Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

Fast trap : Η μεγάλη παγίδα : Εσείς Συνέλληνες τι θα κάνετε ; Θα πέσετε ξανά μέσα ;


Θέλετε να σας στήνουν παγίδες ; Θέλετε να σας εκβιάζουν ;; Θέλετε να μπλοφάρουν για τη ψήφο σας; Ή θέλετε να πολεμήσετε για το δίκαιο, τη πατρίδα σας και τις οικογένειες σας;


ΑΥΤΟ είναι το δίλημμα.


Ψηφίζοντας τον εκβιασμό- μπλόφα Παπανδρέου πάμε ΣΙΓΟΥΡΑ στη σφαγή σαν πρόβατα. Ψηφίζοντας με κεντροδεξιά ροπή έχουμε ελπίδες να πολεμήσουμε τον επαπειλούμενο αφανισμό μας.

Οι εξελίξεις και οι καταστάσεις είναι ήδη δρομολογημένες. Συμπατριώτες μετά τις εκλογές το τι θα γίνει είναι ήδη προαποφασισμένο. Απλούστατα υπάρχουν θετικότερα σενάρια αλλά και χειρότερα που ΟΛΑ όμως αυτά είναι της ΠΑΓΙΔΑΣ που έστησε το ΠΑΣΟΚ.

Δείτε απλώς ένα παράδειγμα :
Αναλόγως τι θα πει η Eurostat
Μετά τις 15 Νοεμβρίου οι αποφάσεις για τυχόν νέα μέτρα λέει η Κομισιόν
Μετά και το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα υπάρξουν αποφάσεις για το αν απαιτούνται ή όχι νέα μέτρα για τη δημοσιονομικά εξυγίανση

Βρυξέλλες, ΒέλγιοΗ Κομισιόν θα μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα αν πρέπει να ληφθούν νέα επιπρόσθετα μέτρα στην Ελλάδα για τη μείωση του ελλείμματος, μόνο μετά τη δημοσιοποίηση των τελικών στοιχείων της Eurostat για το ελληνικό έλλειμμα και το χρέος την περίοδο 2006-2009, και την άρση των επιφυλάξεων για τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία που είχε έως τώρα η Eurostat, τόνισε ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου για θέματα Οικονομίας, Όλι Ρεν.

Συνεχίζοντας, ο κ. Αλταφάζ υπενθύμισε ότι κλιμάκιο της Επιτροπής θα επισκεφθεί την Ελλάδα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, προκειμένου να αξιολογήσει την εφαρμογή των μέτρων για τη δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας, το τελευταίο τρίμηνο.

Από την αξιολόγηση θα αποφασιστεί η εκταμίευση της τρίτης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα, συμπλήρωσε ο Α.Αλταφάζ και πρόσθεσε ότι η τριμηνιαία αξιολόγηση είναι αυτή που δίνει την εικόνα με τη μεγαλύτερη ακρίβεια για την εξέλιξη της δημοσιονομικής κατάστασης στη χώρα.

«Μπράβο» σε Ιρλανδία και Πορτογαλία

Την ικανοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την «αποφασιστικότητα» της πορτογαλικής και της ιρλανδικής κυβέρνησης να μειώσουν τα δημοσιονομικά ελλείμματά τους, εξέφρασε ο από τις Βρυξέλλες, ο Α.Αλταφάζ.

Σε ό,τι αφορά την Πορτογαλία, υπογράμμισε ότι η έγκριση του προϋπολογισμού για το 2011 που κατέθεσε η πορτογαλική κυβέρνηση είναι πολύ σημαντική για να τονωθεί η αξιοπιστία της χώρας στις διεθνείς αγορές.

Σημείωσε, επίσης, ότι είναι σημαντική η πολιτική στήριξη που έλαβε ο προϋπολογισμός για το 2011, σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να μειώσει το έλλειμμα.

Τόνισε, ωστόσο, ότι δεν αρκεί η προσαρμογή των δημόσιων οικονομικών, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι η «ανασύνταξη της οικονομίας της χώρας».

Ανάλογη ήταν η απάντηση του Α.Αλταφάζ και για την Ιρλανδία, τονίζοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλωσορίζει το τετραετές πρόγραμμα σταθερότητας της ιρλανδικής οικονομίας την περίοδο 2011-2014, καθώς και την αποφασιστικότητα της ιρλανδικής κυβέρνησης να το εφαρμόσει.

Σημείωσε, ωστόσο, την ανάγκη διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα οι οποίες, όπως είπε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, θα φέρουν ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας.

Ο κ. Αλταφάζ υπενθύμισε ότι ο Επίτροπος Ρεν θα βρίσκεται στις 8 και 9 Νοεμβρίου στο Δουβλίνο, προκειμένου να συνομιλήσει με κυβερνητικούς ιθύνοντες, με τον πρόεδρο της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας, καθώς και με άλλα ενδιαφερόμενα μέρη.

http://news.in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.