Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Θέλει μήπως να γίνει κάποτε Πρωθυπουργός ο κ. Παπουτσής του Ευρωπαϊκού ΝεοΠακιστάν ;


   Ο Ρέιγκαν κάποτε όταν ήταν Πρόεδρος των Η.Π.Α. προανάγγειλε τον πόλεμο των άστρων. Ιστορικά απεδείχθη μια γελοιότητα αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί η Αμερική ήταν και παρέμεινε αυτοκρατορία. Τουναντίον όταν ο κ. Παπουτσής δηλώνει ότι θα κάνει φράχτη στον Έβρο, προεκλογικά, και σιγά σιγά το ξεχνά και τίποτα δε γίνεται με αποτέλεσμα να παραμένει η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι (κατά τις δηλώσεις του πάντα) τότε κινδυνεύει η επιβίωση μας ως έθνος και κράτος. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά.

Θριαμβολογεί προχθές ότι έστειλε πίσω 500. Όσοι δηλαδή, στην πιο αισιόδοξη περίπτωση εισέρχονται μέσα σε 1,5 μέρα από τον Έβρο πάντα με τις δικές του μετρήσεις. Είναι ειλικρινής θριαμβολογία αυτό, πραγματικό εγκεφαλικό ή στυγνή υποκρισία ; Κι αν ισχυριστεί μια καλή αρχή, εμείς θα του απαντήσουμε πως είναι μια εμφανής κοροϊδία και βγάλτε πλέον εσείς τα συμπεράσματα σας.

Πρόσφατα, Ο Χρ. Παπουτσής ανέφερε ότι μόνο τον περασμένο χρόνο εισήλθαν στη χώρα 132.524 μετανάστες ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο αριθμός αυτός έχει ξεπεράσει τους 517.000 και υπογράμμισε ότι είναι δυσανάλογος σε σχέση με τον πληθυσμό, την έκταση και τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας.

Είναι πραγματικά τα νούμερα αυτά καταρχάς ; Σίγουρα όχι γιατί αναφέρει ΜΟΝΟ τις καταγεγραμμένες περιπτώσεις λαθροεισδοχής από τον Έβρο και αν συνυπολογίσουμε πως κατά τη διάρκεια του 2008 οι ελληνικές αρχές είχαν συλλάβει περισσότερους από 146.000 μετανάστες, πάει να μας πείσει ότι μειώνει με τα πολιτικά μαγικά του, τα ανύπαρκτα, τη λαθρομετανάστεσυση ;

Έχουμε 2.000.000 και ισχυρίζεται ότι ο αριθμός έχει ξεπεράσει τις 517.000. Εδώ έχει ΣΟΦΙΣΤΙΚΑ δίκιο : το νούμερο ένα (1) είναι μικρότερο από το ένα εκατομμύριο (1.000.000). Φυσικά δεν αναφέρει πόσοι δια θαλάσσης εισήλθαν. Το νούμερο βέβαια είναι ανυπολόγιστο αλλά και μεγάλο. Κατ’ αυτόν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ απλώς. 

Συμπέρασμα ; Σοβαρότεροι στις μετρήσεις τους μπορεί να είναι ακόμη και εκείνοι που κολλάνε μπρίκια από τον κ. Παπουτσή που προκλητικά αγνοεί την απλή πρόσθεση, το κόλλημα των αριθμών δηλαδή.

Εμείς θα το επαναλαμβάνουμε πάντα : Δείτε και εδώ και πως έγινε και τσάμπα μάγκας Υπουργός 5ης Υποπεριπτώσεως :



Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.