Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : Καταγγέλουμε, το πως η αναρχοαριστερή προπαγάνδα διακυβεύει το κίνημα των «Αγανακτισμένων» αλλοιώνοντας και πλαστογραφώντας ειδήσεις σε μεγάλα ΜΜΕ




   Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό. Αναδεικνύει απλά και κατανοητά πως καταφέρνει η αναρχοαριστερίστικη προπαγάνδα να αλλοιώνει την αλήθεια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεπέρασαν κάθε όριο που, και οι ίδιοι το αποδεικνύουν, κατά την περιγραφή, όπου είναι φανερή η παραπληροφόρηση του δικού τους ρεπορτάζ !

  Διαβάστε τα παρακάτω σα να είσαστε τελείως μα τελείως ουδέτεροι και δείτε επιτέλους την απάτη των νοημάτων. Είναι τόσο ΑΠΛΟ και ας Αρχίσουμε με τον τίτλο :

«Θεσσαλονίκη: Μικροεπεισόδια μεταξύ «Αγανακτισμένων» και Χρυσής Αυγής»

Τι περιμένει κανείς εδώ να διαβάσει; Αυτό που ΣΑΦΩΣ λέει ο τίτλος.

Διαβάστε τώρα την πραγματικότητα όπως την περιγράφει το ΙΔΙΟ το ρεπορτάζ :

«Υπενθυμίζεται ότι η Χρυσή Αυγή είχε ανακοινώσει ότι διοργανώνει την συγκέντρωση προκειμένου να στηλιτεύσει, όπως υποστηρίζει, την ενέργεια της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ να τοποθετήσει άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια.»
Συνδέστε και αυτό τώρα
«Με αφορμή τη συγκεκριμένη συγκέντρωση, η κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Θεσσαλονίκης», κάλεσε την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος, συγκέντρωση ενάντια στο φασισμό.»

ΔΗΛΑΔΗ :

Η Χ οργάνωση (Χρυσή Αυγή) είχε ανακοινώσει ότι διοργανώνει κάπου κάποια συγκέντρωση, ενώ η Ψ οργάνωση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Θεσσαλονίκης» κάλεσε την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος, συγκέντρωση ενάντια στο φασισμό.» Η Ψ οργάνωση (συνιστώσα του Συριζα ναι ή όχι ;) κάνει αντισυγκεντρωση εναντίον της Χ οργανώσεως (Χρυσή Αυγή) και για ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ τώρα τον τίτλο :

«…Μικροεπεισόδια μεταξύ «Αγανακτισμένων» και Χρυσής Αυγής»

Συμπέρασμα;  

Όσοι ανήκουν στην Ψ οργάνωση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Θεσσαλονίκης» είναι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ. Οι υπόλοιποι όχι ;

Και επειδή τα λέμε ουδέτερα : Όχι στο «φάντασμα – μπαμπούλα» της ακροδεξιάς αλλά ΝΑΙ στο «φάντασμα – μπαμπούλα» της αναρχοαριστεράς ;
Ειδάλλως :

Είναι απόλυτα διακριτό πως αναρχοαριστεριστικές οργανώσεις προσπαθούν να κουκουλώσουν το ΟΥΔΕΤΕΡΟ κίνημα των αγανακτισμένων υποκινούμενοι από μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, ναι ή όχι ;

Υπάρχει κανείς να μας εξηγήσει πως το «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Θεσσαλονίκης» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ « Αγανακτισμένοι» ; 

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό γιατί είναι παράδειγμα αναφοράς στοχευόμενης ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Εμείς μόνο αυτή τη ερώτηση κάνουμε. Καμία άλλη.

Γράφουν κιόλας :
Οι «Αγανακτισμένοι» απέκλεισαν τον δρόμο μπροστά στον Λευκό Πύργο, τον οποίο είχαν ανακοινώσει ότι θα περιφρουρήσουν τα μέλη της «Χρυσής Αυγής».

Θυμίζουν κάτι ρυπαρές αθλητικές φυλλάδες όπου ΠΑΝΤΑ οι οπαδοί της Α ομάδας είναι φίλαθλοι, ενώ της άλλης Χούλιγκαν. Τι αντικειμενική, ηθική, τίμια, και ειλικρινής ενημέρωση ε ; Τι μήνυμα άραγε θέλουν να περάσουν ;

Προσέξτε εδώ πως ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ! Δεν λέμε πως οι μεν είναι καλοί ή κακοί. Σας λέμε πως το συγκεκριμένο άρθρο ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ με την περιγραφή του τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ με στοχευόμενη αναρχοαριστερίστικη Προπαγάνδα.
Αυτό είναι ένα άθλιο ΓΕΓΟΝΟΣ από μια εφημερίδα που αυτοαποκαλείται δημοκρατική. Επικουρικά, έκανε μια εκδήλωση καλώς ή κακώς η Χρυσή Αυγή και έσπευσαν οι αποκαλούμενοι αγανακτισμένοι από τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ να κανουν αντιδιαδήλωση για να την απομειώσουν, προβοκάρουν, μπουκοτάρουν, σαμποτάρουν κλπ.

Και όμως.. παρουσιάζουν την είδηση έτσι όπως παρακάτω.
Τι παει τελικά στραβά εδώ στην Ελλάδα ;

Δείτε και ως Φωτό όλο το άρθρο για να κρίνετε :




Η φωτογραφία και το ρεπορτάζ από την αντικειμενικώς Εξπρεσιονιστική* ενημερωτικής φύσεως Ιστοσελίδα
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4637799


* «Ο Εξπρεσιονισμός αποτελεί καλλιτεχνικό κίνημα της μοντέρνας τέχνης που αναπτύχθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, περίπου την περίοδο 1905-1940 και κυρίως στο χώρο της ζωγραφικής. Βασικό χαρακτηριστικό των εξπρεσιονιστών καλλιτεχνών ήταν η τάση να παραμορφώνουν την πραγματικότητα στα έργα τους, αδιαφορώντας απέναντι σε μια πιστή και αντικειμενική αναπαράσταση της. (http://el.wikipedia.org)»

Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.