Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ.


Καταρχάς δείτε το βίντεο στην πραγματική του ανάλυση και όχι στις κακέκτυπες αντιγραφές, της αντιγραφής από εδώ του αρχικού μικρού βίντεο που παρουσιάσαμε.   Το βίντεο αυτό είναι ένα μικρό δείγμα απόδειξης πως η εγκληματικότητα έχει ανεβεί κατά 900% τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της εισβολής που υφιστάμεθα από λαθρομετανάστες. Και το βίντεο και το ποσοστό δυστυχώς είναι γεγονότα και τα δύο. Το φαινόμενο που παρατηρούμε στο βίντεο είναι άθλιο και δεν ταιριάζει σε πολιτισμένους ανθρώπους ανεξαρτήτου χρώματος.

Μερικοί όμως θέλουν να μην προβάλλονται γενικά τέτοια ντοκουμέντα γιατί τους χαλάνε την θέαση στην φαντασία ή αντίληψη τους των πολιτικών τους ιδεοψυχογραφημάτων που έχουν για την πραγματικότητα.

Τι κάνουνε λοιπόν τότε ; Προσπαθούνε συνήθως μάλιστα βρίζοντας χυδαία να μετατοπίσουν το συγκεκριμένο γεγονός σε άλλα ηθικοπλαστικά διλήμματα με τελείως αυθαίρετα συμπεράσματα ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ (πολιτική ή ψυχολογική) ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΤΟΥΣ.
Το παρόν βίντεο και το κάθε ανάλογο βίντεο της βίας που φουντώνει 900% εξαιτίας του λαθροεποικισμού ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ στην ουσία που τους ενοχλεί γι αυτό και προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα σε άλλες (ηθικοπλαστικές) εξέδρες…

Τους έχουμε ΕΔΩ όμως πολλές εκπλήξεις. Καταρχάς ας πάρουμε ένα δείγμα «προοδευτικών σχολιαστών» από το link :

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=81533&catid=4


Να τους απαντήσουμε λοιπόν γιατί και έκνομα χυδαία βρίζουν, κι αν θέλουν να το συνεχίσουν ας προσέξουν και λίγο το λεξιλόγιο τους γιατί και η ανοχή έχει τα όρια της, εκτός του ότι αυθαίρετα συκοφαντούν. Επιχειρούν δε και αναρχοαριστερίστικη προπαγάνδα, έλα όμως που η φωτογραφία και τα γεγονότα την εξευτελίζουν…

Ιδού η ΝΕΑ φωτογραφία ντοκουμέντο :
Ιδού τώρα τι είπαν κάποιοι κύριοι και κυρίες όπου μας συκοφάντησαν και έκνομα χυδαίως μας εξύβρισαν.
Θα λάβουν εδώ και τώρα την απάντηση τους και θα δούμε τώρα ποιος ψεύδεται ασχημονεί και είναι ο ανέντιμος ανήθικος τελικά.


Αγαπητέ κύριε Γλυκέ (η μπλε υπογράμμιση δική μας) : Στην πάνω φωτογραφία τρέχουν ήδη μερικοί. Συνολικά τρέξανε πάνω από 20. Θα αρκεστούμε προς το παρόν να τονίσουμε εδώ λοιπόν την απάθεια σας στον δικό σας εκπεφρασμένο ρατσισμό γιατί αυτοί που τρέξανε, στην Αφρικανική πλέον κατοικούμενη Κυψέλη, ήταν ΟΛΟΙ λευκοί και ουδείς Αφρικανός. Άοσμο, Άχρωμο,Γλυκό, Απαθές ή Τυχαίο και αυτό κύριε «Γλυκέ» ;


Είδατε γιατί δεν τους αρέσουν τα ντοκουμέντα και τα βίντεο ; Τους χαλάνε τούτα τα γεγονότα είπαμε, και τότε επιχειρούν με τα ηθικοπλαστικά επιχειρήματα τους, παρελκυστικά να μετατοπίσουν αλλού εκτός ουσίας τον διάλογο.Αγαπητή Τατ Τετί : Στην πάνω φωτογραφία, επαναλαμβάνουμε τρέχουν ήδη μερικοί. Εις εκ των οποίων είναι και ο χαρακτηρισμένος αυθαίρετα αλλά έκνομα και χυδαία από εσάς ως ο δήθεν αυτοβαυκαλίζων το πέος του, σύζυγος της κυρίας που τράβαγε το Βίντεο. Εξαιτίας του γεγονότος αυτού κυρία μου αντιλαμβάνεσθε σε τι στάδιο εσείς βρισκόσαστε αυτής ταύτης της μορφής εγωπαθούς αυτοϊκανοποιήσεως που έκνομα, χυδαία και ασυνείδητα γράψατε. Εκ των πραγμάτων τουλάχιστον εδώ, μάλλον εσείς είστε εκείνη που θα τις προσιδίαζε πλήρως ο χαρακτηρισμός… Και μη συγχύζεστε πάνω απ όλα. Μπορεί και να είσαστε τυχερή μέσα σε μια υποθετική ατυχία σας αν πέσετε θύμα εγκληματικής ενέργειας εάν με ένα τέτοιο βίντεο βρεθούν τα στοιχεία του θύτη. Σίγουρα τότε θα είστε ποιο ξεσυγχισμένη πρωι πρωί ή βράδυ βράδυ. Έως τότε συνεχίστε την εργασία που σας προσιδιάζει…


Είδατε γιατί δεν τους αρέσουν τα ντοκουμέντα και τα βίντεο ; Τους χαλάνε τούτα τα γεγονότα είπαμε, και τότε επιχειρούν με τα ηθικοπλαστικά επιχειρήματα τους, παρελκυστικά να μετατοπίσουν αλλού εκτός ουσίας τον διάλογο.

Αγαπητέ κύριε παππά : Εμείς γνωρίζουμε ποιο «ζώο» είναι χειρότερο αλλά και το ποιο επικίνδυνο.
Το χειρότερο είναι ο εγκληματίας που χτυπά ακατάπαυστα και ανεξέλεγκτα γυναίκα που κρατά βρέφος ενώ το περισσότερο επικίνδυνο τουλάχιστον από ψυχιατρικής απόψεως εκείνο που νομίζει ότι επικοινωνεί με το ζωικό βασίλειο και ζητά μάλιστα και συγνώμη (από το ζωικό βασίλειο !!) μόνο και μόνο για την εκφορά του ονόματος του. Επιπροσθέτως εσείς κάνετε ρατσιστική προπαγάνδα εναντίον του εαυτού σας. Θα θέλαμε εδώ να σας ζητήσουμε και συγνώμη, αλλά μάλλον δεν επικοινωνούμε επειδή δεν γνωρίζουμε τον δίαυλο επικοινωνίας που επιθυμείτε καθόσον άπτεται εν γένει εντός ενός ζωικού βασιλείου που προφανώς αυθαίρτεα το προσδιορίζετε και αυτοπροσδιορίζετε ταυτόχρον. Κατά τα άλλα τα γνωστά : Και έτρεξαν και κάλεσαν και την αστυνομία. Συγνώμη αν δεν κάλεσαν τον μπόγια. Όσο για το μαχαίρι έχετε φυσικά δίκιο. Η άποψη σας είναι εξαίρετη και αξίζει δε και θαυμασμού του φιλικού περίγυρου σας που πιθανόν εμπρακτα θα την εφάρμοζε. Βασικά εδώ είστε παλικάρι. Και λεβέντης καθότι εκλαμβάνουμε την ειλικρίνεια σας ως δεδομένη. Συγχαρητήρια.


Είδατε γιατί δεν τους αρέσουν τα ντοκουμέντα και τα βίντεο ; Τους χαλάνε τούτα τα γεγονότα είπαμε, και τότε επιχειρούν με τα ηθικοπλαστικά επιχειρήματα τους, παρελκυστικά να μετατοπίσουν αλλού εκτός ουσίας τον διάλογο.Αγαπητέ κύριε Στοά : Κύριε, το συμβάν έγινε στο δρόμο και όχι στον υπόνομο… Δείτε τώρα την αλήθεια (λες και δεν την γνωρίζετε) και κρατήστε καλά να μη σας φύγουν τα τεκμήρια που βρήκατε από την, γραφική, του υπονόμου ενασχόληση σας. Επειδή παρενέβη τάχιστα (είναι κάποιος από τους κύριους που τρέχει στις φωτογραφίες) και στο συμβάν ο σύζυγος της γυναίκας που τραβούσε το βίντεο καταλαβαίνετε, κύριε, πως πρέπει να βαστήξετε ακόμα πιο σφιχτά τα «δειλά» τεκμήρια σας. Μην τα καταπιείτε αλλά λουσθείτε όπως έλεγε παλιά και μια διαφήμιση…


Είδατε γιατί δεν τους αρέσουν τα ντοκουμέντα και τα βίντεο ; Τους χαλάνε τούτα τα γεγονότα είπαμε, και τότε επιχειρούν με τα ηθικοπλαστικά επιχειρήματα τους, παρελκυστικά να μετατοπίσουν αλλού εκτός ουσίας τον διάλογο.


Αγαπητέ κύριε Παπάζογλου : Για να μην επαναλαμβανόμαστε ισχύει ότι έχουμε γράψει παραπάνω στην αξιόλογη κυρία Τατ Τετί. Ελπίζουμε, απλώς, να μη σας φέρνουν σε σύγχυση οι μέθοδοι αυτοϊκανοποιήσεως που προτείνετε, όπως η παραπάνω κυρία.


Είδατε γιατί δεν τους αρέσουν τα ντοκουμέντα και τα βίντεο ; Τους χαλάνε τούτα τα γεγονότα είπαμε, και τότε επιχειρούν με τα ηθικοπλαστικά επιχειρήματα τους, παρελκυστικά να μετατοπίσουν αλλού εκτός ουσίας τον διάλογο.Αγαπητή κυρία Μούλου : Εγκαινιάζετε ένα νέο τύπο λογοκρισίας υπέρ του θύτη σε οποιαδήποτε βαρύτητα εγκλήματος. Όσο δε βαρύτερο το έγκλημα τόσο εντονότερη η διάθεση σας για λογοκρισία. Θέλετε μήπως να μην δημοσιοποιείται και κανένα τεκμήριο εν γένει για να συνεχίζουν πλήρως ανενόχλητοι οι πάσης φύσεως εγκληματίες ; Εξηγήστε μας τη ρηξικέλευθη αυτή στάση σας, και «του σκύλου του χορτάτου και της πίτας της γερής».
Γιατί μετά θα λέει ο όποιος θύτης στο δικαστήριο εγώ δεν έκανα τίποτα αποδείξατε το … μόνη της αυτοτραυματίστηκε. Υπό την έννοια αυτή τάσσεστε, υελικά, υπέρ του θύτη ή του θύματος ;


Είδατε γιατί δεν τους αρέσουν τα ντοκουμέντα και τα βίντεο ; Τους χαλάνε τούτα τα γεγονότα είπαμε, και τότε επιχειρούν με τα ηθικοπλαστικά επιχειρήματα τους, παρελκυστικά να μετατοπίσουν αλλού εκτός ουσίας τον διάλογο.


Ελάτε λοιπόν τώρα κύριοι απαντήστε να συνεχίσουμε, αυτές οι νέες φωτογραφίες «ντοκουμέντο» είναι αρχή…

Θερμή παράκληση να μη βρίζετε γιατί και η όποια ανοχή έχει τα όρια της…

Εμείς θα σας εκθέτουμε τα γεγονότα και εσείς τις νέες δικαιολογίες σας.

Team Apopsis
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.