Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


Αυτά θα τα διαβάσετε εδώ για ΠΡΩΤΗ φορά ΚΑΙ τεκμηριωμένα.

 Καταρχάς κακοποιούμε έναν πίνακα τέχνης για να σας δείξουμε παραβολικά το πρόβλημα. Συγνώμη για την κακοποίηση του πίνακα αλλά το κάνουμε μέσα σ’ όλα για όσους θέλουν να διαβάσουν και όχι να μας κακοποιήσουν μόνο με ύβρεις…

 Εμείς εδώ για τελευταία φορά, γιατί μάλλον τίποτε παραπάνω δεν θα έχουμε να πούμε, στο θέμα αυτό, θα προτείνουμε την ιδανικότερη λύση, κατά τη γνώμη μας, αλλά και τις δυσχέρειες που θα έχει. Δυστυχώς όμως ακόμη και αυτή εάν παρ ελπίδα υλοποιηθεί, πάλι έχουμε πρόβλημα μεγάλο γιατί πιστεύουμε και μακάρι να κάνουμε λάθος πως…

Το πρόβλημα με την λαθρομετανάστευση είναι χαμένο ΣΙΓΟΥΡΑ.

Αρχικά διαβάστε μια μικρή εισαγωγή, ή διαβάστε παρακάτω την λύση.


Πριν παρεξηγηθούμε, λοιπόν, σας δηλώνουμε πως εμείς θα μαχόμαστε πάντα εναντίον της εισβολής.
Ας κοιτάξουμε όμως τι εφικτοί και υλοποιήσιμοι τρόποι αντίδρασης υπάρχουν.

Καταρχάς ο φράκτης είναι ανέκδοτο που επινόησε ένας Υπουργός 5ής υποπερίπτωσης *, και το προσπερνάμε για να κάνουμε σοβαρότερη ανάλυση:

   Έχουμε ήδη 2.000.000 περίπου λαθροεποικιστές. Αυτό σε ένα κράτος 10.000.000 λογίζεται και είναι πλέον εισβολή. Δεν υπάρχει αντίθετο σοβαρό επιχείρημα, παρά μόνο κορώνες πολυπολιτισμού , εχθροπάθειας κλπ. Συνάμα το κράτος καταρρέει κοινωνικά και οικονομικά αλλά και το έθνος πλαστογραφείται. Δεν μπορεί επουενί να υπάρξει σοβαρό αντεπιχείρημα επειδή το αριθμητικό γεγονός είναι πρωτοφανές και συντριπτικό. Όποιος αντεπιχειρηματολογεί εδώ, η δεν έχει καταλάβει τι γίνεται ή τα κίνητρα του είναι πονηρά.
Και ναι...
 σε ένα κράτος ακόμα και οι άνθρωποι είναι αριθμοί, ειδικά όταν δέχεται εισβολή !

Γιατί λοιπόν το φαινόμενο αυτό τότε συνεχίζεται και ακόμα και σήμερα εισέρχονται λαθραία κάθε μέρα εκατοντάδες ;

1) Ολίγιστοι έως και προδότες πολιτικοί ταγοί, υπεύθυνοι για το φαινόμενο.
2) Οξύτατα νομικά κενά στην Ελληνική, Ευρωπαϊκή αλλά και διεθνή νομοθεσία.
3) Ανθρωπιστική προπαγάνδα εκληφθείσα δε και ως ανώτερη πολιτιστική παιδεία με πολλές διαστρωματώσεις


Όσον αφορά το πρώτο (1) ας υποθέσουμε πως βελτιώνουμε την ποιότητα των πολιτικών και μας κυβερνάνε οι καλύτεροι δυνατοί πατριώτες. Το πρόβλημα της εισβολής θα παραμείνει !

Η προτεινόμενη λύση.

Στο δίκαιο μας υπάρχουν δύο απλά παραδείγματα.

Α) Το πρώτο κάνει λόγο για καταστάσεις ανάγκης. Κοντολογίς όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται στην ακραία και τραγική θέση δηλαδή στο δίλημμα να σπρώξει π.χ. κάποιον άλλον στον γκρεμό γιατί είναι ο μόνος τρόπος να σώσει έτσι όμως αποδεδειγμένα το παιδί του, απαλλάσσεται - αθωώνεται έστω κι αν κυριολεκτικά έχει δολοφονήσει (αίρεται ο χαρακτήρας της άδικης πράξης) !
Β) Ένα από τα μεγαλύτερα νομικά προβλήματα είναι ο ΝΟΜΙΚΟΣ χαρακτηρισμός ενός γεγονότος : Μια χ έκνομη πράξη (ποινικού ενδιαφέροντος πράξη) π.χ. είναι πλημμέλημα ή κακούργημα ; Πρέπει πρώτα να χαρακτηρισθεί και μετά να εφαρμοστεί ο νόμος ή όχι, ανάλογα πάντα με τον χαρακτηρισμό
Αυτά συνοπτικά και απλουστευμένα με την θεωρία.

Ας δούμε στη πράξη τι θα έπρεπε να ισχύει εάν θέλαμε να είχαμε ακόμα ελπίδες ότι δεν θα εποικιστούμε από την συνεχή εισβολή που υφιστάμεθα.

Να χαρακτηρισθεί και ΝΟΜΙΚΑ από την Ελλάδα η καθημερινή ανεξέλεγκτη εισροή στα Ελληνικά εδάφη από τα σύνορα του κράτους της τουλάχιστον 400 ατόμων σε καθημερινή βάση δίχως κανένα έγγραφο, ως κατάσταση ΕΙΣΒΟΛΗΣ.

Αυτό το φαινόμενο δεν είναι μετανάστευση δεν είναι πολιτιστικός τουρισμός αλλά ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ΕΙΣΒΟΛΗ.

Το φαινόμενο αυτό : Α) Είναι παγκοσμίως πρωτοφανές τώρα! Πουθενά αλλού δεν συμβαίνει σε τέτοιες αναλογίες και φυσικό είναι να υπάρχει και νομικό κενό ! Β) Είναι συνεχές και διαρκές και συμβαίνει κάθε μέρα και κατά τα φαινόμενα έχει και συνεχώς αυξητικές τάσεις.

ΑΡΑ...

 Σε κατάσταση εισβολής μια χώρα είναι υποχρεωμένη να αμυνθεί με κάθε μέσον που διαθέτει. Ακόμα και να πυροβολεί οποιονδήποτε παράνομο εισελθόντα εντός των συνόρων του.

Δυστυχώς εδώ είναι που αρχίζουν πολιτικά, ηθικά και νομικά προβλήματα που στη πράξη πολύ δύσκολα είναι να ξεπεραστούν. Π.χ. τι γίνεται με μια έγκυο γυναίκα ; Τι γίνεται με ένα φουσκωτό που πλησιάζει στις ακτές μας και σχίζουν και τα μπαλόνια ενώ μεταφέρει και γυναικόπαιδα ;
Μη νομίζετε λοιπόν πως δεν θα μας ασκηθεί πολύ μεγάλη πίεση από άλλες χώρες και διεθνείς οργανισμούς και πόσο μάλλον από τους δικούς μας εδώ πεμπτοφαλαγγίτες.
Η πίεση και οι κυρώσεις θα είναι συνεχείς και έντονες.

Θέλουμε τους καλύτερους Έλληνες νομικούς διεθνώς, να εξηγήσουν καταρχάς ότι το φαινόμενο είναι sui generis .**

Εκ δευτέρου, πρέπει να περιοριστούν και οι ήδη διαμένοντες εντός της Ελλάδας παράνομοι λαθρομετανάστες.
Μη νομίζετε πως εδώ τα πράγματα θα είναι καλύτερα…

Εάν τους στείλουμε σε ερημονήσια (υπό την αίρεση πάντα εάν θέλουν οικειοθελώς κι ελεύθερα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους) μην περιμένετε να δούμε ότι λύσαμε το πρόβλημα. Αν η έγκυος γεννά εκεί μας επιβάλλουν έντονα διεθνείς συνθήκες ότι χρήζει κατάλληλης Ιατρικής περιθάλψεως και άλλα μύρια…

Αλλά κάπως έτσι πρέπει περίπου να γίνει, και όχι κέντρα εισδοχής 1000 με τζακούζι που σχεδιάζουν. Δεν μας το επιτρέπει η οικονομία μας και κάθε εβδομάδα εισέρχονται τριπλάσιοι, ήτοι χυδαία και πρόστυχη υποκρισία η πρόταση αυτή..

Άρα καλώς ομιλούν μερικοί και για Ευρωπαϊκό ή διεθνές πρόβλημα. Αλλά δυστυχώς στη θέση στην οποία βρισκόμαστε ως Ελλάδα, πρώτα εμείς ως κυρίαρχο κράτος πρέπει να ενεργήσουμε (και δις) δυστυχώς σκληρά κι αμείλικτα.

Άλλες λύσεις ΔΕΝ υπάρχουν. Κραυγές, ατομικές παλικαριάς και λεβεντιάς, του τύπου θα κάνω θα δείξω κλπ σε ένα ήδη πρόβλημα εκατομμυρίων λαθροεισβολέων δεν ωφελούν.

Άλλες λύσεις δεν υπάρχουν ουσιαστικές και εφικτές. Δυστυχώς οι πολιτικοί μας για μια ακόμα φορά, τελείως μας κοροϊδεύουν και επιχειρούν να φορτώσουν αυτά τα προβλήματα στο μέλλον και στον όποιον αντικαταστάτη τους.
Ούτε ΟΜΩΣ μέλλον έχουμε, αλλά πιθανόν ούτε καν και αντικαταστάτη !

Γιατί ;

   Επειδή πάμε και για πτώχευση οικονομικά, φανταστείτε τότε τι έχει να γίνει αν δεν έχουν π.χ. βενζίνη μόνο τα περιπολικά. Ο κάθε τίμιος, όχι εγκληματίας, αλλά τίμιος λαθρομετανάστης, αν αντιμετωπίζει πρόβλημα άμεσης επιβίωσης και λόγω ανυπαρξίας της αστυνόμευσης θα τραπεί στον χειρότερο εγκληματία. Μην απατάσθε τότε πως θα μας σώσουν οι Ελληναράδες, η Χρυσή Αυγή, οι Ευρωπαίοι ή οι εξωγήινοι. Και να θέλουν ΤΟΤΕ, ΔΕΝ θα μπορούν…

Εμείς εδώ σας τα είπαμε όσο απλούστερα μπορούσαμε.
Πουθενά αλλού δεν θα διαβάσετε τέτοια ανάλυση ανόητη ή όχι.
Βρίστε την όσο θέλετε ή σχολιάστε ο,τι θέλετε.
Προτείνετε όμως ρεαλιστικά επιχειρήματα γιατί ένα πράγμα πρέπει να θυμάστε…

Να θυμάστε πως η πραγματικότητα χθες, σήμερα και αύριο μόνο μια θα είναι και πιθανότατα η όχι πραγματωθείσα από τα τυχόν αισιόδοξα όνειρα που τρέφουμε εσείς ή εμείς…


* Γιατί 5ής Υποπερίπτωσης ; Ιδού :
http://www.youtube.com/watch?v=BvvCnamhMQg


** Λατινική έκφραση, που χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι κάτι φέρει κυριολεκτικά την έννοια του δικού του είδους ή γένους, ή κατέχει μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να ενταχθούν σε κάποιο ήδη προϋπάρχον ευρύτερο σύνολο, πόσο μάλλον σε νομικό πλαίσιο.

Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.