Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Η ώρα του αποχωρισμού

Κύριε Πρωθυπουργέ…

   Η ιστορία ως αδυσώπητος φανερωτής πραγμάτων και θαμάτων καταδείχνει ότι:

  α/ Ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε αιτία και αφορμή στο χρέος να εκτιναχθεί .
  β/ Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ μας έβαλαν στην ΟΝΕ ενώ δεν είχαμε τα κριτήρια. Ήτοι αρχή ψεύδους στους εταίρους μας που τώρα πληρώνουμε χρυσάφι.
  γ/ Εσείς προσωπικά ουδέποτε δείξατε εξαιρετικές ικανότητες. Ζούμε σε εξαιρετικές καταστάσεις άρα χρειαζόμαστε ηγέτες με εξαιρετικές ικανότητες. Αντίθετα οσάκις χρειάστηκε η δυναμική του ηγέτη, επιδείξατε εξαιρετική μειονεκτικότητα, ως υπόθεση Οτσαλάν, Ιμια, Ανίχνευσης αληθινής οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας , διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας, Μνημόνιο 1 και ούτω κάθε εξής .

Αν εξάγουμε, δοκιμάσουμε με προοπτική επιτυχίας, συμπέρασμα από τα ανωτέρω τότε καθίσταται σαφές ότι το μόνο εθνικά ωφέλιμο που μπορείτε και επιβάλλεται να κάνετε είναι να μας αποχωριστείτε .

Πράγματι κύριε Πρωθυπουργέ η αποχώρησή σας είναι η μέγιστη δυνατή ωφέλιμη υπηρεσία σας στην πατρίδα. Μην φανείτε υποδεέστερος των απαιτήσεων των καιρών.

Κάντε κάτι για την πατρίδα και εσείς .

Α και να μην το ξεχάσουμε, αποχωρώντας μην ξεχάσετε να πάρετε και τους φίλους και συγγενείς σας. Ομοίως και αυτοί οφείλουν να φανούν εθνικά ωφέλιμοι.

Παρότι γνωρίζουμε ότι οι συστάσεις μας θα παραμείνουν τέτοιες ,αφού δεν θα τις υιοθετήσετε ,εμείς ως γνήσιοι φιλόξενοι Έλληνες σας προτείνουμε την δημιουργία εικονικής Ελλάδας σε έδαφος της αρεσκείας σας ώστε να εξακολουθήσετε αμέριμνος να διασώζετε [εικονικά ] την χώρα .

Αφήστε τα σοβαρά σε άλλους.
Με όλη την εκτίμηση που έχουμε για σας.

Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος από το Team Apopsis και καλή αποχώρηση .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.