από την Ελληνική δικαιοσύνη για τη μη δήλωση των εισοδημάτων του κατά την περίοδο 1993-1997 (5,5 εκατ. Ευρώ με προσαυξήσεις).
Για φοροδιαφυγή, το 2008 ο κ. Σναιπς (αντικειμενικά μεγαλύτερος ΔΙΕΘΝΗΣ αστέρας από τον Τόλη μας) και επειδή στο Χόλιγουντ όμως ισχύει η αντικειμενική ...περαίωση θα εκτίσει αμετάκλητα τριετή ποινή φυλάκισης !
Τα «Αμερικανάκια» δηλαδή δεν είναι τελικά και τόσο αφελή :

Η Είδηση :
«Δικαστική εντολή για τη μεταφορά του Γουέσλι Σνάιπς στη φυλακή

Να παραδοθεί στις αρχές ώστε να εκτίσει την τριετή ποινή φυλάκισης που του έχει επιβληθεί για φοροδιαφυγή, καλείται, με δικαστική εντολή, ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός Wesley Snipes.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό, είναι το χρονικό διάστημα που έχει στη διάθεσή του για να παεαδοθεί, την ώρα που οι συνήγοροί του ετοιμάζονται για την άσκηση νέας έφεσης.

«Ο κατηγορούμενος Σνάιπς είχε μια δίκαιη δίκη... Ήρθε ο χρόνος για να εκτελεστεί η απόφαση» αναφέρει στην απόφασή του ο περιφερειακός δικαστής, Τερέλ Χόντζες.

Ο Σνάιπς είχε ασκήσει έφεση στην καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου της Οτσάλα, στη Φλόριντα, για τρεις κατηγορίες για φοροδιαφυγή, το 2008, η οποία όμως απορρίφθηκε.»

http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/?aid=91725

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.