Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ο κ. Πάγκαλος είναι πλέον ΤΟ «σήριαλ» προκλήσεων


  «Ο κ. Θ. Πάγκαλος κάλεσε τους δημοσιογράφους να σκεφθούν τι θα γινόταν, αν η κυβέρνηση έκλεινε τα γραφεία της και θα έπρεπε να αποφασίσει για το τι θα γίνει η συνέλευση του Συντάγματος» (εννοεί τους «αγανακτισμένους»).

  Ίσως από το χειρότερο υπάρχει και το χείριστο κύριε, έτσι μόνο έχετε πρόσκαιρα δίκιο.

  Εδώ που μας φτάσατε όμως κύριε Αντί και Πρόεδρε σε λίγο καιρό δεν θα έχει καν νόημα ίσως το ερώτημα σας. Και αυτή είναι η τραγωδία μας σαν λαός αλλά και η δική σας προσωπική τραγωδία της εικόνας σας (και δεν αναφερόμαστε στην εμφάνιση σας, όπου συγκριτικά με τα υπόλοιπα, είναι ο, τι το καλύτερο και ωραιότερο) ως πολιτικού.

Έχετε πόσες δεκαετίες κοινοβουλευτικό βίο ; Αν καταγγέλλατε τόσα χρόνια τις κομπίνες που μάλλον και πιθανότατα υπέπεσαν στην οξύτατη αντίληψη σας θα είχατε το θράσος να δηλώνετε τώρα ότι μαζί τα φάγαμε ; Όχι βέβαια κύριε, γιατί θα είχατε αποδείξει έμπρακτα ότι εσείς τουλάχιστον δεν… «φάγατε». Τώρα απλώς προσπαθείτε να εντοπίσετε απλώς κάποιους υποδεέστερους συνενόχους στα συλλογικά εγκλήματα Σας, κύριε.

Συμβαδίζει άραγε λοιπόν η οξύτατη αντίληψη σας με το Ιστορικό σας ήθος ως πολιτικού;
Εάν νομίζετε όχι, ποιο από τα δύο υπολείπεται ;
Εάν νομίζετε ναι, συγχαρητήρια τότε και για το ήθος τούτης της απαντήσεως αλλά και για την αντίληψη της συγκεκριμένης ερωτήσεως.

Σας προκαλούμε κύριε, Αντί και Πρόεδρε να μας μηνύσετε ή να μας στείλετε ηλεκτρονικό εξώδικο ! Πάντως σας παρακαλούμε ΟΧΙ τηλεφωνικά… Μη μας κολλήσετε και καμιά ρετσινιά του τύπου ότι μαζί ξοδέψαμε τις τηλεφωνικές μονάδες σας..

Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.